250,00 lei

  • Posibilitate de infiintare gratuita a serviceului auto

  • Contabilitate service auto efectuata de experti contabili

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate service auto

Care sunt costurile

Pentru contabilitate service auto veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate service auto in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate service auto

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate service auto

Contabilitate service auto, pentru ca actele firmei dumneavoastra trebuie sa fie pe maini bune

Avand in vedere schimbarile pietei din ultimii ani, tot mai multe persoane au prins curaj si au ales sa se dezvolte, infiintand o afacere. Este cea mai comuna metoda de a va desprinde de un venit fix si de a genera profit in favoarea dumneavoastra O firma va poate ajuta sa va oferiti serviciile sau produsele care probabil nu exista pe piata inca sau sunt de slaba calitate. Astfel, veti putea intra pe aceasta ramura oferind pietei aceleasi produse, dar mult mai calitative.

O idee noua de produs sau serviciu va fi un succes garantat pentru consumatori, deoarece curiozitatea si dorinta de a testa noile produse sau servicii va fi mereu la mare cautare.

Chiar daca aveti o ideea de afaceri care deja se afla pe piata, ii puteti aduce anumite noutati pentru a va diferentia cat mai bine de concurenta.

Un service auto poate fi o alegere foarte buna, chiar daca exista competitie. Masini sunt multe, verificarile si reviziile se fac periodic, iar majoritatea clientilor vin si din recomandarile prietenilor lor, care au beneficiat de experienta placuta. De aceea, este recomandat sa oferiti servicii de calitate, pentru a beneficia de publicitate pozitiva din parte clientilor dumneavoastra.

Un mod eficient de a le face vizitatorilor o experienta cat mai placuta este sa le oferiti o cafea sau apa din partea firmei atunci cand sunt in asteptare. Acest lucru nu implica costuri mari, dar veti avea garantia ca acestia se vor intoarce mereu si isi vor aduce si cunostintele. Acesta este un exemplu de marketing pe care il puteti, face pentru a va face cunoscuti pentru serviciile oferite.

Preturi contabilitate service auto

Contabilitatea este o ramura importanta a afacerii dumneavoastra, ea fiind obligatorie conform legii, dar este benefica si pentru a gestiona cat mai bine incasarile din firma.

Un service auto poate factura nu doar serviciile pentru lucrarile de intretinere sau reparatii ale masinilor. Puteti avea un mic magazin de desfacere pentru piesele care vor urma sa le vindeti si sa le montati tot dumneavoastra.

Gestionarea unei afaceri este complicata daca nu aveti experienta necesara pentru tinerea evidentei contabile. Astfel, este necesar si obligatoriu, mai ales in cazul unui S.R.L., sa aveti incheiat un contract cu un contabil autorizat, pentru a va gestiona actele cat mai bine.

Firma noastra din Bucuresti va poate ajuta in acest sens, specialistii nostri fiind gata sa va preia actele, chiar daca sunteti la inceput de drum sau aveti o firma cu vechime.

Astfel, am conceput pentru dumneavoastra cateva planuri tarifare in functie de numarul de acte intocmite pentru a beneficia de cele mai bune preturi:

Pe langa serviciul de contabilitate firma mecanic auto, va putem ajuta si in privinta gestiunii angajatiilor din cadrul companiei dumneavoastra. Ne putem ocupa complet de fiecare salariat in parte, pretul incepand de la 50 de lei. Aici sunt incluse toate modificarile si transmiterile lunare catre I.T.M. ( Inspectoratul Teritorial de Munca ) prin REVISAL, astfel avand garantia ca documentele sunt depuse la timp.

Timpul este pretios pentru orice afacere, de aceea este important sa desemnati unei firme profesioniste aceasta operatiune, pentru a putea sa va concentrati pe ce este esential si pentru a va dezvolta cat mai bine si repede.

Impozitele aferente unui angajat sunt urmatoarele:

Beneficiind de o contabilitate service auto pentru S.R.L. realizata corect veti putea infrunta mult mai usor controalele, fiind siguri pe ceea ce le prezentati.

Contactati-ne si veti beneficia de serviciile unor experti contabili.

Infiintare S.R.L. service auto

Atunci cand sunteti pregatit sa intrati in acest business, aveti obligativitatea legala de a va infiinta o entitate juridica pentru a functiona legal. Exista multe alternative din care sa alegeti, dar cea mai preferata si buna optiune pentru acest tip de afacere poate fi societatea cu raspundere limitata (S.R.L.).

Cu ajutorul firmei noastre din Bucuresti va putem ajuta sa inregistrati un S.R.L. pentru service auto in doar 4 zile. De ce sa stati la cozi si sa faceti drumuri inutile catre toate institutiile, mai ales ca la inceputul unei afaceri timpul este pretios si sunt multe lucruri de care trebuie sa va ocupati.

Va putem oferi posibilitatea ca acest serviciu sa fie gratuit / fara onorariu (taxele notariale si pentru Registrul Comertului va revin) in urma achitarii in avans, pe minim 3 luni, pentru contabilitate. Evidenta contabila pentru service auto este obligatorie pentru a functiona legal si eficient, de aceea puteti foarte usor sa lucrati cu firma noastra pentru a va ajuta sa aveti un control mai bun al gestiunii financiar contabile.

Contabilitatea este importanta indiferent de domeniul de activitate pe care il desfasurati.

Va punem la dispozitie serviciul de infiintare service auto fara onorariu, daca ne alegeti pentru evidenta contabila.

Gazduire sediu social service auto

Pentru a infiinta o firma va fi necesara si stabilirea unui sediu social. Potrivit legii, acest lucru este obligatoriu si va fi trecut in actul constitutiv al firmei.

Tot mai multe persoane au inceput sa isi mute sediile sociale din propriile locuinte din cauza impozitelor mari si a actelor suplimentare cerute de Registrul Comertului. Spre exemplu, pentru a face o firma intr-un apartament va fi necesar acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari. Aceasta adeverinta este refuzata deseori de acestia din terte motive. In plus, daca alegeti unul din pachetele pe care noi vi le oferim, veti putea imparti mult mai bine afacerea cu viata personala.

Astfel, din cauza necesitatii de a avea un sediu social si a diverselor probleme care pot aparea din cauza acestui lucru, am venit in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele pachete pentru gazduirea sediului social:

Pachete pentru gazduire sediu social service auto:

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 6 luni

300 de lei

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 1 an

500 de lei

Pachet gazduire sediu social Bucuresti 2 ani

800 de lei

Alte beneficii care intra in aceste pachete:

Gazduirea sediului social se poate realiza rapid la sediul nostru din bucuresti in doar 15 minute, semnand un acord de folosinta a spatiului pentru viitoarea dumneavoastra afacere.

Avantaje de a lucra cu o companie profesionista in vederea serviciului de contabilitate service auto

O firma profesionista va poate garanta calitatea documentelor realizate. Acest lucru va este benefic pentru a nu mai fi ingrijorat in vederea depunerii actelor sau de corectitudinea lor. O evidenta gresita a actelor contabile va poate aduce sanctiuni si chiar inchiderea sau suspendarea firmei.

Cele mai importante avantaje de a lucra cu o firma profesionista sunt:

Profesionalism

Avem multi clienti care au beneficiat de serviciile noastre si continua sa apeleze la noi pentru ai ajuta sa modifice anumite puncte din actele societatii lor.

Calitatea actelor realizate

Anii de experienta acumulati in timp ne-au ajutat sa atingem perfectiunea si sa ne organizam eficient pentru afacerea dumneavoastra. Suntem la zi cu toate modificarile din legislatie, iar transmiterea documentelor catre A.N.A.F. este realizata si transmisa in timp util, pentru a nu fi penalizati din cauza unor motive banale.

Consultanta

Pe tot parcursul colaborarii cu firma noastra din Bucuresti, veti avea parte de consultanta pentru a va ghida in cea mai buna directie. Sunt anumite detalii care va pot induce in eroare, iar acest lucru poate aduce sanctiuni firmei daca nu sunt realizate corect. Un exemplu rapid ar fi codurile C.A.E.N., unele dintre fiind foarte asemanatoare, iar alegerea incorecta a acestora va poate suspenda activitatea.

Ce schimbari pot aparea in actele societatii unui service auto?

Intr-o societate se pot face anumite modificari pentru a va putea desfasura activitatea cat mai bine. Societatea noastra din Bucuresti are o echipa de profesionisti gata sa va ajute sa rezolvati in cel mai scurt timp toate modificarile pe care piata le cere.

In ultima perioada, tot mai multe societati au inceput sa apeleze la firme specializate pentru a-si completa sau modifica actele, acestia intelegand cat de pretios este timpul si ca il pot investi in altceva decat sa mai piarda ore in sir la diferite ghisee, pentru solutionarea problemelor.

Doua cele mai des intalnite modificari care se pot realiza in actul constitutiv sunt, deschiderea / inchiderea unui punct de lucru si schimbarea domeniului de activitate firma.

Deschidere / inchidere punct de lucru

Deschiderea unui punct de lucru pentru un service auto poate fi benefica pentru dumneavoastra, atragand noi clienti din alte zone. De regula aceasta afacere este una locala, de aceea este esential sa va ganditi la posibilitatea extinderii afacerii in alte localitati mari, precum Cluj, Constanta unde cererea pentru astfel de servicii este una mare si in crestere.

O afacere ca sa creasca are nevoie de extindere pentru a putea permite tuturor clientilor un acces cat mai rapid la serviciile pe care le oferiti.

Exista si cazuri in care zona de interes nu a fost aleasa bine sau factorii economici nu mai permit continuarea activitatii in acea zona. Puteti foarte simplu sa inchideti punctul de lucru pana cand piata va va da din nou ocazia de a va solicita servicile la fel de mult.

Pretul pentru acest serviciu este de: 350 de lei.

Schimbare domeniu de activitate firma

O firma cu vechime poate fi un start foarte bun pentru noua afacere. Atunci cand doriti sa schimbati domeniul de activitate si sa incepeti o noua aventura in alta directie, va fi necesara modificarea actelor din firma. Pentru a deschide un service auto intr-o societate care a desfasurat alte activitati decat aceasta, veti putea introduce noile coduri C.A.E.N. pentru a fi autorizate atat in actul constitutiv, dar si in certificatul unic de inregistrare (C.U.I.). Acest proces poate fi usor realizat cu ajutorul nostru doar in cateva zile, pretul fiind de 450 de lei si fiind incluse 2 mentiuni. De asemenea, va fi nevoie si de achitarea taxelor de aproximativ 250 de lei.

Nu este necesar sa infiintati o noua firma pentru a putea incepe aceasta activitate. Mai mult, o firma cu vechime va avea un trecut din punct de vedere financiar contabil, iar pentru a putea accesa un credit bancar pentru o investitie va fi mult mai usor decat in cazul unei societati noi.

Va puteti orienta in cazul unei societati pentru a accesa si fonduri nerambursabile europene. Va pot scuti de anumite investitii mari care ca la inceputul oricarei afaceri acestea pot fi coplesitoare.

Contabilitate service auto in cadrul unui S.R.L. platitor / neplatitor de T.V.A.

La infiintarea unui S.R.L. veti avea optiunea de a alege daca doriti sa fiti platitor de T.V.A. sau nu. Aceasta limita impusa de lege a fost introdusa pentru a le oferi o sansa noilor intreprinzatori. Veti avea de declarat o estimare a cifrei de afaceri din anul in curs pentru a vedea daca veti depasi sau nu pragul de 88.500 euro ( 300.000 Ron ).

Ce inseamna platitor de T.V.A.?

Ca si platitor de T.V.A., va fi nevoie sa emiteti facturi si bonuri fiscale ale serviciilor sau produselor pe care firma dumneavoastra le ofera pe piata in care sa contina T.V.A. de 19%, 9% sau 5% in functie de activitatea societatii dumneavoastra.

Ce inseamna neplatitor de T.V.A.?

Prin aceasta varianta nu va mai fi necesar sa includeti in facturi T.V.A.-ul, atunci cand le emiteti clientilor. La fel si in cazul achizitiilor, nu puteti deduce aceasta taxa ea, fiind inclusa in costul produselor sau serviciilor cumparate.

Un serviciu de calitate pentru contabilitate service auto este obligatoriu, mai ales pentru ca afacerea pe care o conduceti sa functioneze legal.

De asemenea, stim ca timpul dumneavoastra este cel mai pretios lucru atat in afaceri, cat si in viata personala, iar cu serviciile noastre veti putea beneficia de acesta, pentru a fi prezent mereu acolo unde este nevoie.