250,00 lei + TVA

  • Contabilitate S.A. efectuata de o firma cu experienta

  • Posibilitate de infiintare S.A.

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate S.A. – societate pe actiuni

Care sunt costurile

Pentru contabilitate S.A. – societate pe actiuni veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate S.A. – societate pe actiuni in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate S.A. – societate pe actiuni

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate S.A. – societate pe actiuni

Ce este o societate pe actiuni?

Corporatia moderna isi are originile in societatea pe actiuni. Un S.A. sau o societate pe actiuni este o afacere detinuta de investitorii sai, fiecare dintre acestia detinand un procent pe baza cantitatii de actiuni cumparate.

Societatile pe actiuni sunt create pentru a finanta eforturi foarte costisitoare pentru derularea activitatii respective, iar proprietarii unei societati pe actiuni se asteapta sa-si imparta profiturile.

Contabilitate societate pe actiuni in Bucuresti

Societatea pe actiuni, desi este o firma destul de complexa de activitate comerciala, are un set de avantaje din punct de vedere al antreprenorilor si investitorilor. Personalitatea juridica, posibilitatea de a dobandi capital prin emiterea de actiuni sau limitarea raspunderii actionarilor minoritari sunt cu siguranta puncte forte importante care atrag atentia antreprenorilor cu buget ridicat.

Printre altele, in principal in ceea ce priveste capitalul social relativ ridicat, companiile pe actiuni sunt de obicei selectate pentru operatiuni care se desfasoara pe o scara mai mare. O astfel de scara implica, de asemenea, o serie de complicatii formale, ceea ce duce la nevoi relevante in sfera contabilitatii si raportarii datelor contabile.

La Urgent Consult suntem constienti de faptul ca proprietarii unor astfel de companii cauta servicii de contabilitate, pentru societatile pe actiuni, de inalta calitate. Acest lucru se reflecta in abordarea moderna, bazata pe procese fata de taskurile periodice, precum in atentia acordata detaliilor. Va putem garanta inclusiv ca ne vom ajusta oferta pe nevoile concrete ale afacerii dumneavoastra.

Contabilitate S.A. online

Ca parte a serviciilor noastre contabile si ca raspuns la provocarile tehnologice actuale, oferim societatilor pe actiuni solutii remote, online, care poarta in sine o multime de avantaje. Contabilitatea la distanta, bazata pe o circulatie electronica a documentelor, ne ofera posibilitatea de a verifica, inregistra si aproba anumite documente intr-un timp mult mai scurt.

Contabilitatea online ofera de asemenea posibilitatea transmiterii unor documente la distanta, verificarea si analiza lor, intocmirea rapoartelor fara a fi necesara deplasarea fizica. Exista, de asemenea, o serie de formulare electronice care pot fi completate online, conform legislatiei in vigoare.

Indiferent de cerintele dumneavoastra specifice in ceea ce priveste colaborarea cu noi, va putem asigura de toata disponibilitatea si capacitatea noastra de va asigura consultanta pentru serviciile de contabilitate ale S.A.-ului, astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii pentru compania pe care o conduceti. Inainte de toate, ramanem profesionisti.

Contabilitatea pentru S.A. este unul din pasii esentiali spre o afacere cu randamente ridicate si satisfactii economice. De la economisirea costurilor cu impozitele, la protejarea activelor, construirea unei afaceri profitabile, cresterea profitului si o foarte buna organizare a documentelor contabile, noi suntem adevarati creatori de libertate si liniste financiara.

Beneficii contabilitate societate pe actiuni in Bucuresti

Economisiti timp

Gratie experientei noastre in colaborarea cu diferite societati pe actiuni si abilitatilor in gestionarea documentelor contabile specifice activitatilor S.A., nu trebuie sa pierdeti timp cu supravegherea sarcinilor noastre.

Intelegem perfect particularitatile unei societati actiuni si vom folosi intreaga noastra experienta si expertiza pe partea contabila pentru a va ajuta cu actele, rapoartele si toata documentatia contabila lunara. Astfel, va puteti concentra pe bunul mers al afacerii.

Siguranta calitatii serviciilor de contabilitate S.A.

Cand lucrati cu o firma de contabilitate profesionista, in mod automat va bucurati de siguranta calitatii pentru ca stiti ca lucrurile sunt perfect infaptuite astfel incat afacerea sa functioneze fara probleme fiscale sau organizatorice pe partea financiar-contabila. O echipa intreaga de experti este intotdeauna prezenta pentru a va atrage atentia asupra potentialelor riscuri financiare sau pentru a va indruma atunci cand va aflati intr-un impas din punct de vedere contabil.

Realizam pentru dumneavoastra rapoarte periodice profesionale, astfel incat fiecare actionar al societatii sa aiba o imagine cat mai limpede in ceea ce priveste statusul contabil al afacerii. In consecinta, puteti uita de stres si va puteti dedica pe deplin celor mai importante actiuni de management (investitii, optimizare, decizii manageriale profitabile).

Spatiu pentru generare de profit

Datorita unei analize clare si actualizate in fiecare luna a indicatorilor care arata directiile de dezvoltare ale afacerii dumneavoastra, pe baza datelor contabile, va veti putea concentra pe lucrurile importante care pot determina cresterea si imbunatatirea firmei.

Noi ne vom ocupa cu profesionalism, punctualitate si incredere de partea de contabilitate, astfel incat sarcinile dumneavoastra administrative in aceasta zona vor fi minime. Vom adapta experienta si expertiza noastra nevoilor concrete ale afacerii dumneavoastra, oferindu-va de fiecare data servicii contabile personalizate, transparente si de incredere.

Confidentialitate si siguranta in operatiunile de contabilitate S.A.

Multumita echipei noastre de experti contabili care poarta in spate o vasta experienta in lucrul cu societatile pe actiuni, precum si disponibilitatii utilizarii noilor tehnologii IT, puteti avea siguranta ca toate datele pe care ni le incredintati pentru inregistrare, analiza si raportare vor fi bine protejate. Iar in cazul serviciului de contabilitate magazin online, unde se poate regasi un volum mare de tranzactii, implementam importuri de baze de date pentru a optimiza munca si pentru a avea acces mai usor la informatiile dorite. De asemenea, garantam discretie deplina de fiecare data S.A.-ului dumneavoastra.

Servicii contabile oferite pentru societatile pe actiuni

Oferim servicii contabile de la A la Z, inclusiv intocmire de rapoarte si situatii financiare pentru S.A. Colaborand cu noi veti avea intotdeauna o evidenta corecta si completa a tuturor actelor contabile. Acest lucru va va ajuta sa vizualizati lunar o imagine fidela si actualizata a afacerii dumneavoastra, pentru ca in continuare sa luati cele mai bune decizii de optimizare, organizare, crestere si profitabilitate a societatii pe actiuni. Spre exemplu, in cazul in care optati pentru contabilitate service auto, veti cunoaste informatii despre perioada de amortizare a echipamentelor pentru repararea masinilor, despre cum puteti deduce TVA-ul la achizitia ansamblelor pentru verificarea ITP-ului etc.

Serviciile noastre pentru contabilitate S.A. sunt croite special pentru afacerea dumneavoastra:

De ce sunt atat de importante situatiile financiare anuale pentru un S.A.?

O societate pe actiuni este sinonima cu prestigiu si fiabilitate in afaceri. Cu toate astea, ea trebuie sa bifeze rezultate financiare bune, pentru a tinde spre un nivel ridicat la Bursa de Valori Bucuresti. In plus, nu doar autoritatile competente, ci si persoanele interesate de compania respectiva au acces la datele si rapoartele financiar – contabile facute publice.

De aceea, este important ca situatiile economice anuale ale societatii pe actiuni sa fie pregatite in conformitate cu cerintele si nevoile partilor. In caz contrar, acest lucru poate avea un impact negativ asupra imaginii business-ului.

Situatiile financiar contabile anuale ale firmei de tip S.A. contin un rezumat al datelor privind evolutia economica a firmei:

Asa cum intuiti, aceste documente pot avea un impact considerabil asupra viitorului unei societati comerciale. Prin urmare, o solutie buna si avantajoasa este sa va incredintati contabilitatea unor experti contabili cu experienta in colaborarea cu S.A.-uri.

Noi intelegem pe deplin legile, modul de functionare al impozitarii si contabilitatea specifica societatilor pe actiuni. De asemenea, folosim instrumente inovatoare care va vor ajuta sa economisiti timp, bani si confort.

Experti in servicii de contabilitate S.A. Bucuresti

Pentru unele companii, utilizarea serviciilor de contabilitate societate pe actiuni este o rutina zilnica. Pentru altele, aceasta este o decizie importanta cu privire la modificarea modelului actual de operatiuni. Indiferent daca ati mai colaborat pana acum cu o firma de contabilitate S.A. sau tocmai ati infiintat o societatea in sistem cu actiuni si sunteti in cautarea unui partener de incredere pentru tinerea evidentelor contabile, va puteti baza pe Urgent Consult.

Dupa multi ani de experienta in contabilitatea societatatii pe actiuni si cu zeci de clienti din toate ariile, credem cu tarie ca alegerea unui partener care ofera o contabilitate cuprinzatoare intr-un mod care sa va satisfaca asteptarile este un detaliu critic pentru succesul companiei dumneavoastra.

La Urgent Consult ne-am propus sa oferim servicii moderne de contabilitate care indeplinesc cerintele impuse de antreprenorii S.A. si circumstantele comerciale in continua schimbare. Contabilitatea completa nu reprezinta doar o abordare cuprinzatoare a serviciilor contabile pentru societatea pe actiuni, ci implica si eforturile noastre de a dezvolta noi sisteme si de a le optimiza pe cele existente.

In zilele noastre, serviciile de contabilitate nu sunt doar o modalitate de a respecta cerintele legale in vigoare, ci si un instrument puternic care ajuta la gestionarea cu succes a unei firme de tip S.A.:

Oferind solutii legale si contabile optime, ii ajutam pe clientii nostri – firme S.A. sa creasca, sprijinindu-i in fiecare etapa a dezvoltarii companiei.

Contactati-ne pentru a beneficia de servicii de contabilitate S.A. de inalta calitate!

Avantaje societate pe actiuni

Capital mare

Avantajul remarcabil al unui S.A. este ca permite o mobilizare vasta de capital. Intr-o societate pe actiuni, nu exista o limita a numarului de membri. Un numar foarte mare de persoane pot sa-si manifeste interesul pentru compania respectiva prin achizitionarea de actiuni. Faptul ca actiunile sunt transferabile ofera un avantaj suplimentar firmei de a atrage un numar mare de oameni. Nicio alta forma de organizare a afacerii nu poate strange sume mari de capital precum un S.A..

Avand in vedere ca o societate pe actiuni poate avea mai multi proprietari si poate atrage diverse interese, importanta unei contabilitati precise si profesioniste este un real "trebuie".

Domeniul vast de extindere a societatii pe actiuni

Capitalul mare colectat prin intermediul actiunilor, cuplat cu castigurile companiei, contribuie la o extindere considerabila. O firma de tip S.A. ofera un domeniu excelent de crestere auto-generatoare. Talentele manageriale, sustinute de finantarea vasta si o foarte buna contabilitate a societatii pe actiuni pot duce usor la castiguri consistente pentru companie si la o crestere continua sustinuta. Iar Urgent Consult va este alaturi. Spre exemplu, in cazul in care doriti sa intermediati vanzarea de imobile, va oferim serviciile de contabilitate agentie imobiliara. Ulterior, in cazul in care doriti sa fiti prezenti in mai multe zone ale Bucurestiului sau chiar in alte localitati, va punem la dispozitie optiunea de deschidere / inchidere punct de lucru

Existenta permanenta S.A.-ului

Viata unei societati actiuni nu depinde de viata membrilor sai. Legea este cea care creaza compania si care o poate dizolva. In rest, trecerea in nefiinta, insolventa sau transferul actiunilor membrilor nu afecteaza in niciun fel existenta societatii.

Achizitia sau transferul de noi actiuni poate necesita implicarea contabila pentru ca sunt operatiuni care se reflecta in documentele contabile si rapoartele intocmite periodic. Pentru aceasta, colaborati de la bun inceput cu o echipa de experti in contabilitate societate pe actiuni.

Contabilitate facila a societatii pe actiuni

Probabil ca va veti gandi la costuri mari pentru gestiunea S.A.-ului, luand in calcul oportunitatile de dezvoltare si atractivitatea investitorilor fata de aceste forme juridice de organizare a afacerii. Iar, daca sunteti la inceput, cand incasarile inca nu sunt consistente, angajarea unui contabil poate reprezenta un efort mare.

Din fericire exista optiunea contractarii unei firme de contabilitate, precum Urgent Consult, urmand a achita in functie in functie de volumul de documente. In acest fel, costurile pot fi chiar si de zeci de ori mai mici, fara a sacrifica calitatea serviciilor. Mai mult decat atat, va sunt la dispozitie experti contabili, pregatiti sa va indrume din punct de vedere fiscal.

Raspundere limitata

Raspunderea membrilor unei societati pe actiuni este limitata. Membrii nu pot fi chemati sa plateasca mai mult decat valoarea nominala a actiunilor detinute in cadrul S.A.-ului. Acest lucru incurajeaza persoanele care au putin de economisit sa investeasca bani in companie, oferind astfel un capital suficient pentru cheltuielile initiale si pentru extinderea societatii pe actiuni.

Fie ca infiintati acum un S.A. ori planificati cresterea unei astfel de afaceri in perioada urmatoare, alegeti sa colaborati cu o firma de contabilitate societate pe actiuni, in Bucuresti, profesionista.

Transferarea actiunilor societatii

Actiunile unui S.A. sunt transferabile, iar proprietarii isi pot transfera actiunile fara consimtamantul altor membri ai companiei. Compania este listata la bursa si, prin urmare, actiunile companiei sunt vandute si cumparate cu usurinta. Pentru ca actiunile sunt liber transferabile, un actionar isi poate converti participatia la S.A. in numerar.

Din nou, o contabilitate cu o acuratete excelenta poate sustine imaginea curata a unei societati pe actiuni listata la Bursa.

Dezavantaje societate pe actiuni

Desi un S.A. are atat de multe avantaje, exista si o serie de dezavantaje, unele din ele putand fi contracarate sau minimizate printr-o contabilitate foarte bine pusa la punct.

Aveti intrebari suplimentare despre contabilitatea unei societati pe actiuni?

Noi va putem ajuta.

Contactati-ne pentru servicii contabilitate S.A. in Bucuresti si va asiguram ca veti gasi in noi partenerul ideal de care aveti nevoie pentru acuratetea inregistrarii documentelor si intocmirii rapoartelor contabile necesare. De fiecare data. In mod transparent. 100% Confidential.

Fara incertitudini. Alegeti sa lucrati cu profesionisti. Suntem membri CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Cat costa serviciile contabile pentru un S.A.?

Tarifele variaza in functie de activitatea si specificul firmei, dar in continuare notam cateva preturi orientative.

Pentru o oferta personalizata completa de servicii contabilitate S.A. in Bucuresti, va rugam sa ne contactati.