Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
L - V:  9 - 17     |     S:  9 - 14
contact@urgentconsult.ro
Sector 2, Bucuresti
Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
0

Preturi infiintare firma

Preturi infiintare firma

Preturile serviciilor necesare infiintarii unei firme

Pentru a putea intelege ce preturi infiintare firma ar urma sa achitati, va oferim detalii cu privire la etapele pe care le urmam:

       1. Onorariile catre Urgent Consult

Preturile pentru infiintarea firmei pornesc de la 300 de lei + TVA pentru P.F.A. / I.I. si de la 550 de lei + TVA pentru S.R.L. Onorariile noastre sunt accesibile atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul localitatilor din Romania. Totusi, in cazul in care doriti sa inlaturati acest cost, va propunem oferta noastra de infiintare gratuita a firmei (fara onorariu, restul taxelor ramanand sa le platiti). Optiunea este valabila la achitarea, in avans pe 3 luni, a serviciilor de contabilitate si nu exista costuri ascunse. Practic, oricum ar fi trebuit sa tineti contabilitatea firmei, iar daca alegeti compania noastra va oferim infiintarea gratuita.

       2. Taxe Registrul Comertului

Aceste taxe pornesc de la 128 de lei + TVA si se achita o singura data. Sunt percepute de catre Registrul Comertului pentru publicarea in Monitorul Oficial.

       3. Imputernicire notariala

Costul pentru aceast serviciu este de aproximativ 200 de lei + TVA, depinzand de birou notarial pe care il alegeti.

       4. Deschiderea unui cont bancar si depunerea capitalului social al firmei

Preturile pentru deschiderea unui cont bancar sunt modice, iar unele banci o fac gratuit. De asemenea, trebuie sa depuneti capitalul social in valoare de minim 1 leu per asociat, pe care ii puteti folosi, imediat dupa infiintarea companiei, pentru a acoperi alte cheltuieli ale firmei.

Preturi infiintare firma fara birocratie

Infiintarea unei firme poate sa insemne foarte multa energie investita, dar si timp. Birocratia nu poate sa fie ocolita, asta deoarece infiintarea unei firme necesita indeplinirea mai multor etape, unele care par complicate la prima vedere – mai ales pentru antreprenorii la inceput de drum care nu s-au confruntat cu astfel de proceduri pana in momentul respectiv.

Legislatia din Romania este uneori perceputa ca fiind dificil de inteles, motiv pentru care unii oameni chiar renunta la deschiderea unei afaceri. Totusi, aceasta nu este o decizie prea inteleapta, mai ales atunci cand aveti posibilitatea de a angaja o firma specializata pentru a se ocupa de absolut tot. Urgent Consult este o companie recunoscuta pe piata care ofera servicii de calitate la preturi corecte.

Cand vine vorba de preturi infiintare firma, ofertele sunt variate pe piata, insa e important sa gasiti acei parteneri pe termen lung care va pot asigura si servicii de contabilitate, precum si servicii conexe. Urgent Consult este recunoscuta ca fiind una dintre firmele de incredere care a ajutat numerosi clienti din diverse domenii incepand de la etape de infiintare a firmei si pana la contabilitate si altele.

La Urgent Consult preturile variaza in functie de necesitati, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca ne numaram printre companiile cu onorarii atractive pentru piata din Romania, deoarece ne dorim sa oferim posibilitatea cat mai multor antreprenori si viitori administratori de a beneficia de serviciile noastre de calitate.

In cadrul companiei noastre puteti sa beneficiati inclusiv de posibilitatea de a nu achita onorariul pentru serviciul de infiintare a firmei, daca optati pentru plata in avans a contabilitatatii pe o durata de minim 3 luni de la constituirea formei legale de functionare. Taxa de 128 de lei + TVA ramane in sarcina dumneavoastra.

Astfel, in ceea ce priveste paleta de preturi infiintare firma, indiferent ca vorbim despre preturi infiintare S.R.L. sau alte forme de persoane juridice, nu veti fi nevoiti sa achitati vreun onorariu catre Urgent Consult. Singurele plati vor trebui facute catre institutiile publice pentru a va respcta obligatia de a contribui la stat cu anumite taxe impuse de legislatia Romaniei.

Onorariile Urgent Consult

Preturile infiintarii firmei prin Urgent Consult difera atat in functie de tipul de organizare juridica ales, cat si de numarul si tipul de asociati. De asemenea, se adauga taxa pentru Registrul Comertului de 128 lei + TVA.


1. INFIINTARE S.R.L. – ASOCIAT UNIC

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare firma SRL cu asociat unic: 550 de lei + TVA


2. INFIINTARE S.R.L. -D.

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare firma S.R.L.-D.: 550 de lei + TVA


3. INFIINTARE S.R.L. – 2 SAU MAI MULTI ASOCIATI PERSOANE FIZICE

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare firma SRL cu 2 sau mai multi asociati: incepand de la 600 de lei + TVA


4. INFIINTARE S.R.L. – ASOCIATI PERSOANA FIZICICA + PERSOANA JURIDICA

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare firma SRL cu asociati persoana fizica + persoana juridica: 750 de lei + TVA


5. INFIINTARE S.R.L. – ASOCIAT STRAIN PERSOANA FIZICA

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare firma SRL cu asociat strain persoana fizica: 750 de lei + TVA


6. INFIINTARE S.A.

Termen: variabil, in functie de mai multe conditii

Preturi infiintare firma S.A.: 3000 de lei + TVA


7. INFIINTARE SUCURSALA

Termen: 4 zile lucratoare

Preturi infiintare sucursala firma.: 1400 de lei + TVA

Servicii oferite de Urgent Consult

Paleta de servicii pe care le prestam este una variata, asta deoarece ne dorim sa ne evidentiem prin profesionalism, iar clientii care lucreaza cu noi se bucura de servicii complete. Nu va fi nevoie sa alergati dintr-o parte in alta sau sa tineti legatura cu mai multe firme simultan, asta deoarece Urgent Consult vine in sprijinul dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

➤   Infiintare firma

➤   Infiintare firma gratuit

➤   Contabilitate firma

➤   Servicii auxiliare pentru firme

Aceste preturii infiintare firma, fie ca este vorba despre preturi infiintare S.R.L. in Bucuresti sau oriunde in tara, incep de la 550 de lei + TVA pentru SRL si de la 300 de lei + TVA pentru PFA daca alegeti Urgent Consult. Desigur, oferta de infiintare firma gratuit ramane valabila cu conditia platii in avans pe o perioada de minim 3 luni pentru serviciile de contabilitate ale companiei si sa achitati taxa pentru Registrul Comertului de 128 de lei + TVA.

Cine se ocupa de infiintarea firmei?

Echipa noastra din Bucuresti este formata exclusiv din profesionisti care au experienta in acest domeniu, in contabilitate si alte servicii auxiliare, asadar puteti sa fiti sigur de faptul ca sunteti pe maini bune atunci cand alegeti Urgent Consult. In plus, beneficiati de preturii infiintare firma competitive, in asa fel incat sa va bucurati de un raport calitate – pret corect si avantajos.

Ne mandrim cu rezultate foarte bune, iar dovada pentru acest lucru o fac sute de firme infiintate, companii care s-au dezvoltat alaturi de noi si pentru care am oferit servicii impecabile de-a lungul timpului.
Alaturi de noi veti beneficia de:

✔️  Promptitudine
✔️  Profesionalism
✔️  Seriozitate
✔️  Servicii corecte
✔️  Calitate
✔️  Consultanta
✔️  Eficienta

Sediul nostru se afla in Bucuresti, insa serviciile noastre va stau la dispozitie indiferent unde va aflati, asta deoarece tinem pasul cu tehnologia si intelegem importanta comunicarii in spatiul virtual si nu numai. Oriunde sunteti, puteti sa ne contactati pentru detalii privind preturi infiintare firma, preturi infiintare S.R.L. si alte servicii de care aveti nevoie.

Cat dureaza infiintarea firmei?

Unul dintre principalele avantaje atunci cand alegeti Urgent Consult este faptul ca actionam cu promptitudine la fiecare solicitare in parte, asta deoarece pretuim fiecare minut al clientilor nostri. Stim cat de valoros este timpul, asa ca serviciile de infiintare firma de obicei nu dureaza mai mult de 4 zile lucratoare. Trebuie doar sa ne furnizati toate informatiile in timp util, in asa fel incat echipa noastra sa realizeze toate formalitatile si dumneavoastra sa va puteti incepe activitatea cat mai repede.

Documentele pe care trebuie sa le pregatiti dupa ce ati luat la cunostinta despre preturile avantajoase pentru infiintare firma

Dupa ce ati luat la cunostinta preturile pentru infiintare firma, va trebui sa pregatiti documentele necesare. In functie de activitatea dumneavoastra veti alege si tipul de companie pe care sa o inmatriculati. Ulterior convenirii asupra modului de organizare juridica, veti avea nevoie de principalele documente necesare infiintarii firmei:
Actul constitutiv al societatii;
Cazierul fiscal al fiecaruia dintre asociati si/sau administratori, document valabil 30 de zile de la data emiterii;
Contractul de sediu social, de inchiriere sau subinchiriere, de asociere in participatiune, contract de leasing imobiliar, contract de comodat, de uz, uzufruct;
Acordul asociatiei de proprietari sau locatari, in cazul in care acesta se impune. Pentru sediile sociale si punctele de lucru din cladiri cu destinatie comerciala (nerezidentiala) acest document nu mai este necesar;
Acordul vecinilor (riverani sau, mai exact, cei de pe verticala si orizontala cu spatiul dumneavoastra) - in cazul in care acesta se impune. Pentru sediile sociale si punctele de lucru din cladiri cu destinatie comerciala (nerezidentiala) acest document nu mai este necesar;
Copie Carte de Identitate ( C.I.) sau Pasaport ale asociatilor si/sau administratorilor firmei infiintate;
Specimen de semnatura al administratorului/administratorilor;
Declaratii pe proprie raspundere ale asociatului/asociatilor sau administratorului/administratorilor din care sa reieasa posibilitatea indeplinirii calitatii respective, obligatoriu autentificata.

Beneficiati de infiintarea firmei gratuit cu ajutorul Urgent Consult si uitati de preturi pentru infiintare firma

Va oferim servicii de infiintare firma gratuit (fara onorariu, ramanand sa achitati taxa de 128 de lei + TVA pentru Registrul Comertului, acolo unde este cazul) pentru urmatoarele tipuri de forme juridice de organizare: Mai multe detalii despre infiitarea firmei gratuit puteti regasi si pe pagina dedicata acestui serviciu.

De ce sa deschideti o firma?

Acum ca v-am lamurit cu privire la preturi infiintare firma, preturi infiintare S.R.L. si alte forme legale de functionare, dorim sa va impartasim cateva lucruri cu privire la experienta noastra de pana acum. Am reusit sa multumim foarte multi clienti care activeaza in domenii diverse, asa ca am putut observa in mod direct evolutia acestora.

Odata ce deschideti o firma proprie o sa aveti control absolut asupra tuturor operatiunilor din companie si una dintre partile bune va fi cea ca profitul va va apartine. Contractele incheiate cu diversi clienti o sa le puteti negocia direct, asa ca nu trebuie sa va consultati cu sefii sau cu terti. Acest lucru este benefic intr-o societate in care este mai bine sa detii propria firma, iar noi dorim sa va fim alaturi si sa va ajutam sa va dezvoltati.

Timpul este o resursa foarte pretioasa pe care o avem cu totii, asa ca trecerea de la statutul de angajat la cel de administrator al unei firme este un lucru care va acorda mai multa flexibilitate. Si, daca reusiti sa organizati sarcinile cum trebuie, veti castiga si mai mult multe momente pe care sa le folositi in beneficiul dumneavoastra. Un avantaj important este acela ca nu trebuie sa respectati un program fix, aceasta flexibilitate fiind deosebit de atractiva pentru majoritatea antreprenorilor si administratorilor de companii.

Doar 4 zile Preturi corecte Oferim Contabilitatea

Daca sunteti hotarat sa aveti propria companie, va putem ajuta intr-un timp cat se poate de scurt. Serviciile de infiintare firma dureaza aproximativ 4 zile lucratoare. Veti putea incepe activitatea cat mai repede si va veti concentra cat mai bine pentru a va pune ideile in practica

Trebuie doar sa pregatiti documentele necesare si sa lasati totul in sarcina noastra. Urgent Consult va ofera preturi infiintare firma cat se poate de competitive.

Castigati timp cu preturi pentru infiintare firma la nivel competitiv

Nu va fi nevoie sa va petreceti ore in sir organizand documente si analizand prevederile legislative care indica procedurile necesare pentru infiintarea unei firme. Procesul de infiintare poate sa fie unul destul de anevoios atunci cand nu cunoasteti fiecare pas de urmat, asadar o decizie inteleapta pe care o puteti lua e sa optati pentru serviciile de calitate marca Urgent Consult. Ne caracterizeaza transparenta si calitatea ridicata a serviciilor, asa ca alegandu-ne pe noi va asigurati ca incepeti o colaborare constructiva si eficienta.

Avem preturi avantajoase pentru piata din Romania. Onorariile noastre sunt corecte si va aduc linistea ca veti beneficia de infiintarea firmei fara eforturi mari din partea dumneavoastra. Totusi, venim in sprijinul dumneavoastra si cu posibilitatea infiintarii firmei gratuit. Oferta este valabila daca alegeti serviciile noastre de contabilitate cu plata in avans pentru minim 3 luni. Fara costuri ascunse, doar o colaborare fructuoasa pe termen lung.

Va trebui sa achitati, suplimentar, taxe precum cea de la Registrul Comertului (128 lei + TVA), de notariat si cea pentru deschiderea contului bancar. Unele banci pot oferi deschiderea de cont in mod gratuit.

De foarte multe ori, infiintarea firmei presupune un efort sustinut pe care trebuie sa il depuneti si care va rapeste foarte mult timp. In loc sa va ocupati de organizarea ideilor si de alte lucruri mult mai provocatoare care trebuie facute inainte de infiintarea propriu-zisa a firmei, va trebui sa aveti grija ca fiecare procedura birocratica sa fie indeplinita, de la alcatuirea dosarului de infiintare, pana la modificarea acestuia ori de cate ori ceva nu este in regula. Apoi, va trebui sa asteptati decizia finala si abia dupa aceea sa va ocupati de partea practica. Din pacate, eliberarea certificatului de inregistrare poate sa dureze uneori saptamani intregi din cauza erorilor din documente sau din diverse alte motive.

Obtineti o oferta competitiva, preturile pentru infiintare firma la Urgent Consult fiind corecte, echitabile.

Atunci cand doriti sa fiti mai eficient si sa indepliniti toate procedurile mult mai repede, Urgent Consult va sta la dispozitie cu preturi infiintare firma corecte, dar si cu servicii de buna calitate. Pe langa faptul ca odata ce ne furnizati toate actele si informatiile necesare actionam cu promptitudine, noi va garantam si faptul ca documentele vor fi completate corect, iar decizia va veni in cel mai scurt timp. Acest lucru inseamna ca oriunde v-ati desfasura activitatea, Bucuresti sau alta zona a tarii, veti putea incepe imediat sa va oferiti serviciile sau produsele in scopul de a genera venituri.

Stim ca infiintarea firmei este doar un pas in activitatea comerciala. Urgent Consult isi propune sa fie un ajutor de incredere pe termen lung, asa ca va asiguram contabilitatea companiei dumneavoastra.

Dedicati-va timpul pentru dezvoltarea afacerii si lasati gestiunea contabila in seama noastra. De asemenea, va oferim consultanta pentru a lua cele mai bune decizii fiscale.

Infiintarea unei firme este un pas important in viata profesionala a oricarui om, asta deoarece marcheaza momentul in care renuntati la a fi angajat si incepeti sa lucrati strict pentru dumneavoastra. Deoarece stim cat de greu este sa razbiti in Romania in anumite momente, va propunem preturi infiintare S.R.L. corecte, mai mici in comparatie cu concurenta. Tocmai de aceea, decizia de a ne alege pe noi este una cat se poate de buna, deoarece economisiti bani si, in acelasi timp, beneficiati de servicii de calitate superioara pentru ca suntem in acest domeniu de multi ani si am reusit sa sprijinim numeroase firme.

Oferim contabilitatea pentru:
P.F.A. - Persoana Fizica Autorizata
S.R.L. - Societate cu Raspundere Limitata
S.R.L.-D - Societate cu Raspundere Limitata - Debutant
O.N.G. - fundatie sau asociatie
S.A. - Societate pe Actiuni
C.M.I. - Cabinet Medical Individual
Firma Uber, Bolt si Free Now
Sucursala
Firma taxi
I.I. - Intreprindere Individuala

Contabilitatea companiei achitata in avans pe 3 luni = infiintarea firmei gratuit
(cu exceptia S.A., O.N.G. si sucursala)

Practic economisiti onorariul, dar va ramane de plata taxe pentru Registrul Comertului de 128 lei + TVA

Urgent Consult poate deveni un partener de drum lung, asta deoarece pe langa serviciile de infiintare firma, oferim si servicii de contabilitate. Odata ce incepeti o activitate in domeniul afacerilor si infiintati o forma legala de functionare, evidenta contabila devine obligatorie prin lege. Asadar, puteti sa alegeti sa ramaneti alaturi de noi odata ce v-am sprijinit in procesul de infiintare firma, un prim avantaj fiind acela ca nu e nevoie sa achitati un onorariu pentru inregistrarea companiei.

Contact

Contabilitate
din 2006

Urgent Consult detine o vasta experienta pentru serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Despre Urgent Consult - Contabilitate si infiintari firme
0
Logo Urgent Consult - contabilitate si infiintari firme

Contabilitate si infiintari firme rapid

Posibilitate infiintare firma gratuit

15 ani experienta

Consultanta financiara

Sector 2, Bucuresti
0723251300
(09 am - 06 pm)
No products in the cart.
X
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou
Urgent Consult
Buna ziua.

Doriti sa va ajutam pentru a infiinta o firma?

Suntem contabili cu o vasta experienta in domeniu.
In afara programului (L-V: 9-17 si S: 9-14) ne puteti scrie prin email sau folosind formularul din pagina de contact