250,00 lei + TVA

  • Contabilitate S.R.L. efectuata de o firma cu experienta

  • Posibilitate de infiintare S.R.L. gratuit

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate S.R.L. – societate cu raspundere limitata

Care sunt costurile

Pentru contabilitate S.R.L. – societate cu raspundere limitata veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate S.R.L. – societate cu raspundere limitata in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate S.R.L. – societate cu raspundere limitata

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate S.R.L. – societate cu raspundere limitata

Ce este o societate cu raspundere limitata?

O societate cu raspundere limitata este o untitate ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social (parti sociale) si a carei contabilitate S.R.L. trebuie sa fie efectuata un expert contabil. Asociatul unic sau asociatii raspund doar in limita aportului adus la infiintarea firmei (bani sau capital in natura) si nu isi pot tine propria evidenta contabila daca nu sunt autorizati in acest sens.

SRL-ul este una din cele mai comune formule juridice in care se poate organiza o firma. Poate avea un singur asociat sau se poate infiinta prin asocierea mai multor persoane.

Servicii de contabilitate S.R.L. in Bucuresti care va ajuta sa economisiti timp, bani si stres

Antreprenorii SRL-uri mici sunt deseori ocupati sa incerce sa ofere servicii si produse de cea mai buna calitate, iar asta inseamna ca pentru contabilitate si finante mai au putin timp. Antreprenorii SRL-urilor medii si mari cauta deseori cea mai buna solutie intre angajarea unui contabil intern, respectiv externalizarea serviciilor de contabilitate.

Dintre cele doua variante, externalizarea contabilitatii devine o solutie mai buna pentru majoritatea firmelor.

Noi oferim servicii de contabilitate pentru S.R.L.-uri de toate marimile, iar echipa noastra condusa de experti este intotdeauna pregatita de noi provocari.

Pentru ce firme oferim servicii de contabilitate S.R.L.?

Portofoliul nostru de clienti este foarte larg:

Ce servicii de contabilitate S.R.L. in Bucuresti oferim?

Servicii de intocmire si evidenta contabila

Servicii evidenta salarii care se pot contracta impreuna cu cele de contabilitate S.R.L.

Servicii de consultanta contabila

Extra servicii contabilitate S.R.L. Bucuresti

Oferim servicii contabile profesionale pentru firme de tip SRL.

Suntem membri CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România) si CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania)

Aveti ocazia sa colaborati cu adevarati experti in domeniul contabilitatii.

De ce un SRL are nevoie sa colaboreze cu un expert contabil Bucuresti?

Contabilitate societate cu raspundere limitata pentru firme platitoare de TVA si neplatitoare de TVA

In Romania, firmele SRL pot fi platitoare de TVA sau neplatitoare de TVA. Noi oferim servicii contabile pentru ambele tipuri de firme.

Un SRL neplatitor de TVA este o entitate juridica ce nu este obligata, de la infiintare, sa achite statului taxa pe valoare adaugata pentru serviciile prestate sau produsele comercializate. In acest moment, in Romania taxele TVA pot fi de 5%, 9% sau 19% in functie de tipul produselor sau serviciilor oferite de catre o firma.

Conform legii, un SRL poate trece de la a fi neplatitor de TVA la platitor de TVA daca depune o cerere speciala in acest sens sau daca cifra sa de afaceri depaseste 300 000 lei pe parcursul unui an. Daca ati atins acest prag intr-un an, dar in urmatorii ani cifra de afaceri se afla sub 300 000 de lei, firma va fi in continuare platitoare de TVA.

Daca firma dumneavoastra efectueaza tranzactii de bunuri ori servicii cu operatori din Uniunea Europeana, puteti obtine codul de tva intracomunitar, ceea ce inseamna ca veti deveni platitor de tva doar pe respectivele tranzactii.

Ce avantaje are un SRL neplatitor de TVA?

Ce dezavantaje are un SRL neplatitor de TVA?

In principiu, statutul unei firme SRL neplatitoare de TVA se potriveste foarte bine societatilor care ofera servicii in Romania si care nu au foarte multe operatiuni. De asemenea, daca aveti multi parteneri de afaceri care nu platesc tva, este avantajos sa ramaneti neplatitor de tva.

Ce avantaje are un SRL platitor de TVA?

Ce dezavantaje are un SRL platitor de TVA?

Va reamintim ca, indiferent daca aveti o firma platitoare de tva sau neplatitoare de tva, noi va putem oferi servicii contabile la standarde inalte. Avem experienta relevanta atat in colaborarea cu firme mici, neplatitoare de tva, cat si cu firme foarte mari, platitoare de tva. In fiecare caz, vom sti cum sa procedam pentru a va oferi maximum de suport din punct de vedere al organizarii financiar-contabile.

Cheltuieli deductibile si nedeductibile in contabilitatea unei societati cu raspundere limitata

Cheltuieli deductibile SRL

Toate sunt listate in Codul fiscal, art 25.

Iata cateva din ele:

Cheltuieli partial deductibile

Cheltuieli nedeductibile firma SRL

Cele mai importante sunt

De retinut ca aceleasi cheltuieli pot fi deductibile pentru o companie, in timp ce pentru alta nu se pot folosi pentru scaderea impozitului. Spre exemplu, in contabilitatea unui service auto, sunt deductibile achizitiile constante de consumabile pentru vulcanizarea rotilor. In schimb, aceste bunuri nu se pot folosi in contabilitatea unui magazin online in cantitati mari, pentru consum, cu scopul reducerii profitului, cu exceptia cazului in care produsele sunt supuse revanzarii.

Este extrem de important ca aceste cheltuieli sa fie inregistrate in mod corect, iar noi, ca firma de contabilitate cu experienta, va putem ajuta din acest punct de vedere.

Prin urmare, nu va trebui sa va bateti capul cu fiecare cheltuiala ce trebuie inregistrata in contabilitate – noi vom face ceea ce este 100% corect pentru firma dumneavoastra.

Subliniem ca inregistrarea eronata a cheltuielilor in contabilitate poate atrage dupa sine penalitati, amenzi si dobanzi.

De ce sa externalizati serviciile de evidenta contabila?

Daca v-ati decis ca aveti nevoie de experienta si expertiza unui contabil, aveti doua mari variante la dispozitie: sa angajati un contabil intern sau sa lucrati cu o firma care ofera servicii contabile.

Iata de ce tot mai multe SRL-uri se conving ca cea mai viabila solutie este externalizarea contabilitatii.

Castigati bani

Pentru ca firma SRL achita doar valoarea serviciile prestate de contabilitate societate cu raspundere limitata, practic cheltuielile se reduc. Nu mai trebuie sa angajati o persoana cu contract individual de munca (ceea ce implica multe alte cheltuieli - deplasari, formare profesionala, taxe etc).

Economisiti timp folosind serviciile noastre de contabilitate S.R.L.

Alegeti sa colaborati cu o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata externa si din start puteti uita de timpul pierdut cu interviurile de angajare, fluctuatiile de personal, riscul de a alege o persoana nepotrivita. Prin externalizarea serviciilor de contabilitate, responsabilitatea este transferata firmei cu care colaborati.

Minimizarea riscului profesional

Cand externalizati serviciile de contabilitate S.R.L., puteti avea linistea ca erorile profesionale nu vor cadea asupra dumneavoastra. Multe firme de contabilitate au sisteme de risc management ce identifica si previn cazurile de frauda.

Va bucurati de o libertate mai mare impreuna cu operatiunile noastre de contabilitate S.R.L.

Externalizarea serviciilor de contabilitate societate cu raspundere limitata vine la pachet si cu flexibilitatea in luarea deciziilor de afaceri. Veti primi mai usor sugestii si sfaturi constructive care va pot ajuta sa cresteti pe piata pe care activati.

Experti cu experienta si cunostinte ample de contabilitate

Intr-o lume in care reglementarile fiscale se modifica in permanenta, este imperios necesar sa alegeti sa colaborati cu o firma care cunoaste in orice moment care sunt aceste actualizari. Incercarile de a face schimbarile necesare ca urmare a modificarilor legislative pot determina aparitia unor probleme sau eforturi suplimentare pentru un contabil intern.

Azi, chiar si companiile mari aleg sa-si externalizeze contabilitatea tocmai pentru ca aceasta reprezinta o abordare fara griji. In plus, experienta vasta cu mai multe firme permite oferirea de solutii optime si economisire de timp in luarea deciziilor corecte.

Procese si proceduri de contabilitate S.R.L. testate si puse in aplicare in mai multe firme de succes

In mai multi ani de colaborare cu clienti din toate domeniile, o firma de contabilitate societate cu raspundere limitata dezvolta multe proceduri care pot fi aplicate la fiecare tip de activitate comerciala. Noi stim cum sa adaptam aceste proceduri la nevoile individuale ale clientilor nostri si astfel scurtam procesele lungi, intense si consumatoare de energie si timp.

Antreprenorii nu au niciun interes in "reinventarea rotii". Dar, atunci cand firma decide sa creeze singura linii directoare noi si proceduri contabile interne, exista un risc mai mare de erori si se pierde mult timp.

Solutii si metodologie gata pentru implementare imediata

Fie ca sunteti la inceput de drum si de abia ati infiintat o firma SRL, fie ca sunteti intr-o etapa avansata a activitatii firmei, noi va putem ajuta cu servicii contabile de calitate, responsabile si precise. Dezvoltarea de solutii proprii sau a unul sistem responsabil pentru nevoile unei firme poate fi problematica, asa cum se intampla in cazul procedurilor. Modificarile legislative impun deseori o reconfigurare imediata a instrumentelor sau a soft-ului, pentru o adaptare rapida la cerintele actuale.

In schimb, procedurile contabile folosite de catre expertii nostri nu necesita un proces de implementare minutios sau instalare in mai multe etape. Parametrizare unica permite aplicarea eficienta a functionalitatilor si automatizarea, ceea ce reduce timpul necesar pentru majoritatea proceselor contabile. In plus, echipa noastra de contabilitate este responsabila pentru optimizarile si actualizarile continue ale instrumentelor, ceea ce economiseste mare parte din timpul si resursele clientului.

Sisteme si procese scalabile ajustate la etapa de dezvoltare a firmei

Daca cresterea unei firme este dinamica, departamentul intern de contabilitate poate sa nu faca fata modificarilor. Motivele sunt numeroase, dar toate pot fi rezumate ca lipsa de scalabilitate. In schimb, o firma de contabilitate externa se poate concentra puternic pe furnizarea de servicii perfecte pentru clientii sai de-a lungul procesului de dezvoltare a afacerii.

Va concentrati resursele pe domeniile cheie ale afacerii, lasand procesele de contabilitate S.R.L. in seama noastra

In afaceri, procesele care sustin operatiunile (in special contabilitatea,resursele umane si salarizarea) consuma un timp semnificativ care ar putea fi altfel folosit pentru dezvoltarea produselor si serviciilor oferite. Impartirea resurselor unei companii in operatiuni de baza si operatiuni back office are drept rezultat o situatie in care ambele parti nu isi folosesc intregul potential.

Crearea de proceduri interne, dezvoltarea proceselor, actualizarea sistemelor etc, reprezinta reale provocari care deseori depasesc capacitatile antreprenorilor. In acest caz, utilizarea serviciilor de contabilitate specializate nu doar ca va elimina povara antreprenorilor, ci va fi o oportunitate pentru ei sa isi indrepte atentia pentru dezvoltarea afacerii in cel mai bun mod posibil.

Mai mult, incredintarea contabilitatii unei firme exterioare permite antreprenorului sa-si concentreze atentia pe imbunatatirea si extinderea portofoliului de produse si servicii oferite.

Daca doriti mai multe informatii despre serviciile de contabilitatea SRL in Bucuresti ne puteti contacta.

Suntem o firma de contabilitate, in Bucuresti, inclusiv pentru companii de tip S.R.L. si punem toata experienta si expertiza noastra vasta in serviciul dumneavoastra. Va putem ajuta cu inregistrarea si evidenta documentelor, precum si cu intocmirea rapoartelor contabile obligatorii.

Suntem comunicativi si transparenti. 100% confidential.

Cat costa serviciile contabile pentru o societate cu raspundere limitata?

Preturile pentru contabilitatea unei firme SRL Bucuresti sunt diferite in functie de volumul documentelor, de activitatea si specificul firmei (platitoare sau neplatitoare de TVA). Va prezentam in continuare o oferta orientativa. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati direct.

In cazul in care aveti mai multe inregistrari contabile ne puteti contacta pentru o oferta dedicata firmei dumneavoastra.