Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
L - V:  9 - 17     |     S:  9 - 14
contact@urgentconsult.ro
Sector 2, Bucuresti
Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
0

Infiintare firma gratuit

Infiintare firma gratuit

Conditii pentru infiintare firma gratuit

Daca doriti sa beneficiati de oferta noastra de infiintare S.R.L. gratuit, Urgent Consult va ofera acest serviciu fara niciun cost in plus. Cand alegeti sa achitati in avans pe 3 luni pentru servicii de contabilitate, trebuie doar sa mai platiti taxele prevazute prin lege la deschiderea unei firme, cum ar fi:

➤  taxa la Registrul Comertului – incepand de la 128 de lei + TVA
➤  taxa de notariat – aproximativ 200 de lei + TVA
➤  taxa pentru deschiderea contului bancar – in unele cazuri este gratuita.

Toti acesti bani trebuie achitati conform legii in vigoare, iar noi nu percem niciun onorariu pentru tot efortul depus, asta deoarece dorim ca toti clientii nostri sa aiba beneficii atunci cand opteaza pentru serviciile Urgent Consult. Asadar, va oferim optiunea de infiintare firma gratuit in Bucuresti in conditii exceptionale.

Servicii de infiintare firma gratuit fara birocratie

Blocajele birocratice, termenii juridici, timpii de asteptare – acestea nu vor mai reprezenta in niciun caz probleme odata ce alegeti Urgent Consult. Cu ajutorul consultantilor nostri va veti bucura de infiintare firma gratuit, fara costuri ascunse si fara probleme intampinate. Totul este sa va bazati pe Urgent Consult, o firma cu experienta in servicii de contabilitate, servicii de consultanta si servicii auxiliare.

Atunci cand doriti sa demarati procedurile pentru infiintare S.R.L. gratuit trebuie sa urmati pasii aferenti (prevazuti in lege), iar noi va garantam ca in aproximativ o saptamana veti putea sa incepeti activitatea companiei.

Sediul nostru se afla in Bucuresti si suntem mai mult decat incantati sa incepem colaborari cu parteneri noi pe care sa ii sprijinim inca de la inceput, de la momentul 0. Va ghidam in fiecare etapa care reprezinta operatiunea de infiintare firma gratuit si va stam la dispozitie cu servicii de contabilitate prestate la inalte standarde de calitate, asta pentru ca dorim sa avem relatii contractuale pe termen lung, in asa fel incat beneficiile sa fie de ambele parti.

Birocratia este o parte importanta din procesul de infiintare a unei firme, iar Urgent Consult ofera consultanta pentru a va putea incepe activitatea intr-un timp cat mai scurt, insa pentru asta avem nevoie si de aportul dumneavoastra. Desigur, partea grea o preluam noi, iar dumneavoastra trebuie doar sa ne furnizati documentele solicitate pentru a putea demara procedurile legale. In Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale se regasesc toate detaliile cu privire la infiintarea firmelor, indiferent de forma juridica a acestora.

Tipuri de firme care pot beneficia de infiintarea firmei gratuit in Romania

Cu ajutorul Urgent Consult, un antreprenor poate beneficia de servicii de infiintare firma gratuit pentru una dintre urmatoarele forme de organizare juridica a afacerii:

Pasii care trebuie urmati pentru infiintare firma gratuit

URGENT CONSULT va prezinta pasii care trebuie avuti in vedere pentru infiintarea unei firme gratuit:
 
  1. rezervarea numelui firmei, care trebuie sa fie unic;
  2. deschiderea unui cont bancar si depunerea capitalului social al firmei;
  3. alegerea obiectului (domeniului) de activitate al societatii din nomenclatorul Codurilor CAEN;
  4. alegerea si contractarea sediului social;
  5. pregatirea actului constitutiv ale firmei sau al cererii de infiintarea a PFA-ului sau II-ului;
  6. depunerea actelor in vederea inregistrarii la Registrul Comertului si obtinerea Certificatului de Inmatriculare;
  7. inregistrarea in scopuri fiscale si de TVA si obtinerea licentelor si autorizatiilor de functionare.

In ceea ce priveste ultimul punct, legat de actele necesare infiintarii unei firme gratuit, acestea vor diferi in functie de tipul de societate ales, avand in vedere ca pentru inmatricularea unei firme SRL sau a unei firme SA, acestea vor fi mai complexe in comparatie cu cele necesare pentru inregistrarea unei persoane fizice autorizate sau a unei intreprinderi individuale.

Daca v-ati hotarat asupra tipului de societate pe care doriti sa o inmatriculati,  URGENT CONSULT va sta la dispozitie cu operatiuni de infiintare firma, contabilitate firma si servicii auxialiare pentru firma. 

Documente necesare pentru infiintare firma gratuit

Odata hotarat sa infiinteze o firma gratuit, un antreprenor va trebui sa se gandeasca si la documentele pe care le are de pregatit in vederea inmatricularii acesteia. In acest sens, viitorul proprietar se va hotari asupra tipului de societate pe care o va crea, urmand primele pregatiri ale infiintarii acesteia. Iata care sunt principalele documente necesare pentru demararea procedurilor specifice de infiintare a unei firme in mod gratuit:
Act constitutiv;
Cazierul fiscal al fiecaruia dintre asociati si/sau administratori;
Contractul de sediu social, de inchiriere sau subinchiriere, de asociere in participatiune, contract de leasing imobiliar, contract de comodat, de uz, uzufruct;
Acordul asociatiei de proprietari sau locatari, in cazul in care acesta se impune;
Acordul vecinilor (riverani sau, mai exact, cei de pe verticala si orizontala cu spatiul dumneavoastra) - in cazul in care acesta se impune;
Copie Carte de Identitate (C.I.) sau Pasaport ale asociatilor si/sau administratorilor;
Specimen de semnatura al administratorului/administratorilor firmei;
Declaratii pe proprie raspundere ale asociatului/asociatilor sau administratorului/administratorilor ca pot indeplini calitatea respectiva, obligatoriu autentificat.

Rezervarea numelui pentru infiintare firma gratuit

Primul pas la infiintarea unei firme va incepe cu verificarea disponibilitatii si rezervarea numelui ales pentru societate. Acest pas este necesar atat la infiintarea unui PFA cat si pentru restul formelor juridice, iar cei care vor sa demareze afaceri vor trebui sa se asigure ca denumirile dorite sunt unice. Pentru a fi siguri ca numele ales se poate utiliza pentru serviciile de infiintare firma gratuit, este recomandat sa se propuna 3 nume in ordinea preferintelor pentru verificare. Din acest motiv, este necesara completarea unei cereri in acest sens. Trebuie stiut ca alaturi de numele dorit, trebuie mentionata si forma juridica a societatii. Odata cu denumirea comerciala, firmele vor putea sa rezerve si emblemele societatilor.

Asadar, odata numele societatii ales, se poate merge catre pasii urmatori si pregatirea restului de acte pentru inmatricularea firmei.

Este bine de avut in vedere faptul ca in functie de forma legala a firmei, cererile care trebuie completate si depuse la Registrul Comertului sunt diferite pentru infiintarea firmei gratuit. Astfel, pentru infiintarea unui SRL va trebui completat si depus un anumit formular, in timp ce pentru o intrerpindere individuala, de exemplu, va trebui completata o alta cerere.

Agentii nostri care au experienta in infiintarea de firme va pot ajuta cu obtinerea, completarea si depunerea actelor necesare la serviciile de infiintare firma gratuit. In afara de acestea, va oferim suport si la inregistrarea in scopuri fiscale si servicii de contabilitate.

Documente domiciliu social pentru infiintare firma gratuit

Pentru a fi considerata firma cu rezidenta romaneasca, o companie va avea nevoie de un sediu social in orasul in care isi va desfasura activitatea. Desi este vorba despre o adresa care va fi folosita de catre autoritati pentru a transmite documente oficiale, sediul social trebuie dovedit la inscrierea firmei la Registrul Comertului prin unul dintre documentele de mai jos:

✔   contract de inchiriere;

✔  contract de comodat;

✔  contract de vanzare-cumparare;

✔  contract de leasing imobiliar;

✔  certificat de mostenitor, in cazul imobilelor mostenite.

De asemenea, daca sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte, antreprenorul va trebui sa obtina consimtamantul vecinilor si a asociatiei de proprietari.

In cazul in care aveti nevoie de gazduire a sediului social, va putem ajuta cu servicii specializate. Va oferim suportul si sa obtineti un cod EORI pentru societatea dumneavoastra. Totodata , in cazul in care aveti o companie si doriti sa o extindeti prin deschiderea unui punct de lucru sau infiintarea unei sucursale, echipa noastra va poate ajuta.

Cand sa infiintati o firma?

De-a lungul timpului clientii Urgent Consult s-au aflat in diverse situatii, iar echipa noastra a avut ocazia sa lucreze cu antreprenori si administratori de afaceri de un real succes – care au facut primii pasi in business alaturi de compania noastra.

Infiintarea unei firme este un moment deosebit de important in viata profesionala, dar si persoanala a unui antreprenor, iar Urgent Consult ofera serviciul de infiintare S.R.L. gratuit tocmai pentru a incuraja cat mai multi oameni, atat din Bucuresti, cat si din toate colturile tarii, sa preia fraiele si sa inceapa sa lucreze exclusiv pentru ei.

Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa puneti in practica chiar acum acea idee de afacere pe care ati amanat sa o folositi de prea mult timp:

✔  posibilitatea de a va face un program flexibil – chiar daca, mai ales la inceput, trebuie sa munciti din greu pentru a va forma o clientela, in timp rezultatele o sa apara, iar programul va fi din ce in mai flexibil si veti putea sa fiti prezent la orice aniversare in familie fara teama ca seful va va mustra pentru ca ati lipsit cateva ore de la birou

✔  venituri direct proportionale cu eforturile – foarte multi angajati au parte de frustrari la locul de munca deoarece nu simt ca sunt apreciati la adevarata valoare deoarece salariul ramane o perioada lunga de timp acelasi, indiferent de eforturile depuse. In schimb, odata ce lucrati pentru dumneavoastra, veti putea sa va cresteti veniturile odata cu experienta si cu gradul de dedicare si implicare

✔  nivel mai scazut de stres – unele dintre cele mai intalnite afectiuni ale secolului sunt cele cauzate de stres, asta deoarece foarte multi oameni cad prada sindromului burnout din cauza pretentiilor mult prea mari in raport cu beneficiile. Atunci cand aveti afacerea dumneavoastra puteti sa va setati singur obiectivele si asteptarile si sa va detasati de stres. Sigur ca atunci cand veti infiinta o afacere o sa fie si momente dificile, insa presiunea este mult mai scazuta.

Daca v-am convins si doriti sa faceti primii pasi in lumea afacerilor, Urgent Consult va sta la dispozitie cu infiintare firma gratuit si cu servicii de contabilitate prestate de adevarati profesionisti in domeniu – o echipa care o sa va deschida calea catre o lume plina de provocari si de experiente din care veti invata in fiecare zi cate ceva.

Uitati de birocratie si concentrati-va pe ceea ce conteaza cu adevarat, asta pentru ca firma noastra se ocupa exact cu acea consultanta de care aveti nevoie in momentul in care vreti sa deschideti o firma. Partea buna este ca nu solicitam taxe extra, ci asiguram infiintare S.R.L. gratuit, adica fara plata onorariului (restul taxelor ramanand in propria sarcina), in cazul achitarii serviciilor de contabilitate, in avans, pe 3 luni.

Despre infiintare S.R.L.

Societatile cu raspunde limitata (S.R.L.) sunt o optiune valabila atunci cand doriti sa aveti propria firma. Tocmai de aceea, Urgent Consult ofera servicii de infiintare firma gratuit si, pe langa asta, asigura absolut toate informatiile necesare unui antreprenor la inceput de drum sau chiar si unui administrator de firme cu experienta.

Iata care sunt beneficiile infiintare S.R.L. gratuit si administrarea unei firme care are aceasta forma juridica:

➤  impozit trimestrial din 1-3% din cifra de afaceri, in cazul in care firma are angajati (minim un angajat cu norma intreaga sau mai multi salariati a caror munca ajunge la minimul de 40 ore/saptamana) –> in cazul PFA-ului impozitul este de 10% din venitul net;

➤  puteti alege impozitarea de 16% din profit, daca nu aveti salariati;

➤  numarul de angajati nu este limitat (in cazul PFA-ului puteti sa aveti maxim 3 angajati, aceasta fiind o conditie impusa de lege)

➤  vei putea beneficia de avantajele oferite de programele de finantare

 

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le aveti atunci cand hotarati sa deschideti o firma, iar beneficiul in plus este ca nu va trebui sa platiti pentru aceasta operatiune daca alegeti Urgent Consult pentru servicii de contabilitate, deoarece oferim infiintare S.R.L. gratuit. Trebuie sa tineti cont ca daca doriti sa deschideti un S.R.L. una dintre conditiile legale de functionare este sa aveti asigurata evidenta contabila, iar Urgent Consult are recenzii pozitive in acest domeniu din partea a sute de clienti multumiti de-a lungul anilor.

Doar 4 zile Fara costuri ascunse Mai multe firme

Serviciile de infiintare firma gratuit dureaza aproximativ 4 zile lucratoare.

Stim ca va doriti sa aveti propria firma cat mai rapid, asa ca va vom inregistra propria companie in mai putin de 1 saptamana.

In portofoliul nostru se regasesc sute de firme sub diverse forme juridice, din domenii de activitate variate, asa ca indiferent de ideea pe care o aveti si pana acum nu ati avut curaj sa o puneti in practica, ganditi-va ca este momentul propice. Ne ocupam de toate documentele, va oferim serviciul de infiintare firma gratuit, iar apoi va suntem alaturi la fiecare pas si ne ocupam de contabilitatea firmei dumneavoastra. In acest mod va asigurati ca toate declaratiile si toate actele sunt mereu in regula, sunt predate la timp, ca beneficiati de rapoarte corecte si exacte, dar si de consultanta atunci cand aveti nevoie - iar de asta se ocupa o echipa intreaga de experti in domeniu.

Serviciile de infiintare firma gratuit presupun inregistrarea companiei fara a va solicita onorarii. Raman in sarcina dumneavoastra taxe precum cea de la Registrul Comertului (minim 128 de lei + TVA), cea de notariat (aproximativ 200 de lei + TVA) si cea pentru deschiderea contului bancar (unele institutii financiare ofera acesta operatiune in mod gratuit).

Acest serviciu este oferit celor care aleg sa achite in avans serviciile de contabilitate pe minim 3 luni.

Urgent Consult se numara printre firmele cu experienta in domeniu, asa ca alegerea nu este deloc grea. Sediul firmei este in Bucuresti, insa sprijinim antreprenori si administratori de afaceri din toata tara pentru a functiona fara probleme, pentru a depune actele contabile la termen si pentru a respecta intocmai legislatia in ceea ce priveste evidenta contabila si nu numai.

Veti beneficia de infiintarea firmei gratuit chiar daca deja detineti o companie.

Urgent Consult este un real partener pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastra.

Avem o experienta vasta si reusim de fiecare data. Nu sunt putine cazurile in care dosarele inaintate de persoane fara cunostinte bogate au fost intoarse din drum fie din cauza ca erau incomplete, fie pe motiv ca unele acte nu au fost intocmite corect. Acest lucru se poate intampla oricui nu este avizat sau specialist in domeniu, asta deoarece birocratia poate sa fie pe alocuri greoaie sau de neinteles pentru necunoscatori.

Este mai indicat sa apelati la serviciile unei firme care se ocupa cu consultanta, cu servicii de contabilitate si servicii auxiliare, asta pentru a nu pierde timp si bani inutil. Cel mai bine este sa contactati inca de la inceput la o firma serioasa, recunoscuta datorita experientei, o firma care beneficiaza de recenzii reale din partea unor clienti ce au reusit sa isi indeplineasca obiectivele cu ajutorul ei.

Contact

Contabilitate
din 2006

Urgent Consult detine o vasta experienta pentru serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Despre Urgent Consult - Contabilitate si infiintari firme
0
Logo Urgent Consult - contabilitate si infiintari firme

Contabilitate si infiintari firme rapid

Posibilitate infiintare firma gratuit

15 ani experienta

Consultanta financiara

Sector 2, Bucuresti
0723251300
(09 am - 06 pm)
No products in the cart.
X
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou
Urgent Consult
Buna ziua.

Doriti sa va ajutam pentru a infiinta o firma?

Suntem contabili cu o vasta experienta in domeniu.
In afara programului (L-V: 9-17 si S: 9-14) ne puteti scrie prin email sau folosind formularul din pagina de contact