300,00 lei

  • Infiintare service auto de catre experti contabili

  • Posibilitate de infiintare gratuita a serviceului auto

  • Suntem in Bucuresti

Categorie:

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de infiintare service auto

Care este costul total

300 de lei (onorariu) + 200 de lei (notariat) + 128 de lei (taxa Registrul Comertului) = 628 de lei infiintare service auto

Cat dureaza

In doar 4 zile lucratoare puteti avea propriul service auto.

De ce acte aveti nevoie pentru infiintare service auto

Trebuie sa puneti la dispozitie cartea de identitate si documentul din care sa reiasa ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere etc.).

In cazul in care nu aveti unde gazdui sediul social, va putem pune la dispozitie acest serviciu, in baza unui onorariu atractiv.

Va putem oferi si contabilitatea

Suntem un partener de lunga durata si va ajutam si cu serviciile de contabilitate service auto, astfel incat sa va concentrati cat mai mult mult asupra activitatii, lasand actele in grija noastra.

Costurile pornesc de la doar 250 de lei/luna, fiind printre cele mai bune din Bucuresti si Ilfov.

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de infiintare service auto

Decizia de infiintare service auto va poate aduce venituri considerabile

Afacerea in ziua de azi a devenit o oportunitate si o sansa pentru fiecare dintre noi. Este cel mai bun mod de a va mari veniturile pentru un trai cat mai bun, iar decizia de infiintare service auto nu face exceptie.

Pentru a porni o afacere de orice tip este nevoie inainte de toate, ca dumneavoastra sa faceti o cercetare amanuntita asupra viitoarei activitati, dar si a locatiei. Aceste elemente sunt un prim pas ca afacerea dumneavoastra sa aiba o sansa de la inceput pentru a avea succesul pe care il doriti. Este bine cunoscut faptul ca piata este intr-o continua concurenta, de aceea diferenta majora intre firmele care se lupta pentru primul loc sunt calitatea si rapiditatea serviciilor sau produselor livrate.

Una dintre cele mai bune idei de afaceri pe care o puteti realiza foarte repede este un service auto.

Autoturismele mereu vor avea nevoie de intretinere si diverse reparatii. Avand in vedere multitudinea de masini care circula des pe sosele, acest lucru insemana ca si clienti vor fi foarte multi. In medie, o masina are nevoie de service cel putin o data pe an.

Manopera va fi venitul dumneavoastra principal, dar va puteti extinde afacerea, putand comercializa si piese de schimb pentru incasari mai mari; astfel numarul de clienti va creste considerabil.

Infiintare S.R.L. service auto / Infiintare I.I. service auto / Infiintare P.F.A. service auto

Atunci cand doriti sa deschideti o firma, trebuie sa aveti in vedere avantajele si dezavantajele acesteia in functie de tipul de activitate pe care il veti desfasura. Principalele avantaje si dezavantaje ale celor mai frecvent utilizate entitati pentru deschiderea unui service auto sunt urmatoarele:

Infiintare S.R.L. service auto

Aceasta entitate juridica este cel mai des folosita, datorita libertatii de a functiona in orice tip de activitate si de a avea un numar nelimitat de angajati. Este potrivita pentru un service auto, avand posibilitatea sa va extindeti fara a fi nevoit sa schimbati societatea ca in cazul unui P.F.A.. Cele mai importante puncte al acestei societati comerciale sunt:

Infiintare firma mecanic auto – I.I.

Infiintare firma mecanic auto – P.F.A.

Dupa aceasta evaluare a celor 3 cele mai comune societatii, puteti observa ca S.R.L.-ul poate fi cea mai buna optiune pentru dumneavoastra, putand sa va dezvoltati rapid si fara interdictii de orice fel. Indiferent de alegerea facuta noi va stam la dispozitie, sa va ajutam sa infiintati societatea pe care o doriti.

Numire administrator dupa inregistrare firma mecanic auto

Exista cazuri in care dumneavoastra nu va puteti ocupa efectiv de afacere sau fiind un domeniu nou, nu stiti cum sa gestionati afacerea. Nimic mai simplu. Acest lucru se poate rezolva usor prin angajarea si numirea unui administrator cu experienta.

Ca in orice domeniu, o persoana experimentata poate aduce beneficii afacerii dumneavoastra, stiind exact toti pasi pentru a functiona cat mai bine. In acest caz, va putem ajuta cu toata documentatia pentru numirea noului administrator din cadrul firmei dumneavoastra.

Administratorul unei societati nu trebuie sa aiba majoritate in firma. Puteti ca dumneavoastra sa aveti pachetul de actiuni cel mai mare pentru a controla situatia afacerii detinute.

Pretul pentru acest serviciu este de 300 de lei.

Pret si durata infiintare firma mecanic auto

Inregistrare service auto se poate realiza usor de catre consultantii nostri din Bucuresti in doar 4 zile lucratoare. De regula, cea mai buna optiune pentru aceasta activitate este societatea cu raspundere limitata (S.R.L.). Este des aleasa, deoarece nu sunt impuse restrictii privind codurile C.A.E.N., se infiinteaza rapid si puteti functiona cu aceasta mult timp. Si la capitolul angajati puteti realiza contracte de munca intr-un numar mult mai mare decat in cazul unui PFA (persoana fizica autorizata).

Pretul pentru infiintare firma mecanic auto este de 300 de lei, la care se adauga taxele pentru notariat si Registrul Comertului.

 

Va oferim sansa de infiintare service auto gratuit achitand in avans 3 luni pentru tineriea evidentei contabile a firmei.

Ca orice societate, veti avea nevoie de un contract cu un expert contabil sau de un contabil salariat (care reprezinta un cost, de obicei, sensibil mai mare) pentru a transmite toate documentele periodice catre institutiile de stat. Astfel, cu aceasta oportunitate veti putea realiza inregistrare service auto rapid, gratuit si sa beneficiati si de servicii de calitate de contabilitate.

Contabilitate dupa serviciile de infiintare service auto

Contabilitatea este importanta pentru afacerea dumneavoastra pentru a sti exact ceea ce se intampla in societate. Astfel, o gestiune bine realizata va poate oferi informatii utile pentru a vedea unde sunt pierderi sau venituri mari, pentru a lua act cat mai eficient pentru o schimbare rapida.

Societatea noastra din Bucuresti va poate ajuta in aceasta privinta, avand cateva pachete pentru a va ajuta sa rezolvati aceasta problema si sa nu va mai faceti griji in privinta gestiunii acesteia.

Pretul pentru acest serviciu difera in functie de inregistrarile contabile lunare pe care le aveti. Acestea sunt dupa cum urmeaza:

Va putem ajuta si in privinta angajatiilor, pretul pornind de la 50 de lei per luna, fiind incluse toate operatiunile lunare in vederea transmiterii catre Inspectoratul Teritorial de Munca prin REVISAL.

Contabilitatea, cat si tinerea evidentei angajatilor este obligatorie conform legilor in vigoare si este recomandat sa lucrati cu profesionisti pentru a evita penalizarile din terte motive.

Alegerea statutului de platitor de T.V.A. la operatiunea de infiintare service auto

Atunci cand incepeti procesul de infiintare S.R.L. service auto veti avea de declarat o estimare a cifrei de afaceri din anul in curs. In functie de estimarea facuta, veti fi de la inceput platitor de T.V.A. sau nu. Pentru a fi platitor de T.V.A. trebuie sa aveti o cifra de afaceri mai mare de 88.500 euro la cursul afisat de B.N.R. din ziua in care veti depune documentele pentru eliberarea certificatului in scopuri de T.V.A.

Nu este bine sa va grabiti, deoarece acest pas se poate realiza oricand veti depasi pragul de mai sus. Aceasta oportunitate de a fi neplatitor de T.V.A. este benefica celor la inceput de drum, pentru a scapa de anumite taxe si sa se dezvolte mai usor.

Extinderea afacerii prin deschiderea unui punct de lucru

Service-ul auto este una dintre cele mai bune idei de afaceri care este intr-o continua dezvoltare si va avea un viitor garantat. Exista si se cumpara zeci de mii de masini zilnic in intreaga lume, astfel si clienti vor fi destui. Este important sa mentineti o legatura stransa si sincera cu acestia si sa oferiti calitate, respect si informatii clientilor pentru ca acestia sa revina de fiecare data la dumneavoastra. Astfel, un client multumit va va recomanda si veti putea profita si de alti beneficiari din partea acestora.

Va puteti extinde afacerea foarte usor si rapid, pentru a fi mai aproape si de alti clienti, care nu pot sa beneficieze de serviciile dumneavoastra. In acest sens puteti cerceta anumite zone de interes si mai dezvoltate pentru a deschide un punct de lucru. Expertii nostri din Bucuresti sunt gata sa va ajute sa realizati toate actele pentru a demara cat mai rapid deschiderea noului punct de lucru. Atunci cand aveti o oportunitate este bine sa actionati cat mai rapid pentru a intra printre primii in zona aleasa si pentru a acapara din start viitorii clienti.

De aceea, recomandam sa lucrati cu profesionisti pentru a va putea dezvolta cat mai rapid si sa va concentrati la noul spatiu, decat sa va stresati si sa pierdeti timp pretios pe la ghisee.

Pretul pentru acest serviciu este de 350 de lei.

Gazduire sediu social la inregistrare service auto

Atunci cand doriti sa incepeti procedura de infiintare S.R.L. service auto, va fi necesar la Registrul Comertului sa prezentati un act doveditor pentru gazduirea sediului social. Acest lucru poate fi dificil sau costisitor, mai ales daca aveti optiunea de a realiza firma intr-un apartament. Legea impune anumite acte de la asociatia de proprietari, dar si vecini pentru a va da acordul pentru noua afacere. De multe ori acestia nu sunt de acord, astfel va va demoraliza si veti renunta mai usor. Si impozitul pe locuinta va fi majorat de cateva ori, fiind un minus din start aceasta optiune.

Din acest motiv, datorita diverselor probleme pe care clientii nostri le-au intampinat de-a lungul anilor cu acest lucru, le venim in intampinare cu o solutie avantajoasa si rapida.

Va punem la dispozitie 3 pachete pentru a putea demara in cel mai scurt timp afacerea dumneavoastra. Aceasta procedura dureaza cateva minute dupa o intalnire la sediul nostru din Bucuresti.

Ce va oferim:

Ce sunt incluse in aceste pachete:

Dupa alegerea pachetului perfect pentru dumneavoastra, putem discuta si de o colaborare pe termen lung in privinta modificarilor sau adaugarilor unor elemente din actul constitutiv care pot aparea pe parcursul activitatii firmei dumneavoastra.

Alegerea de coduri C.A.E.N. la inregistrare service auto

Codurile C.A.E.N. sunt importante in orice societate. Pe baza acestora puteti sa functionati legal, iar alegerea lor poate fi dificila uneori, chiar putandu-se gresi foarte usor. Un cod C.A.E.N. ales eronat va poate aduce sanctiuni, cat si inchiderea sau suspendarea activitatii.

Codurile C.A.E.N. se selecteaza la operatiunea de infiintare firma mecanic auto, fiind important sa alegeti un singur cod principal urmat de alte coduri secundare. Ele vor fi trecute in certificatul unic de inregistrare si in actul constitutiv care ulterior vor fi eliberate de Registrul Comertului.

In momentul in care devine necesar, obiectul / domeniul de activitate se poate modifica, putandu-va ajuta si in aceste proceduri. Realizarea acestora se face in doar cateva zile, expertii nostrii fiind la zi cu toate modificarile din lege.

Atunci cand demarati actiunea de inregistrare firma mecanic auto puteti adauga si coduri C.A.E.N. pentru comercializarea diverselor piese pe care le veti folosi pentru repararea masinilor sau inlocuirea consumabilelor, fiind cele mai utilizate si vandute in aceasta bransa. Astfel, avand aceste coduri C.A.E.N. pentru acest comert veti suplimenta veniturile, vanzarea fiind sigura deoarece clientul mereu va avea incredere in alegerea celor mai bune piese pe care le recomandati. Puteti incheia si contracte de colaborare cu depozite pentru piese auto pentru a va livra mai repede, astfel nu va fi nevoie sa investiti la inceput prea mult ca sa aveti un stoc permanent.

Optiunea de inregistrare firma mecanic auto poate fi solutia indeala sa va desprindeti de jobul actual si sa porniti pe cont propriu in aceasta calatorie.

Aceasta afacere este una de succes datorita masinilor care au nevoie de intretinere perioadica sau pentru a repara anumite defecte ale acestora. Clienti sunt multi pe aceasta ramura, de aceea este important sa profitati cat mai repede de oportunitate pentru ai atrage catre serviciile dumneavoastra si sa le oferiti calitatea si seriozitatea pe care le-ati promis-o. Daca respectati aceste doua conditii de baza ale unei afaceri, succesul va fi garantat si veti beneficia de visul implinit pe care de multa vreme ati dorit sa il puneti in practica.