300,00 lei

  • Firma tip taxi este inregistrata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare gratuita a firmei tip taxi

  • Suntem in Bucuresti

Categorie:

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de infiintare firma taxi

Care este costul total

300 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (taxa Registrul Comertului) = 628 de lei

Cat dureaza operatiunea de infiintare firma taxi

In doar 4 zile lucratoare puteti avea propria firma de taximetrie

De ce acte aveti nevoie

Carte de identitate si documentul din care sa reiasa ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere etc.).

In cazul in care nu aveti unde gazdui sediul social, va putem pune la dispozitie acest serviciu, in baza unui onorariu atractiv.

Va putem oferi si contabilitatea

Suntem un partener de lunga durata si va ajutam si cu serviciile de contabilitate firma taxi, astfel incat sa va concentrati cat mai mult mult asupra activitatii, lasand actele in grija noastra.

Costurile pornesc de la doar 250 de lei/luna, fiind printre cele mai bune din Bucuresti si Ilfov.

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de infiintarea firmei de taxi

Infiintare firma de taximetrie, o oportunitate pentru proprietari si clienti

O meserie care a capatat o anvergura tot mai mare in ultimii ani in Romania, taximetria a devenit o necesitate pe care oamenii au invatat sa o aprecieze, mai ales in orasele aglomerate. In loc sa utilizati masina proprie si sa cautati parcare minute in sir, e mult mai practic sa solicitati o masina de taxi care sa va duca exact la destinatie in schimbul unei sume de bani, iar de acest lucru sunt constienti si viitorii dumneavoastra clienti.

Aplicatiile de taxi au devenit si ele folosite pentru ca sunt foarte practice si salveaza mult timp si, in plus, permit alegerea masinii cu care vreti sa calatoriti. Datorita acestor aspecte, decizia de infiintare firma taxi va poate aduce beneficii majore intr-un timp scurt.

Daca sunteti printre cei care va ganditi sa va reprofilati si sa incepeti sa lucrati in acest domeniu, va prezentam un scurt ghid pentru inregistrarea unei astfel de firme, valabil atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul zonelor tarii – conform cu legislatia in vigoare. De asemenea, pe langa partea legislativa care trebuie indeplinita atunci doriti infiintare firma taximetrie, sunt si anumiti factori care vor face clientii sa aleaga cu bucurie firma de taxi pe care o administrati, precum curatenia, relatia cu clientul, promptitudinea si, evident, increderea si securitatea.

Avantajele de care beneficiati cand alegeti serviciile de infiintare firma taxi

Daca decideti ca este momentul sa porniti o afacere pe cont propriu sau deveniti partener ridesharing, va veti bucura de o serie de avantaje pe care cu siguranta nu le-ati avut atunci cand munceati ca angajat in cadrul unei companii, in Bucuresti sau oriunde in tara.

Posibilitatea de a va face programul dupa cum doriti asigura o flexibilitate ce va va ajuta sa petreceti si mai mult timp alaturi de cei dragi si, in plus, nu veti rata niciodata o sarbatoare in familie din cauza orarului fix de la un loc de munca. Firma de taximetrie reprezinta o oportunitate de a va crea programul dupa bunul plac si de a specula perioadele mai profitabile din an.

Un alt beneficiu atunci cand deveniti antreprenor independent dupa infiintare firma taxi este ca interactionati cu o multime de persoane, atat din Romania, cat si din strainatate. Veti auzi povestile interesante de viata ale unor oameni care se deplaseaza in interes personal sau de serviciu si nu este exclus ca in tot acest timp sa cunoasteti persoane care sa va deschida anumite orizonturi sau chiar sa va devina prieteni.

Daca va ganditi la venituri, in momentul in care hotarati sa parcurgeti etapele pentru infiintare firma taximetrie si sa renuntati la un loc de munca rigid cu salariu fix si program flexibil, aveti sansa de a va mari considerabil profitul lunar. Acest lucru este o oportunitate pe care o capatati in momentul in care, dupa infiintare firma taxi, va dati seama ca exista perioade favorabile pentru a oferi servicii de taximetrie clientilor. De asemenea, veti invata care sunt zonele fierbinti in care e bine sa circulati, asta pentru a fi in proximitatea clientilor care au nevoie constant de transport rapid.

Obtinerea autorizatiei pentru infiintare firma taxi

Indiferent unde doriti sa va desfasurati activitatea, inainte de a va gandi la alte detalii legate de infiintare firma taximetrie, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de autorizatie pentru transport in regim taxi, autorizatie obtinuta de la autoritatea administratiei publice locale (primaria de care apartineti), in conditiile stabilite prin legea nr. 38/2003. De precizat ca nevoie de o documentatie care contine o serie de acte importante pe care trebuie sa le depuneti.

Pentru a inregistra S.R.L.-ul cat mai repede, puteti sa apelati la compania noastra, Urgent Consult – contabilitate si infiintare firma, care ofera servicii de consultanta pentru infiintare firma taxi. Ulterior, veti fi obtine autorizatia pentru transport in regim de taxi.

Inregistrare firma taximetrie cu dispecerat sau fara

In cazul in care doriti sa intrati in domeniul taximetrie si in cadrul firmei dumneavoastra sa functioneze si un dispecerat, trebuie sa stiti ca va fi nevoie si de o licenta eliberata de Autoritatea Rutiera Romana. Activitatea de firma taxi cu dispecerat poate sa functioneze numai in forma unei persoane juridice, indicat fiind sa incepeti procedurile pentru infiintare firma taxi in regim S.R.L., insa de toate aceste lucruri putem sa ne ocupam chiar noi.

Daca, din contra, nu aveti nevoie de operator dispecerat, puteti sa optati pentru infiintare firma taxi sub forma unei Persoane Fizice Autorizate pentru a va desfasura activitatea de transport persoane.

Obtinerea licentei in activitatea de dispecerat taxi

In aceeasi lege nr. 38/2003 este reglementata modalitatea prin care puteti obtine autorizatia pentru a va incepe activitatea, inclusiv cu dispecerat. Astfel, aveti nevoie de urmatoarele documente:

a) dovada ca operatorul detine baza tehnico-materiala necesara, respectiv sediul, dotarea si frecventa radio protejata pentru operatorii de transport si taximetristii independenti deserviti;

b) autorizatia pentru reteaua de comunicatii independente eliberata de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei;

c) dovada existentei contractelor privind dispecerizarea, realizate cu toti operatorii de transport si taximetristii independenti deserviti;

d) lista statiilor de radio din dotarea taxiurilor, operatorilor de transport si a taximetristilor independenti deserviti, cu seriile si codurile de apel ale acestora;

e) documentele solicitate de agentiile Autoritatii Rutiere Romane in legatura cu persoana desemnata sa conduca activitatea de dispecerat;

f) alte documente stabilite prin normele privind transportul rutier, solicitate de agentiile Autoritatii Rutiere Romane.

(2) Operatorul dispecer detine un registru cu evidenta stricta a statiilor radio de emisie-receptie din dotarea taxiurilor deservite, care cuprinde elementele de identificare si durata de valabilitate a autorizatiei de functionare a acestora.

Infiintare firma taxi in regim P.F.A. sau S.R.L.

In momentul in care decideti sa deschideti o firma si vreti sa treceti la etapa de inregistrare firma taxi, trebuie sa hotarati ce tip de persoana juridica preferati. Optiunile dumneavoastra sunt P.F.A. si S.R.L. si pentru fiecare este reglementata o modalitate diferita de inregistrare firma taxi.

Infiintare firma taxi in regim P.F.A.

Pentru infiintare firma taximetrie in regim PFA, valabil pentru Bucuresti si toate zonele din Romania, pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului este specificata intreaga procedura.

Dosarul care urmeaza sa fie inaintat Registrului Comertului din municipiul Bucuresti sau din alte zone ale Romaniei trebuie sa contina diferite acte, precum:

🟡  Cererea de verificare disponibilitate si rezervare firma (original), respectiv de verificare disponibilitate si rezervare emblema (dupa caz). Denumirea PFA-ului este compusa din numele complet al administratorului, la care se adauga sintagma „persoana fizica autorizata” sau P.F.A.
🟡  Cererea de inregistrare, original;
🟡  Dovada care atesta dreptul de folosinta asupra sediului profesional si, daca este cazul, inscrisul care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de punct de lucru;
🟡 Actul de identitate al titularului P.F.A. (in copie certificata olograf de catre titular privind conformitatea cu originalul);
🟡  Etc.

Daca este cazul:

🟡  avizul asociatiei de proprietari privind schimbarea destinatiei imobilelor colective cu regim de locuinta, prevazut de Legea nr. 196/2018. In cazul in care aveti nevoie va punem la dispozitie gazduirea sediului social pentru a nu mai fi nevoie de autorizatie din partea vecinilor.

Infiintare firma taximetrie in regim S.R.L.

Daca doriti sa va desfasurati activitatea firma taxi incluzand si dispecerat, va fi nevoie sa functionati sub forma de persoana juridica. Asadar, pentru inregistrare firma taxi in regim SRL aveti nevoie de mai multe documente, urmand sa va prezentam o parte din ele:

🟡  Cererea de verificare disponibilitate si/sau rezervare denumire firma, completata cu 3 denumiri, in ordinea preferintelor, respectiv de verificare disponibilitate si rezervare emblema;
🟡  Anexa 1 privind inregistrarea fiscala si, dupa caz, Anexa 2 privind investitia straina;
🟡  Documentul care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social. In lipsa disponibilitatii unui imobil, va oferim serviciul de gazduire a sediului social pentru infiintare firma taxi in regim S.R.L.;
🟡  Specimenele de semnatura ale reprezentantilor societatii;
🟡  Precum si alte documente.

Puteti lasa grija infiintarii unei firme de taxi in seama noastra. Avem o experienta bogata in infiintarea si contabilitatea companiilor. Contactati-ne si veti deveni proprietarul unei companii cu efort minim de timp si birocratie.

Serviciile de taximetrie, o necesitate

Daca in trecut firmele de taxi nu erau atat de numeroase, orasele aglomerate au nevoie acum de mai multe firme. Solicitarile au crescut deoarece, de foarte multe ori, oamenii prefera sa renunte la masina personala in favoarea taximetrelor, evitand astfel timpul petrecut cautand locuri de parcare – mai ales la orele de varf. Aplicatiile precum Uber sau Bolt sunt foarte utile pentru ca indica exact momentul la care masina ajunge la tine, tariful pe care va trebui sa il platesti, precum si data sosirii la destinatie. Acest confort poate sa fie mult imbunatatit daca persoanele ce opteaza pentru servicii de taximetrie beneficiaza de masini curate si de o ambianta placuta pe durata drumului din punctul A in punctul B.

Pentru a oferi experiente cat mai placute si pentru a deveni o firma cu reputatie buna trebuie sa investiti in intretinerea masinii, precum si in dezvoltarea serviciilor. De foarte multe ori, o bomboana sau o ciocolata pot sa faca diferenta, iar clientii vor reveni cu drag ori de cate ori trebuie sa faca un drum cu masina. Mai ales in zilele de sarbatoare, precum 8 Martie – Ziua Femeii – un mic gest este cu siguranta apreciat de orice doamna si domnisoara. Atentia la detalii va face diferenta intre dumneavoastra si orice alta firma de taximetrie.

Companiile de taxi sunt tot mai cautate, transportul rapid devenind in ultimii ani o necesitate. Fie ca autobuzul este prea plin, fie ca aveti nevoie sa ajungeti la o anumita destinate in cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul unui taxi clientii se vor bucura de o calatorie sigura si relaxanta, atat timp cat masina este una ce ofera toate conditiile necesare pentru deplasare, atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si privitor la curatenie si atmosfera.

Decizia de infiintare firma taximetrie in Bucuresti sau in orice alta parte a tarii poate sa va schimbe viata in bine, asta datorita programului flexibil, dar si a avantajelor referitoare la venituri. Puteti sa abordati un stil de viata mai relaxat, in care programul sa nu fie o corvoada ci, din contra, o placere – pentru ca lucrati pentru dumneavoastra.

Antreprenoriatul poate sa fie o solutie excelenta pentru cei care doresc sa iasa din sistemele ierarhice si sa preia fraiele propriei afaceri. In cazul in care doriti sa faceti acest pas important, si anume infiintare firma taxi, cu siguranta veti vrea sa beneficiati si de serviciile profesioniste oferite de o firma de contabilitate, iar noi va asiguram de toata disponibilitatea noastra pentru a va ajuta in demersurile necesare.

Cum puteti fideliza si satisface clientii?

Serviciile de taximetrie presupun mai multe elemente de care sa tineti cont daca va doriti sa oferiti experiente de calitate celor care aleg firma dumneavoastra. In primul rand, atunci cand ati incheiat etapele pentru inregistrare firma taximetrie e momentul sa va ganditi la modalitatile de a mentine curatenia in masina dumneavoastra.

Orice client va remarca atunci cand investiti in afacerea dumneavoastra si va aprecia o masina curata in care sa fie transportat in siguranta. Trebuie sa aveti in vedere ca pentru orice persoana care alege serviciile dumneavoastra e important sa aiba parte de o experienta frumoasa. Puteti chiar sa incheiati un contract cu o firma de spalatorie si de intretinere a masinilor, in asa fel incat sa curatati masina interior-exterior ori de cate ori e nevoie. Mirosul placut si banchetele impecabile vor incanta fiecare client si acestia vor reveni cu incredere catre firma dumneavoastra.

Muzica este un alt factor important. Volumul nu trebuie sa fie deranjant, iar atunci cand vi se cere puteti chiar sa schimbati registrul muzical pentru ca acesta sa fie pe gustul clientului, mai ales daca este vorba despre o calatorie ceva mai lunga.

Eficienta curselor este, indiscutabil, un alt element care va influenta in mod direct feedback-ul pe care il veti primi din partea clientilor. Daca reusiti sa evitati zonele foarte aglomerate si daca oferiti alternative de rute, clientii vor aprecia interesul pe care il acordati traseului. Pentru o persoana care urca in masina dumneavoastra e important sa vada ca banii pe care ii plateste reprezinta un tarif corect pentru serviciul respectiv.

Ca in orice domeniu in care trebuie sa lucrati cu oameni, e important sa manifestati o atitudine placuta si, desigur, sa fiti un bun ascultator. Nu de putine ori oamenii care intra in masina dumneavoastra va vor impartasi diverse lucruri si e important sa pastrati o atitudine relaxata. De asemenea, atunci cand observati ca un client nu doreste sa comunice si prefera sa asculte muzica, e bine sa ii respectati dorinta si sa il transportati in liniste.

Stilul de condus este un alt factor care va influenta decizia unui client de a va alege serviciile si cu alta ocazie. Atat timp cand acordati atentie regulilor de circulatie si va adaptati stilul de condus la conditiile de trafic si de vreme, cu siguranta clientul va avea incredere sa revina spre serviciile dumneavoastra.

Serviciile de contabilitate firma taxi trebuie lasate in grija expertilor

Pentru a va concentra atentia pe lucruri cu adevarat importante, esentiale chiar – cum ar fi intretinerea masinii si asigurarea relatiilor bune cu clientii, e necesar ca specialistii sa preia tot ceea ce tine de birocratie si documente, oferindu-va contabilitatea firmei de taxi. Alaturi de compania noastra din Bucuresti, Urgent Consult – contabilitate si infiintare firma, veti reusi sa tineti pasul cu orice modificari legislative care va pot influenta activitatea si, de asemenea, veti avea o situatie contabila la zi, precum si sprijin din acest punct de vedere.

Nu trebuie sa va preocupe actele, asta pentru ca serviciile noastre la standarde inalte de calitate va asigura ca plata taxelor se face la zi si, in plus, aveti oricand acces la documente in modul cel mai transparent cu putinta.

Este recomandat sa apelati la serviciile unei firme de contabilitate deoarece in acest mod scapati de evidente si rapoarte, iar singura dumneavoastra preocupare trebuie sa fie imbunatatirea serviciilor de taximetrie si oferirea de experiente de calitate fiecarui client in parte.

Procesul de inregistrare firma taxi presupune respectarea unor pasi si completarea unui dosar cu actele necesare. O firma care ofera aceste servicii va va scuti de tot ceea ce inseamna birocratie. Nu trebuie sa vizitati institutiile statului, ci trebuie doar sa va ocupati de afacerea dumneavoastra, asta pentru ca specialistii isi asuma raspunderea pentru toate etapele.

Companii care va pot ajuta in procesul de inregistrare firma taximetrie

Atunci cand doriti sa intrati in domeniul de taximetrie, procedurile legale pe care trebuie sa le indepliniti sunt destul de numeroase. Dosarele pe care trebuie sa le compuneti si licentele si autorizatiile necesita o atentie deosebita, in asa fel incat sa puteti incepe activitatea in cel mai scurt timp. Prevederile legislative pot sa fie destul de alambicate, iar constituirea dosarului s-ar putea sa insemne foarte multa energie investita. Tocmai de aceea, contractarea unei firme specializate pentru consultanta de acest tip, iar apoi pentru servicii de contabilitate, este solutia ideala pentru a fi scutit de birocratie atunci cand urmeaza operatiunea de infiintare firma taximetrie.

Asadar, pentru a nu intampina dificultati, cel mai bine ar fi sa apelati la ajutorul unei firme care asigura aceste servicii: Urgent Consult – contabilitate si infiintare firma. Noi va stam la dispozitie cu toata expertiza acumulata de-a lungul activitatii pentru a ne asigura ca indepliniti toate conditiile si ca puteti incepe sa lucrati in cadrul firmei de taxi pe care doriti sa o infiintati. Pregatiti pentru a indeplini toate formalitatile legale, detinem cunostintele pentru a va facilita intregul proces.

Infiintarea unei firme de taximetrie poate sa reprezinte o oportunitate pentru dumneavoastra, asa ca, odata ce ati indeplinit toate cerintele din punct de vedere legal, e momentul sa porniti pe un nou drum. Veti incepe activitatea in cel mai scurt timp posibil, iar cu respect fata de client si cu investitii inteligente veti reusi sa va diferentiati pe piata, iar munca dumneavoastra sa devina o placere, atat pentru dumneavoastra in calitate de prestator de servicii, cat si pentru fiecare client care interactioneaza cu aceste servicii oferite. Taximetria devine o meserie tot mai profitabila, datorita contextului social si economic, iar o inregistrare firma taxi poate sa fie o schimbare mult asteptata in viata dumneavoastra.