Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
L - V:  9 - 17     |     S:  9 - 14
contact@urgentconsult.ro
Sector 2, Bucuresti
Urgent Consult | BucurestiUrgent Consult | BucurestiUrgent Consult | Bucuresti
0

Preturi contabilitate firma

Preturi contabilitate firma

Cum se calculeaza preturile pentru contabilitate firma

Preturile pentru contabilitate firma se calculeaza, de obicei, in functie de numarul de inregistrari contabile:
 

      1. Firma fara activitate

Preturi contabilitate firma fara activitate: 70 de lei/luna

 

      2. Intre 0 si 10 inregistrari contabile/luna

Preturi contabilitate firma intre 0 si 10 inregistrari contabile: 250 de lei/luna

 

      3. Intre 11 si 50 inregistrari contabile/luna

Preturi contabilitate firma intre 11 si 50 inregistrari contabile: 300 de lei/luna

 

      4. Intre 51 si 75 inregistrari contabile/luna

Preturi contabilitate firma intre 51 si 75 inregistrari contabile: 350 de lei/luna

 

      5. Intre 76 si 100 inregistrari contabile/luna

Preturi contabilitate firma intre 76 si 100 inregistrari contabile: 400 de lei/luna

 

      6. Intre 101 si 150 inregistrari contabile/luna

Preturi contabilitate firma intre 101 si 150 inregistrari contabile: 500 de lei/luna

……………………………………………………

De asemenea, preturile pentru contabilitate firma difera in functie de activitatea firmei. Spre exemplu, o firma care efectueaza comert intracomunitar sau import, necesita un onoratiu mai mare deoarece impune o complexitate ridicata si un volum de lucru sporit. 

Un alt element care influenteaza preturile pentru contabilitatea firmei il reprezinta numarul de angajati si numarul de modificari ale relatiilor fata de companie (angajari, demisii, modificari salarii etc.). Cu cat acesta este mai mare cu atat poate aparea un volum de munca la un nivel amplu. 

Preturi contabilitate firma, in functie de activitatea acesteia

In ceea ce priveste tarifele percepute pentru servicii de contabilitate, trebuie sa stiti ca un lucru important in stabilirea acestora este volumul de munca pe care specialistii vor trebui sa il presteze. Practic, cu cat firma dumneavoastra are mai multa activitate, cu atat costul va creste, in mod absolut normal. Cu toate acestea, oferim tarife foarte competitive atunci cand vorbim despre preturi contabilitate firma.

In cazul in care discutam despre o firma care nu are activitate, adica numarul de inregistrari contabile este 0, asta nu inseamna ca nu e nevoie de servicii de contabilitate. Practic, odata ce aveti o firma, evidenta contabila este o obligatie legala. Preturile ce vor fi prezentate in continuare sunt valabile nu doar pentru Bucuresti, ci pentru toata tara. Revenind la firma fara activitate, pretul pentru contabilitate firma este de 70 lei/luna, acesta fiind un tarif rezonabil pentru ca declaratiile sa fie depuse la timp de catre o persoana care se ocupa cu asta, iar dumneavoastra sa scapati de aceasta grija in plus.

Urgent Consult pliaza tarifele percepute pe nevoile clientilor, un lucru apreciat si datorita caruia ne mandrim cu clienti numerosi, din toate domeniile de activitate. Asadar, pentru firmele care au intre 0 si 10 inregistrari contabile pe luna, suma este de 250 de lei lunar (150 de lei pentru P.F.A. si I.I.). In acest mod va asigurati de corectitudinea datelor, sunteti la zi cu toate documentele si va desfasurati activitatea in mod legal, beneficiind in acelasi timp de sprijinul si consultanta specialistilor.

Continuand cu preturi contabilitate firma in Bucuresti si nu numai, avem o lista pe aceasta pagina pe care merita sa o consultati atunci cand doriti sa incepeti o colaborare de lunga durata care sa va asigure conditii optime de desfasurare a activitatii, fara sa aveti parte de stres din cauza ca nu intelegeti anumite cerinte legale sau ca nu sunteti la zi cu platile la stat sau la furnizori. Preturile ajung pana la 500 de lei in cazul firmelor cu inregistrari contabile – care pot sa ajunga intre 101 si 150 pe luna.

Tipuri de companii pentru care va oferim preturi contabilitate firma

Pentru a intelege de ce trebuie sa cunoasteti lista de preturi contabilitate firma, va fi nevoie sa stiti ca pentru a va desfasura activitatea aveti obligatia legala a tinerii evidentei condabilte. Urgent Consult, va ofera serivcii de contabilitate pentru urmatoarele tipuri de firma:

Evidenta contabila pentru firme din toate domeniile

Vorbind de experienta, Urgent Consult vine in sprijinul companiilor care activeaza in domenii diverse, iar acest lucru ofera siguranta ca lucrati cu persoane abilitate la preturi contabilitate S.R.L. (si altele) decente. In ceea ce priveste societatile cu raspundere limitata, Urgent Consult bifeaza colaborari in domenii precum magazine online, cabinete medicale, firme SRL de ridesharing etc.

In perioada pandemiei s-au dezvoltat tot mai mult afacerile in mediul online, insa grijile antreprenorilor curajosi s-au inmultit, asta pentru ca acest mediu este oarecum mai necunoscut din cauza legislatiei diferite care se aplica in unele cazuri, dar si cauza regulilor care pot sa fie noi pentru unii. Urgent Consult este la curent cu toate noutatile, astfel ca are capacitatea de a oferi suportul necesar inclusiv administratorilor de firme care au inceput o afacere chiar in perioada pandemiei, atunci cand restrictiile au dat directii diferite mediului de afaceri.

Evidenta contabila este un proces, asa cum s-a mentionat si mai sus, obligatoriu, asa ca e indicat ca atunci cand porniti o afacere sa va ganditi si la acest aspect si sa bugetati sume pentru un departament de contabilitate, fie ca este unul intern, fie ca apelati la serviciile unei firme specializate.

Preturi contabilitate firma oferite de experti contabili

SUNTEM EXPERTI CONTABILI

Avem statut de membri in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

Descrierea unei inregistrari contabile

Pentru a putea intelege preturile de contabilitate firma va fi necesar sa stiti ce reprezinta o inregistrare contabila. Cu cat sunt mai multe, cu cat volumul de munca destinat evidentei contabile va fi sporit. O inregistrare contabila poate fi una din urmatorele:
Factura de iesire;
Factura de intrare;
Pozitie in cadrul extrasului de cont;
Contabilizare salarii.

Documente care se predau firmei de contabilitate

In fiecare luna trebuie predate documentele din care care reiese activitatea firmei. Amintim urmatoarele:
 • facturi de achizitie (intrari);
 • facturi de vanzare (iesiri);
 • avize de insotire a marfii;
 • raporturi Z de la casa de marcat;
 • bonuri fiscale;
 • chitante;
 • NIR-uri;
 • extrase de cont;
 • rapoarte de productie;
 • foi de parcurs;
 • bonuri de consum;
 • deconturi de cheltuieli;
 • contracte de achizitii;
 • contracte de prestari servicii;
 • condica de prezenta din care sa reiasa ora de inceput si ora de terminare a programului;
 • prime sau bonusuri ale salariatilor;
 • cereri de concediu;
 • concedii medicale.

Data la care se predau documentele la contabilitate

Documentele trebuie predate cat mai devreme posibil. Doar in acest mod Urgent Consult poate indeplini in timp util serviciile de evidenta contabila. Ideal ar fi sa se predea pana pe data de 5 a lunii urmatoare.

In cazul in care se aduc documentele in apropiere de data de 25 poate deveni imposibila prelucrarea contabila si depunerea declaratiilor la timp, mai ales cand mai multe firme procedeaza in acest fel.

Cat costa contabilitatea intr-o firma? Avantajele colaborarilor externalizate

Fiecare departament dintr-o companie, indiferent de dimensiunile firmei, are roluri foarte clar stabilite si delimitate, iar persoanele care activeaza in cadrul acestora sunt, de cele mai multe ori, profesionisti care ajuta firma sa evolueze si sa aiba profit cat mai mare. Serviciile de contabilitate sunt unele dintre cele mai importante, asta deoarece departamentul contabil se ingrijeste ca toate celelalte subunitati sa beneficieze de suport si de consultanta in domeniul financiar si, uneori, chiar si in aspecte legale.

E important sa intelegeti cat de mult poate sa ajute firma dumneavoastra o echipa de contabili care isi face treaba ca la carte si care intelege fiecare detaliu, iar apoi vi-l poate explica si va poate ajuta sa iesiti la liman in orice situatie. Contabilitatea unei firme nu este un lucru usor, mai ales daca vorbim despre foarte multe operatiuni si tranzactii lunar, insa tocmai din acest motiv cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa va lasati pe mana expertilor, iar noi cu asta ne ocupam.

Cand vine vorba de preturi contabilitate firma, pentru ca sigur vreti sa aflati intai despre ce sume este vorba, acestea difera in functie de forma legala sub care functioneaza compania dumneavoastra. De asemenea, pretul nu poate sa fie standard deoarece se calculeaza inclusiv in functie de activitatea firmei, asa ca pentru a stabili exact tarifele e necesar sa luati legatura cu firma noastra din Bucuresti pentru o prima discutie. Totusi, putem sa va oferim indicii cu privire la ce sa va asteptati, asigurandu-va de tot profesionalismul nostru.

Inainte de a ne contacta trebuie sa stiti ca o conditie pentru a putea colabora este aceea ca dumneavoastra sa aveti o forma legala de activitate. Nu vom putea oferi servicii de contabilitate in cazul in care firma dumneavoastra nu are aceasta forma legala. De asemenea, odata ce ati infiintat firma, este obligatoriu din punct de vedere legal sa tineti evidenta contabila, deci trebuie sa luati o decizie cat mai inteleapta si sa alegeti sa lucrati cu profesionisti, cu echipe cu experienta in acest domeniu complex pentru cei care nu au notiuni de contabilitate.

Firma de contabilitate sau departament intern pentru comparatie preturi contabilitate firma

Atunci cand luam in calcul cotele de preturi contabilitate firma vom compara avantajele si dezavantajele dintre o firma de contabilitate si un departament intern.

 

Avantaje firma de contabilitate:

Beneficiati de preturi contabilitate firma in raport cu volumul documentelor, deci nu este nevoie sa platiti un expert contabil cu norma intreaga;
Eliminati costurile cu aplicatii de contabilitate si anumite echipamente;
O firma de contabilitate beneficiaza de mai multa experienta deoarece ofera servicii mai multor firme din domenii de activitate variate;
Nu este nevoie de spatiu suplimentar pentru departamentul intern;
Firma de contabilitate poate avea mai multi contabili si isi poate indeplini cu succes sarcinile daca un contabil are nevoie de un concediu medical;
Se incheie un contract de prestari servicii, fara sa fie nevoie de un contract de munca, ce poate aduce dezavantaje pentru angajator.

Avantaje departament intern:

Fiind zilnic in cadrul companiei va poate asigura consultanta mai rapid.

Preturi corecte, rezultate bune

Sigur ca e important sa luati in calcul costurile, asa ca pe aceasta pagina aveti prezentate, intr-un mod foarte transparent, preturi contabilitate firma, asta pentru a va forma o idee inca de la inceput si pentru a putea sa includeti pe lista de cheltuieli suma respectiva. Totusi, e important de retinut faptul ca serviciile de contabilitate reprezinta mai degraba o investitie, asta pentru ca asigura bunul mers al lucrurilor, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere legal.

Avand alaturi o echipa de specialisti o sa reusiti sa treceti cu bine peste orice control inopinat de la stat, peste orice situatie mai complicata sau peste orice problema care poate sa apara la un moment dat. Suportul contabililor profesionisti si cu experienta este necesar indiferent de dimensiunea companiei pe care o administrati.
Legea Contabilitatii specifica foarte clar – chiar in articolul 1 – faptul ca:

(1) Societatile comerciale, societatile/companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile cooperatiste si celelalte persoane juridice au obligatia sa organizeze si sa conduca contabilitatea proprie, respectiv contabilitatea financiara, potrivit prezentei legi, si contabilitatea de gestiune adaptata la specificul activitatii.

Prin urmare, aceasta lege impune si explica foarte clar faptul ca orice persoana juridica are anumite responsabilitati si obligatii pe care nu poate sa le ocoleasca, deci evidenta contabila nu este optionala, ci reprezinta o etapa esentiala pentru functionarea firmei in mod legal.

Urgent Consult reprezinta o solutie completa pentru problemele de natura contabila, asta pentru ca asigura servicii la standarde de calitate inalte – care corespund nevoilor firmelor, indiferent de domeniul acestora de activitate.

Veti gasi la Urgent Consult o echipa formata din specialisti care asigura suportul necesar de la infiintarea firmei si pana la predarea actelor de final de an contabil – preturile fiind corecte in ceea ce priveste raportul cu calitatea si cu experienta dobandita de-a lungul timpului.

Atunci cand doriti sa faceti primii pasi in antreprenoriat sau, dimpotriva, sunteti deja cunoscatori in domeniu, insa aveti nevoie de servicii de contabilitate, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa luati legatura cu specialistii care sunt in masura sa va ofere consultanta si serviciile necesare.

Servicii incluse in preturile pentru contabilitate firma

O firma de contabilitate desfasoara numeroase operatiuni pentru ca activitatea firmei dumneavoastra sa se desfasoare in bune conditii. Dintre acestea amintim:

 • inregistrarea documente primare;
 • calcularea valorii TVA-ului de plata sau de recuperat;
 • intocmirea decontului de TVA si depunerea acestuia;
 • intocmirea jurnalelor de achizitii si vanzari;
 • depunerea declaratiilor;
 • calculul impozitului pe profit sau venit;
 • intocmirea ordinelor de plata pentru impozite;
 • intocmirea balantelor lunare, trimestriale si anuale;
 • servicii aferente resurselor umane;
 • consultanta si asistenta in cazul unui control al institutiilor statului;
 • arhivarea documentelor.

Contractarea unei firme de contabilitate la preturi bune, mai mult timp pentru administrarea afacerii

Odata ce v-ati documentat cu privire la preturi contabilitate firma si stiti exact la ce sa va asteptati, nu va ramane decat sa porniti la drum cu dreptul, adica sa stabiliti primul contact cu firma care va va ajuta sa rezolvati situatiile financiare din timp, sa beneficiati de servicii corecte si profesioniste, incluzand si servicii ce tin de resursele umane – uneori in stransa legatura cu cele de contabilitate.

Depunerea declaratiilor la timpul stabilit prin lege, monitorizarea veniturilor si a cheltuielilor, inregistrarea documentelor si multe alte procese birocratice sunt lucruri care o sa va ia mult timp atunci cand nu beneficiati de un sprijin real. Este important sa va lasati pe mainile celor care se pricep si care pot rezolva situatii complexe cu usurinta, aceasta decizie fiind una care va va permite sa va concentrati pe chestiunile care tin de administrarea firmei in scopul de a va remarca pe piata si de a reusi sa obtineti profit cat mai mare de la o luna la alta.

Toate documentele importante din firma vor fi preluate de adevarati specialisti, de persoane care pot gestiona birocratia mult mai eficient, fara ca aceasta sa va ocupe timp in mod inutil. Atunci cand specialistii se ocupa de completarea si depunerea declaratiilor, de calcularea impozitului sau a profitului, dumneavoastra puteti sa contactati potentiali clienti, sa trimiteti oferte si sa stabiliti conexiuni importante cu alti colaboratori – adica sa va faceti treaba cu placere, fara a fi deranjat de chestiuni birocratice complexe.

Avantaje obtinute daca alegeti sa colaborati cu noi pentru contabilitate firma

Atunci cand infiintati o firma pot aparea nenumarate intrebari si necunoscute, asta deoarece legile pot sa fie destul de complicate, iar fiecare zi reprezinta de fapt o noua provocare. Din acest motiv trebuie sa va setati inca de la inceput pe performanta si reusite obtinute in urma unor alegeri inspirate, iar o firma care ofera servicii de contabilitate in mod profesionist si la nivel inalt este o solutie ideala pentru numeroase probleme.

Daca sunteti in cautarea unei firme cu sediul in Bucuresti, dar la care nu trebuie sa va deplasati, ci puteti pur si simplu sa transmiteti documentele prin curier, Urgent Consult este echipa pe care o cautati. Cu preturi contabilitate firma decente si rezonabile, indiferent ca vorbim de preturi contabilitate S.R.L. sau pentru alta forma legala de functionare, venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii optime pentru evidenta contabila. Veti beneficia de suportul unor specialisti in domeniu si fiecare document va fi tratat cu maxima seriozitate, iar inregistrarile contabile vor integra absolut toate operatiunile, fara eroare.

 

   1. Promptitudine

Una dintre cele mai importante calitati ale unei firme de contabilitate serioase este promptitudinea. Nu este un secret faptul ca legea impune anumite limite sau deadline-uri, limite pe care un antreprenor s-ar putea sa nu le cunoasca din diverse motive. Firma de contabilitate este la curent cu toate aceste reguli si va actiona cu promptitudine ori de cate ori e nevoie de depunerea unor documente la termen sau de diverse calcule ce trebuie facute intr-o anumita perioada de timp. Nu veti fi stresat de faptul ca ati omis sa faceti o anumita operatiune si ca riscati sanctiuni, asta pentru ca o firma de contabilitate cum este Urgent Consult va avea grija ca toate lucrurile sa se intample in timp util, atata vreme cat predati actele de care e nevoie la datele stabilite.

 

   2. Suport

O firma de contabilitate nu este un loc in care o echipa transmite in mod mecanic documente si declaratii institutiilor statului. De fapt, procesele care au loc la Urgent Consult sunt mult mai complexe si includ si suport si consultanta oferita clientilor. Daca va ingrijoreaza anumite aspecte ce tin de sfera dreptului financiar sau de anumite prevederi legale care nu va sunt foarte clare, in cadrul echipei veti regasi raspunsurile dorite, asta pentru ca experienta isi spune cuvantul si este esentiala pentru a putea rezolva tot felul de spete.

 

   3. Experienta

Una dintre calitatile care nu trebuie sa lipseasca atunci cand vine vorba de atuurile unei firme de contabilitate este experienta. Urgent Consult a reusit sa se remarce pe piata nu numai datorita unor preturi contabilitate firma corecte, indiferent ca e vorba de preturi contabilitate S.R.L. sau pentru alt tip de companie, ci si datorita experientei acumulate. Urgent Consult a oferit suportul si indrumarea pentru infiintarea a mai bine de doua sute de firme si are peste 145 de clienti pentru care asigura in prezent evidenta contabila. Aceste lucruri sunt indicii clare ale faptului ca experienta isi spune cuvantul si ca orice problema isi va gasi raspunsul aici.

Prin curier Cele mai bune preturi Consultanta

Desi suntem in centrul Bucurestiului, pe Str. Armeneasca nr. 23, Sector 2, nu este necesar sa va deplasati. Puteti trimite documentele si prin curier.

Odata ce v-ati documentat cu privire la preturi contabilitate firma si stiti exact la ce sa va asteptati, nu va ramane decat sa porniti la drum cu dreptul, adica sa stabiliti primul contact cu firma care va va ajuta sa rezolvati situatiile financiare din timp, sa beneficiati de servicii corecte si profesioniste, incluzand si servicii ce tin de resursele umane - uneori in stransa legatura cu cele de contabilitate.

Urgent Consult va ofera cele mai bune preturi infiintare firma. Onorariile noastre nu cresc nici in cazul in care beneficiati de infiintarea firmei gratuit.

Pentru remuneratia achitata beneficiati de multe avantaje. Toate documentele importante din firma vor fi preluate de adevarati specialisti, de persoane care pot gestiona birocratia mult mai eficient, fara ca aceasta sa va scurteze timpul in mod inutil. Atunci cand ne ocupam de completarea si depunerea declaratiilor, de calcularea impozitului sau a profitului, dumneavoastra puteti sa contactati potentiali clienti, sa trimiteti oferte si sa stabiliti conexiuni importante cu alti colaboratori - adica sa va faceti treaba cu placere, fara a fi deranjat de chestiuni birocratice complexe.

Fara a ignora preturile pentru contabilitate firma, este important sa luati in calcul si alte avantaje pe care vi le oferim. Cand beneficiati de contabilitate din partea noastra va asiguram inclusiv consultanta pentru a putea lua cele mai bune decizii din punct de vedere fiscal.

Depunerea declaratiilor la timpul stabilit prin lege, monitorizarea veniturilor si a cheltuielilor, inregistrarea documentelor si multe alte procese birocratice sunt lucruri care o sa va ia mult timp atunci cand nu beneficiati de un sprijin real. Este important sa va lasati pe mainile celor care se pricep si care pot rezolva situatii complexe cu usurinta, oferindu-va informatii pretioase din domeniul fiscal atunci cand aveti nevoie.

In acest fel puteti sa va concentrati pe aspectele care tin de administrarea firmei in scopul de a va remarca pe piata si de a reusi sa obtineti profit cat mai mare de la o luna la alta.

Contact

Contabilitate
din 2006

Urgent Consult detine o vasta experienta pentru serviciile de infiintare firma si contabilitate.

Despre Urgent Consult - Contabilitate si infiintari firme
0
Logo Urgent Consult - contabilitate si infiintari firme

Contabilitate si infiintari firme rapid

Posibilitate infiintare firma gratuit

15 ani experienta

Consultanta financiara

Sector 2, Bucuresti
0723251300
(09 am - 06 pm)
No products in the cart.
X
Deschideti WhatsApp
1
Aveti un mesaj nou
Urgent Consult
Buna ziua.

Doriti sa va ajutam pentru a infiinta o firma?

Suntem contabili cu o vasta experienta in domeniu.
In afara programului (L-V: 9-17 si S: 9-14) ne puteti scrie prin email sau folosind formularul din pagina de contact