50,00 lei

  • Servicii salarizare personal efectuate de o firma cu experienta

  • Servicii complete de contabilitate

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de salarizare personal

Care este costul

Pentru salarizare personal pretul porneste de la 50 de lei / luna.

Ce servicii sunt incluse

Pentru evidenta contabila a salariatilor beneficiati de urmatoarele

Serviciul de salarizare personal se contracteaza impreuna cu cel de contabilitate firma, la care veti beneficia de urmatoarele:

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate firma in primele 5 zile ale lunii. Orice documente legate de salarizare personal trebuie trimise in aceeasi sau in ziua urmatoare cat mai devreme, pentru a se face inregistrarile la Inspectoratul Teritorial de Munca.

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de salarizare personal

Salarizare personal – la ce se refera?

In vederea asigurarii unui trai decent pentru asigurarea lucrurilor necesare, odata cu atingerea varstei legale prevazute in cadrul legislativ, orice persoana poate avea statut de angajat. Acest statut presupune infiintarea unui contract de munca, ce atesta obligativitatea intreprinderii unor sarcini de lucru ce vor fi remunerate conform documentelor semnate si inregistrate la autoritatea competenta.

Plata serviciilor intreprinse poarta numele de salarizare, iar cuantumul se stabileste de catre angajator sau de catre persoana desemnata in cadrul departamentului de Resurse Umane, cu acordul angajatului si in baza cunostintelor acestuia, a experientei profesionale si a studiilor.

Care sunt beneficiile serviciilor de contabilitate pentru salarizare personal?

Salarizarea presupune un proces complex in care se realizeaza o serie de documente ce atesta statutul de angajat sau partener ce este remunerat pentru activitatea intreprinsa. Pentru ca procesul sa poata fi demarat si finalizat cu usurinta este necesara realizarea unor demersuri de catre un contabil sau a unei persoane specializate in redactarea, depunerea si inregistrarea documentelor necesare la autoritatile competente, precum si la angajat, urmand ca, ulterior sa fie realizata remunerarea in bani si servicii propriu-zisa, conform contractului de munca.

Utilizand servicii de contabilitate complete in domeniul salarizarii va puteti asigura bunul demers al intregului proces, corectitudinea datelor si a inregistrarilor, precum si respectarea prevederilor contractului de munca in raport cu cerintele legale. Astfel, serviciile de contabilitate previn incalcarea unor drepturi obligatorii si acordarea acestora intr-un mod transparent si confidential.

Sunteti in cautarea unor specialisti pe servicii de contabilitate in salarizare?

Noi va punem la dispozitie toate serviciile necesare si facilitam procesele de lucru pentru Dumneavoastra.

Care sunt documentele de salarizare si rolul lor?

Salarizarea se atesta in baza unor documente cu caracter obligatoriu eliberate periodic, lunar, respectiv anual. O parte din aceste documente sunt intocmite si depuse la Registrul de Evidenta al Salariatilor, urmand ca ele sa ajunga ulterior la Inspectoratul Teritorial de Munca. Bineinteles, documentele sunt pastrate si intr-un registru care ofera ulterior posibilitatea de a fi analizate si reverificate in cazul unor procese de inspectie sau la aparitia unor probleme in activitatea si tranzactiile intreprinse.

Principalele documente ale salarizarii personalului sunt:

Statul de plata

Documentul denumit “stat de plata” este cel care cuprinde inregistrarile financiare ce trebuie acordate salariatilor si respectiv, taxele si/sau impozitul pe venit ce urmeaza a fi acordat statului sau unor institutii competente, conform temeiului legal.

Acesta se intocmeste in baza profilului angajatului, respectiv prin calculul venitului stabilit in baza orelor lucrate si a zilelor de concediu, in functie de cotele de plata necesare de a fi acordate catre CASS si CAS, cuprinzand inclusiv o serie de cheltuieli si venituri extra, impozite, deduceri si/sau avansuri de plata deja achitate.

Fluturasul de salariu

Fluturasul de salariu este documentul oferit de catre desemnatul care va face plata angajatului catre acesta si care va cuprinde toate informatiile existente privind parametrii principali mentionati la statutul de plata care vizeaza in mod direct activitatea intreprinsa si drepturile/indatoririle ce urmeaza a fi atribuite.

Condica si pontajul de prezenta

Condica este un document prezent in cazul institutiilor angajatoare ce atesta pontajul de prezenta, respectiv activitatea pe care salariatii o intreprind zilnic sau periodic. In baza acestei forme de evidenta se stabileste ulterior salariul si restul taxelor aferente. Codul Muncii prevede acest document drept o obligativitate pentru angajator indiferent de formatul in care acesta este realizat, pentru a asigura o buna analiza a activitatii companiei si a angajatilor.

Ce este salariul?

Salariul reprezinta remuneratia banoasa acordata de catre angajator angajatilor, in baza documentelor mentionate anterior. Legea imparte salariul in doua tipuri:

In mod evident, salariul brut este mai mare decat salariul net, iar angajatorul si respectiv angajatul au obligativitatea ulterioara platii unor taxe la sistemul de sanatate, o contributie asiguratorie pentru munca, asigurare sociala etc.

Ce inseamna salariu de baza?

O alta notiune des intalnita in relatia angajat-anajator este cea de salariu de baza. Trebuie sa stiti ca aceasta notiune este echivalenta cu cea a salariului brut si se supune acelorasi conditii ca acesta in ceea ce priveste platile variabile, acordari de impozite si taxe etc.

Salarizarea personalului

Salarizarea personalului se face conform stipulatiilor prezente in contractului de munca, atat din punct de vedere temporar, cat si din punct de vedere al remuneratiei. Totodata, in vederea salarizarii si a atribuirii venitului net catre angajat se tine cont de pontajul de lucru si de eventualele deduceri necesare.

Ca urmare a salarizarii, fiecare angajat primeste un fluturas de salariu ce atesta drepturile si indatoririle la momentul platii. Acest fluturas de salariu poate contribui la o serie de activitati curente din viata de zi cu zi, de exemplu, in vederea obtinerii de servicii medicale si adeverinte care atesta statutul de angajat si dreptul de gratuitate in anumite situatii, la obtinerea unor imprumuturi bancare etc.

Doriti sa va asigurati ca acordati toate drepturile cuvenite angajatilor si ca nu veti intampina probleme legislative ca urmare a redactarii unor documente eronate sau la plata necorespunzatoare a unor contributii?

Apelati la noi pentru salarizare personal Bucuresti si pentru a gestiona intr-un mod profesionist intreaga activitate salariala a unei intreprinderi.

Gestiunea salariilor prin intermediul unui contabil

Contabilii au posibilitatea de a oferi consultanta si ajutor fizic in toate demersurile necesare cu privire la intocmirea documentatiei aferente unei companii si a angajatilor, cat si cu referire la depunerea documentelor la autoritatile competente, mentinerea gestiunii, aprobarea si efectuarea platilor directe catre salariat.

In acelasi timp, contabilul se asigura ca drepturile si indatorarile vor fi acordate in mod corespunzator, prevenind o serie de neplaceri ulterioare care pot implica tragerea la raspundere a societatii, respectiv amenzi si chiar inchiderea societatii.

Multumita experientei de care acesta beneficiaza si de cunostintele aferente in raport cu modificarile legislative contabile care apar in permanenta, un contabil este un colaborator necesar in cadrul societatilor de mici sau mari dimensiuni.

Plata salariilor

Plata salariilor sau procesul de salarizare se efectueaza numai dupa ce contabilul a intrat in contact cu documentele de salarizare si cu contractul de angajare propriu-zis in baza caruia se stabilesc drepturile si indatoririle angajatului.

Contabilul poate programa plata castigului net la data stipulata in contract, precum si sa inregistreze si sa acorde o serie de despagubiri prevazute in documentul de angajare, conform intelegerii scrise, indiferent de tipul acesteia.

Tot contabilul este cel care poate realiza o serie de modificari in contractul de munca sau in ceea ce priveste salarizarea atunci cand angajatorul exprima acest lucru sau cand documentele salarizarii prevad necesitatea.

Ce societati au nevoie de un contabil pe salarizare?

Contabilul poate fi un asociat sau un angajat de incredere in cadrul multor societati, indiferent de forma de organizare a firmei sau de tipul activitatii pe care aceasta o intreprinde.

In cazul persoanelor detinatoare de P.F.A, colaborarea cu un contabil este optionala daca posesorul considera ca detine cunostintele si timpul necesar in vederea efectuarii formalitatilor contabile. Insa, pentru societatile de tip S.R.L. sau S.A, indiferent daca dispun sau nu de o activitate complexa si/sau de un numar de salariati pe masura, legislatia prevede obligativitatea angajarii sau a colaborarii permanente cu un contabil, pentru a preveni erorile de functionare si de gestionare financiara de ansamblu.

Va punem la dispozitie servicii de salarizare Bucuresti, contabili cu experienta pentru a va gestiona eficient documentele contabile si procedurile de salarizare.

Cum va ajuta un contabil specializat in salarizare?

Un contabil specializat in salarizare personal va contribui in permanenta la o buna organizare si la un circuit complet si corespunzator al banilor si instrumentelor financiare dintr-o companie si in relatiile cu angajatii si/sau partenerii de afaceri.

Contabilul poate redacta o serie vasta de documente necesare in vederea unei bune colaborari dintre persoanele fizice si juridice implicate la functionarea firmei, dar si sa le puna la dispozitia organismelor competente in vederea inregistrarii lor si a analizei, precum si sa ofere acceptul la realizarea unor tranzactii care vor fi integrate in registrul contabil-financiar al companiei.

Totodata, contabilul poate intreprinde si urmatoarele actiuni:

Indiferent de necesitatile dumneavoastra sau de tipul companiei si domeniul de activitate, va oferim servicii vaste de contabilitate Bucuresti, la preturi accesibile.

Beneficiile externalizarii calculului salarial

Daca sunteti in cautare de servicii salarizare Bucuresti, trebuie sa stiti ca puteti apela atat la optiunea de a angaja definitiv o persoana specializata in acest domeniu de activitate, cat si pentru optiunea de a externaliza obligatiile salariale catre terte societati de contabilitate.

Externalizarea poate veni la randul ei cu o serie vasta de avantaje precum:

Avantajele oferite de un contabil pe partea de salarizare personal

Contabilul poate realiza toate acele actiuni necesare si direct raspunzatoare de bunul demers al unei companii.

El ajuta cu calculul salariilor, stabilirea drepturilor banoase si acordarea acestora catre angajati/colaboratori, cat si cu retinerea si acordarea unor taxe si impozite la institutii abilitate, cu realizarea documentelor de salarizare si inregistrarea lor.

Lipsa unui ajutor specializat in aceste situatii poate ingreuna demersul afacerii si inclusiv sa limiteze functionarea societatii, mai ales atunci cand vorbim de companii ce au in alcatuire personal variat si a caror forme de functionare sunt de tip juridic. Asadar, un contabil va va oferi numeroase avantaje atunci cand apelati la persoana specializata in salarizare personal.

Ca de exemplu, contabilul va ajuta sa:

Alegeti un contabil salarizare personal Bucuresti de incredere, corect si care trateaza orice solicitare cu responsabilitate.

Cand si de ce sa apelati la biroul nostru de contabilitate salarizare personal?

Asiguram o gama foarte larga de servicii de contabilitate Bucuresti, in domeniul salarizarii, cat si in alte activitati conexe care pot impune atentia si experienta de lucru a unui contabil.

Stim ca fiecare domeniu de activitate si fiecare societate are un profil personalizat, asa ca si serviciile noastre se vor concentra exclusiv pe nevoile individuale existente, oferindu-va cele mai bune solutii la fiecare caz.

Ne puteti solicita ajutorul oricand, atat pentru activitati contabile de durata, cat si din dorinta de a externaliza serviciul de salarizare pe mana unor contabili autorizati si specializati in acest domeniu.

Punem accent pe profesionalism, pe transparenta si seriozitate, motiv pentru care tratam fiecare solicitare de salarizare personal cu maxim de responsabilitate.

Suntem bucurosi sa va putem oferi cele mai bune sfaturi si sa intreprindem toate acele actiuni necesare de contabilitate in locul dumneavoastra, punctual si in orice zona din Bucuresti.