250,00 lei

  • Contabilitate S.R.L.-D. efectuata de o firma cu experienta

  • Posibilitate de infiintare S.R.L.-D. gratuit

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate S.R.L.-D. – societate cu raspundere limitata – debutant

Care sunt costurile

Pentru contabilitate S.R.L.-D. – societate cu raspundere limitata – debutant veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate S.R.L.-D. – societate cu raspundere limitata – debutant in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate S.R.L.-D. – societate cu raspundere limitata – debutant

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate S.R.L.-D. – societate cu raspundere limitata – debutant

Ce este o firma S.R.L.-Debutant?

O Societate cu raspundere limitata – debutant este o forma incipienta de afacere pentru cei care debuteaza in antreprenoriat. Ea a fost gandita initial pentru a stimula infiintarea si dezvoltarea afacerilor mici de catre antreprenorii aflati la inceput de drum. Exista si un cadru legal care reglementeaza functionarea unui SRL-D si anume OUG 6/2011.

Contabilitate SRL si contabilitate SRL-D – Diferente si asemanari

Alaturi de Societatea cu Raspundere Limitata, o Societate cu raspundere limitata – debutant este una din cele mai des forme de infiintari firme din Romania. Totusi exista cateva diferente importante intre un SRL si un SRL-D, iar acest lucru se reflecta inclusiv in specificul contabilitatii firmei.

Astfel, la prima vedere, pare ca un SRL-D este forma cea mai potrivita pentru persoanele care nu au mai detinut o alta firma SRL sau SA inainte. Asta pentru ca initiala D vine de la „debutant”, iar un SRL-D este scutit de la plata taxelor la Registrul Comertului.

Cu toate acestea, la o privire mai clara vom descoperi sa scutirea de la plata taxelor nu este totala, ci pe o perioada determinata, ea fiind de fapt amanata. Astfel, dupa 3 ani legea va obliga sa mutati SRL-D-ul in SRL, iar aceasta mutare se poate dovedi deseori destul de scumpa. Desigur, puteti face trecerea de la SRL debutant la SRL simplu si inainte de 3 ani, cu mentiunea ca va fi nevoie sa achitati taxele de infiintare pe care nu le-ati platit initial, pentru ca ati fost scutit conform legii.

De asemenea, daca inainte de expirarea celor 3 ani decideti ca doriti sa destiintati firma SRL-D, veti fi nevoit sa achiti taxele de infiintare pe care nu le-ati platit initial, iar la acestea se adauga taxele pentru desfiintare.

Apoi, in cazul in care intentionati sa abandonati activitatea unui SRL-D, fara sa-l treceti in SRL sau fara sa-l desfiintati, trebuie sa stiti ca va puteti alege cu un cazier fiscal, care o sa va impiedice apoi sa va infiintati o alta firma.

Comparativ cu un SRL, un SRL-D are cateva limitari importante:

Servicii contabile competitive pentru firme SRL-Debutant in Bucuresti. Contactati-ne azi!

Avantaje firma SRL-D

In ciuda limitarilor enumerate mai sus, exista antreprenori care aleg sa infiinteze un SRL-D, iar unul din motive ar putea fi faptul ca un SRL-D este scutit de plata darilor CAS angajator/ pensie pentru cel mult 4 salariati. In conditiile in care procentul de plata la CAS depaseste 15%, acesta scutire poate fi importanta pentru antreprenorul unui SRL-D.

Merita sa infiintatii un SRL-D daca aveti siguranta ca veti avea 2 pana la 4 angajati salariati, timp de cel putin 3 ani, pe care ii veti plati cu un salariu decent, nu mai mare decat salariul mediu brut pe economie din anul anterior. De exemplu, in contabilitatea firmei unui magazin online, in multe situatii nu veti regasi mai multi angajati.

Iata care sunt beneficiile unui SRL-D:

Ce obligatii are un SRL-D?

In maxim 30 de zile de la inregistrarea la Registrul Comertului, trebuie sa aduceti la cunostinta oficiului teritorial pentru IMM si cooperatie al AIPPIMM adresa sediului social. Apoi, trebuie sa aveti minim 2 salariati cand faceti prima tragere din AFN sau beneficiati de un credit contragarantat. Spre exemplu, daca in contabilitatea unui service auto se regasesc un mecanic, un tinichigiu si un vopsitor, veti beneficia de ajutorul venit de la bugetul de stat.

De asemenea, trebuie sa stiti ca aveti obligatia de a reinvesti in fiecare an cel putin 50% din profitul inregistrat in anul fiscal precedent. In fine, trebuie sa depuneti la autoritatile competente situatiile financiare necesare, semetriale sau anuale. Aici, veti avea din nou nevoie de o firma de contabilitate S.R.L.-D. care sa va ajute.

Ce taxe trebuie sa platiti daca aveti un SRL-D?

Din punct de vedere fiscal, un SRL-D este similar cu un SRL. Daca veti inregistra venituri mai mari de 500 000 de euro anual, peste 20% din venituri vor proveni din servicii de consultanta si management sau veti realiza venituri din asigurari, jocuri de noroc, activitati bancare sau exploatare beneficii, in mod automat veti plati impozit pe profit. Aici este un punct cheie in care veti avea nevoie de un contabil bun care sa va ajute cu calcularea sumelor aferente.

In primul rand, va fi nevoie sa achitati un impozit pe profit, care este de 16%. Apoi, exista si alte taxe periodice: 8% impozit pe dividente (banii pe care ii scoateti din firma), taxe pentru CASS si taxe aferente angajatilor in cazul in care veti avea salariati (acestea pot atinge procentul de 42% din salariul brut al angajatului).

Ramaneti intotdeauna la curent cu tot ce trebuie sa stiti in ceea ce priveste contabilitatea unui SRL-D.

Noi va putem ajuta! Suntem membri cu experienta ai CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Particularitati societate SRL-D

Chiar daca un SRL-D se aseamana in multe privinte cu un SRL, asa cum am vazut mai sus, exista si multe diferente. Acestea dau particularitati speciale pentru o contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant si de aceea este important sa colaborati cu o firma cu experienta in evidenta unui SRL-D, asa cum este Urgent Consult.

Iata 3 aspecte importante pentru contabilitatea unui SRL-D:

De ce aveti nevoie de o firma de contabilitate S.R.L.-D.?

Date fiind toate amanuntele prezentate mai sus si particularitatile unui SRL-D, o firma de contabilitate cu experienta in gestionarea documentatiilor SRL-D va poate ajuta astfel incat sa intelegeti mai usor cum functioneaza activitatea din cadrul firmei.

Practic, Urgent Consult – firma de contabilitate S.R.L.-D. Bucuresti va fi prezenta pentru a va ajuta cu:

Este important sa tineti o evidenta corecta si organizata a documentelor contabile pentru firma SRL-Debutant.

Va ajutam cu servicii contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant in Bucuresti.

Contabilitate S.R.L.-D. Bucuresti la preturi rezonabile.

Cheltuieli firma SRL- D

Ca orice alta firma, un SRL-D va avea o serie de cheltuieli, iar modul in care acestea sunt incluse in documentele contabile este critic. In cazul in care incadrarea nu se face in mod corespunzator, puteti risca penalitati si amenzi mari. Cu siguranta nu va doriti acest lucru. De aceea, alegeti sa colaborati de la inceput cu o firma buna de contabilitate SRL-D, pentru ca printre operatiunile evidentiate mai sus, un contabil profesionist va imparti in mod corect cheltuielile pe care le faceti: deductibile, nedeductibile, partial deductibile.

Iata cateva exemple de cheltuieli pe care le puteti avea ca si SRL-D (urmand ca acestea sa fie incadrate in mod corespunzator de catre firma de contabilitate S.R.L.-D.):

Lista de cheltuieli este mult mai extinsa, iar un contabil SRL-D va va putea ajuta si consilia de fiecare data cand vreti sa antrenati o anumita cheltuiala si vreti sa stiti dinainte daca aceasta se poate deduce sau nu.

In special, cheltuielile deductibile sunt importante pentru o firma SRL-D care plateste profit, dar incadrarea lor necorespunzatoare este extrem de riscanta. Din fericire, o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant Bucuresti va folosi in mod corect aceste concepte, astfel ca nu veti avea probleme din acest punct de vedere.

Achitarea taxelor pentru un SRL-D

Ca firma SRL-D va fi nevoie sa platiti mai multe taxe (impozit pe profit, contributii sociale, impozit pe dividende, TVA). Fiecare din aceste taxe se calculeaza conform legii, pe anumite baze, iar contabilii in domeniu stiu exact cum se face acest lucru.

In urma desfasurarii activitatii, firma de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant va intocmi o serie de declaratii si OP-uri pentru plata acestor contributii, in mod periodic si va va informa cu privire la termenul maxim pana cand puteti efectua platile aferente. Aceste plati catre stat se pot face online pe site-ul ghiseul.ro, prin transfer bancar sau direct cash, la casieriile ANAF.

Externalizarea serviciilor de contabilitate S.R.L.-D.

Poate ca cel mai important lucru atunci cand angajati o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant este faptul ca va puteti concentra atentia pe bunul mers al afacerii. Desi sunt unii antreprenori care se aventureaza sa-si tina singuri contabilitatea mai ales in primele luni, trebuie sa stiti ca majoritatea renunta la aceasta practica, pentru ca pe masura ce o firma creste si se dezvolta apar tot felul de situatii contabile si fiscale deosebite. Cu acestea va poate ajuta oricand un contabil cu care lucrati.

Cand aveti un contract cu o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant Bucuresti, stiti ca raspunsul corect este la un apel distanta, iar acest raspuns poate face deseori diferenta intre succes si incertitudine atunci cand trebuie sa actionati rapid.

O firma de contabiltiate SRL-D va raspunde in mod automat pentru documentele intocmite, va poate consilia cu privire la unele aspecte si particularitati pe care trebuie sa le respectati, va inregistra in mod corect sumele in contabilitate (venituri - cheltuieli) si va intocmi rapoarte periodice (balanta, bilant) ca sa stiti in orice moment ce datorii aveti, daca trebuie sa recuperati creante de la clienti, cum stati din punct de vedere al profitului (sau pierderilor) etc.

Din fericire, colaborarea cu o firma de contabilitate S.R.L.-D. Bucuresti a devenit foarte simpla in zilele noastre. Astfel, puteti preda cu usurinta actele la finalul lunii pentru ca acestea sa fie inregistrate in contabilitate si sa ajute la generarea declaratiilor, statelor de plata si a altor documente importante. De aceea, merita si chiar este indicat sa externalizati serviciile de contabilitatea pentru a va putea concentra pe succesul afacerii.

Aveti nevoie de o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata – debutant in Bucuresti?

Ne-am bucura sa ne alegeti pe noi!

Flexibili, buni comunicatori, profesionisti cu experienta, suntem intotdeauna disponibili pentru clientii nostri.