250,00 lei

  • Contabilitate C.M.I. efectuata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare gratuita a C.M.I.-ului

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual

Care sunt costurile

Pentru contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual

Servicii de contabilitate C.M.I. – cabinet medical individual Bucuresti pentru medici si profesionisti in domeniul medical.

Ingrijirea pacientilor este prioritatea dumneavoastra.

Noi ne vom ocupa de contabilitatea cabinetului.

Contabilitate Cabinet Medical Individual Bucuresti

Desfasurarea unei activitati medicale necesita abordarea mai multor chestiuni contabile si de conformitate fiscala, aspecte pe care majoritatea medicilor si stomatologilor nu le-au anticipat inainte de a-si deschide usile cabinetului. Desi ati intrat in domeniul medical pentru a lucra cu pacientii, la un moment s-ar putea sa descoperiti ca va simtiti mai mult contabil.

Pentru a monitoriza in mod corespunzator starea financiara a activitatii dumneavoastra si pentru a implementa cele mai bune practici contabile din industria medicala, apelati cu incredere la Urgent Consult.

Firma noastra ofera servicii de contabilitate pentru diverse entitati, inclusiv pentru cabinete medicale individuale. Suntem specialisti in acest domeniu si avem experienta in colaborarea cu diverse cabinete medicale. De aceea, solutiile pe care vi le propunem sunt eficiente si menite sa va ajute sa va axati pe activitatea medicala, asa cum v-ati propus de la bun inceput.

Putem prelua contabilitatea cabinetului dumneavoastra pentru a va degreva de orice sarcini care ies din aria dumneavoastra medicala principala. In acest mod, veti descoperi ca productivitatea va creste si ca va veti putea bucura in orice moment de liniste, pentru ca aveti siguranta ca lucrurile sunt realizate in mod corect.

Apoi, legislatia se schimba foarte des si poate fi dificil sa ramaneti intotdeauna conectat cu noile reglementari. Insa atunci cand lucrati cu o firma de contabilitate cabinet medical individual, aceasta va tine la curent intotdeauna cu aspectele importante care va privesc in mod direct.

Strategiile noastre proactive de planificare fiscala, organizare documente si intocmire declaratii corespunzatoare va vor ajuta sa tineti intotdeauna pasul cu cele mai recente legi fiscale care privesc clar cabinetele medicale individuale.

Nu lasati chestiunile de contabilitate C.M.I. sa va provoace stres inutil. Avem experienta in domeniu si va putem ajuta.

Suntem membri CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si  CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România).

Cum isi desfasoara activitatea un cabinet medical individual?

Exista 3 variante principale:

⦿  cabinet organizat sub forma de S.R.L.;
⦿  cabinet CMI;
⦿  cabinet PFI.

Cabinetul medicat organizat sub forma unui SRL

Pentru un astfel de cabinet, se tine acea contabilitate dubla cum o numesc profesionistii in domeniu. Puteti sa va organizati contabilitatea in interiorul cabinetului, infiintand un cabinet special de contabilitate sau puteti externaliza aceste servicii (sa lucrati cu o firma de contabilitate C.M.I.). Legea prevede ca acele cabinete medicale organizate in S.R.L. trebuie sa aiba casa de marcat in mod obligatoriu. Tineti cont si de faptul ca veniturile impozabile se calculeaza in functie de plati si incasari.

Cabinete tip CMI

Medicii care au un cabinet CMI pot tine contabilitatea in partida simpla si au obligatia de a completa Registrul de incasari si plati, Registrul de inventar. De asemenea, un CMI este obligat sa-si inventarieze bunurile anual, iar impozitul sau de plata se calculeaza in functie de incasari si plati (nu in functie de facturi emise - primite).

Daca aveti un cabinet medical individual, indiferent de stadiul in care se afla acesta (la inceput sau in alta etapa a activitatii sale) ne puteti contacta pentru contabilitate C.M.I. Va vom oferi consultanta si tot ce trebuie sa stiti pentru ca activitatea dumneavoastra sa fie 100% conform legii.De asemenea, ne vom ingriji sa tinem o foarte buna organizare a documentelor pe care le emiteti si sa aveti oricand acces la situatia finaciara clara a activitatii.

Cu noi ca partener pe partea de contabilitate cabinet medical individual nu va veti mai face niciodata griji daca actionati sau nu conform legii fiscale. Veti fi pe deplin informat cu privire la declaratiile pe care trebuie sa le depuneti si la valoarea impozitului de plata; veti avea acces la rapoarte anuale (bilant, balanta) si nu veti rata niciodata vreo modificare financiara fiscala. In categoria C.M.I.-urilor putem regasi: cabinet stomatologic, cabinet oftalmologic, cabinet neurologic, cabinet kinetoterapie etc.

Cabinet medical PFI

In afara de CMI-uri si cabinete medicale organizate in SRL-uri, mai exista aceste cabinete PFI. Aceasta entitate are CIF si evidenta activitatii sale poate fi realizata in partida simpla ori in partida dubla (in mod optional). Conform reglementarilor legale, PFI-urile trebuie sa calculeze si sa declare impozitul pe venituri, CASS si CAS.

In afara de aceste aspecte, este important sa stiti ca in calitate de CMI (sau PFI) aveti obligatia de a tine o serie de registre obligatorii:

Declaratii pe care va trebui sa le depuneti lunar, trimestrial sau anual:

⦿  Declaratia 070 (inregistrare fiscala/ mentiuni);
⦿  Declaratia 112 (obligatii contributii sociale, impozit venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate);
⦿  Declaratia 220 (venitul estimat);
⦿  Declaratia 200 (veniturile incasate in Romania);
⦿  Declaratia 600 (venituri asigurat la sistemul public de pensii).

Urgent Consult Bucuresti va poate ajuta cu redactarea si depunerea tuturor acestor declaratii obligatorii pentru un CMI.

Mentionam ca este posibil ca legislatia sa se mai schimbe, dar ca intotdeauna la noi, Urgent Consult – contabilitate si infiintare firma, veti gasi raspunsuri actualizate si pertinente.

Daca aveti nevoie de contabilitate C.M.I., nu ezitati sa ne contactati chiar azi.

Vom fi incantati sa aflam despre proiectul dumneavoastra de sanatate si sa colaboram cu dumneavoastra pe partea de contabilitate.

C.M.I. Contabilitate Bucuresti – Servicii contabile de valoare, in mainile un profesionist

Daca aveti un cabinet medical individual, unul din cele mai importante obiective ale afacerii Dumneavoastra este sa aveti grija de modul in care gestionati banii. Daca la inceput multi medici si profesionisti in medicina cred ca au timp sa se ocupe de tot ce inseamna contabilitatea CMI (inregistrare facturi, chitante, declaratii, plata impozite etc), in practica, o buna parte din ei ajung in cele din urma sa lucreze cu o firma de contabilitate cabinet medical individual.

Este lesne de inteles ca o firma de contabilitate poate prelua dintr-o data toate aceste sarcini complexe si de multe ori dificil de inteles pentru o persoana care activeaza in alt domeniu. Pur si simplu, nu are rost sa incercati sa va extindeti tentaculele in mai multe domenii. Veti ajunge inevitabil sa neglijati activitatea medicala, consumand timp si resurse pentru a patrunde mai adanc in tot ce inseamna practica in contabilitate CMI.

In cele din urma, veti constata ca este mai economic si sanatos pentru afacerea dumneavoastra sa incredintati sarcina contabilitatii unei firme cu specializare in acest domeniu.

Conform legii, daca ati infiintat un CMI, va puteti considera direct respunzator pentru orice eroare, neregula in documente, nedepunere declaratii corespunzatoare sau neplata unor taxe la vremea potrivita. Lucrurile sunt atat de serioase incat contabilitatea CMI nu poate functiona in mod superficial.

Ca orice alt profesionist sau reprezentat al unei forme de organizare, din momentul in care conduceti un CMI, aveti o serie de responsabilitati fiscale. Nu este suficient sa cunoasteti cate ceva despre fiscalitate. Pentru o contabilitate corecta este nevoie de notiuni si proceduri clare, bine documentate. De aceea, inca o data este justificat sa alegeti sa colaborati cu o firma de contabilitate C.M.I. Bucuresti.

De ce sa colaborati cu Urgent Consult, firma de contabilitate CMI?

Ce cabinete medicale individuale au deja incredere in noi?

Obiectivul dumneavoastra principal ca medic este ingrijirea pacientilor. Cu toate acestea, are sens sa acordati o atentie speciala contabilitatii cabinetului dumneavoastra. Pe langa faptul ca sunteti medic, sunteti si antreprenor insarcinat cu conducerea unui cabinet care ar trebui sa se dovedeasca profitabil.

Acest lucru presupune pastrarea unor evidente financiare exacte si mentinerea conformitatii fiscale… fara erori. In plus, contabilitatea practicilor medicale poate fi confuza si coplesitoare – chiar si pentru cei mai intelepti manageri de cabinete medicale.

Insa atunci cand incheiati un parteneriat de colaborare cu Urgent Consult Bucuresti, veti elimina dintr-o data povara si raspunderea. Astfel, va veti putea concentra exclusiv pe furnizarea celui mai inalt nivel de calitate al serviciilor pentru pacientii dumneavoastra.

Iata cu ce cabinete medicale lucram in prezent:

Servicii Contabilitate C.M.I. de la A la Z

Oferim servicii flexibile, scalabile si complet personalizabile, inclusiv:

Contactati-ne azi pentru servicii contabilitate C.M.I. Bucuresti transparente, 100% confidentiale si de calitate.

Ce cheltuieli are un CMI?

Asa cum se intampla cu orice alta entitate juridica, este important sa stiti ce cheltuieli are un CMI si mai ales cum trebuie acestea incadrate in contabilitate cabinet medical individual (daca sunt sau nu deductibile).

Aceasta chestiune produce deseori confuzie in randul cabinetelor individuale care incearca sa-si tina contabilitatea pe cont propriu. Noi insa va putem ajuta de fiecare data, inregistrand in mod corect fiecare tip de cheltuiala. In plus, va putem oferi consultanta inainte de a intreprinde o cheltuiala ca sa stiti daca aceasta va fi sau nu dedusa din contabilitatea cabinetului dumneavoastra.

Va prezentam o parte din cele mai comune cheltuieli pe care le antreneaza activitatea unui CMI:

Alegeti Contabilitate C.M.I. Urgent Consult Bucuresti si bucurati-va de avantaje

Cand vine vorba de infiintarea unui cabinet medical, angajarea unui contabil ar putea fi ultimul lucru la care sa va ganditi. In definitiv, exista atat de multe lucruri de realizat, cum ar fi:

Cu toate acestea, o echipa puternica de contabilitate C.M.I. va poate sprijini extrem de mult. Va poate ajuta sa economisti bani, timp si stres.

Sa fim sinceri. Ca medic stiti foarte vine ca nu exista loc de eroare in cabinetul dumneavoastra medical, mai ales atunci cand vine vorba de bunastarea si sanatatea pacientilor dumneavoastra.

Dar, ce ziceti de erorile din contabilitate?

Este crucial sa va asigurati ca respectati legile fiscale, reglementarile legale, o evidenta detaliata si corecta a tuturor documentelor emise si primite. Toate acestea pot imbunatati profitabilitatea cabinetului dumneavoastra.

Un cabinet medical trebuie sa se straduiasca intotdeauna sa functioneze la cel mai inalt potential – acest lucru include contabilitatea CMI in Bucuresti. De aceea, la Urgent Consult, oferim servicii de contabilitate sanatoase si calitative medicilor si cabinetelor medicale.

Cat costa serviciile contabile Bucuresti pentru CMI?

Tarifele pentru servicii contabilitate Bucuresti variaza in functie de mai multe aspecte, cum ar fi volumul de lucru si numarul reperelor de inregistrat in evidentele contabile. Din acest motiv, va rugam sa ne contactati, sa ne comunicati mai multe detalii despre cabinetul dumneavoastra medical si va vom oferi cea mai buna oferta personalizata pentru servicii contabilitate C.M.I.

Va aducem la cunostinta cateva preturi orientative care confirma faptul ca lucram cu tarife corecte, transparente si accesibile.

Alegeti Urgent Consult – pentru Sanatatea Contabilitatii Dumneavoastra