200,00 lei

  • Contabilitate I.I. efectuata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare I.I. gratuit

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate I.I. – intreprindere individuala

Care sunt costurile

Pentru contabilitate I.I. – intreprindere individuala veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate I.I. – intreprindere individuala in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate I.I. – intreprindere individuala

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate I.I. – intreprindere individuala

Servicii de contabilitate Bucuresti pentru antreprenorii care au o Intreprindere Individuala.

Ne ocupam riguros de contabilitatea dumneavoastra, ca sa va puteti creste sanatos afacerea.

Preturi rezonabile & Experienta indelungata.

Contabilitate Intreprindere Individuala Bucuresti

Ce este o Intreprindere Individuala?

Daca doriti sa desfasurati o anumita activitate economica in Romania, una din optiuni este sa infiintati o Intreprindere Individuala. Spre deosebire de alte forme juridice (SRL, PFA, SRL-D, SA), Intreprinderea Individuala are cateva particularitati prin care se deosebeste.

Vine la pachet cu un set de beneficii pentru un antreprenor care doreste sa demareze un business, iar unele din cele mai importante sunt flexibilitatea, costurile mai mici de infiintare, precum si necesitatea de a tine o contabilitate simplificata.

In Romania, statutul unei Intreprinderi Individuale este reglementat pe larg in OUG 44/ 2008, iar aici se specifica faptul ca aceasta entitate este un fel de organizatie economica, ce nu are personalitate juridica. Ea se infiinteaza de catre un antreprenor persoana fizica (nu de membrii unei familii, asa cum se intampla in cazul intreprinderilor familiale).

In rest, ca orice alta forma de organizare economica, intreprinderea individuala isi poate gandi activitatea sistematic, organizat, pe baza unor resurse financiare, cu ajutorul unor angajati, cu materii prime, echipamente si alte mijloace informationale.

Legea prevede ca o Intreprindere Individuala sa aiba un sediu profesional si sa fie autorizata in temeiul legal, sa se inregistreze la Registrul Comertului si chiar in scopuri fiscale, la ANAF.

Uneori, antreprenorii care vor sa porneasca un business se intreaba daca sa functioneze ca PFA sau II. Ca o comparatie succinta, legea prevede ca I.I. sa aiba in obiectul de activitate maxim 10 clase din CAEN incluse. La PFA, restrictia este la 5. Cu toate acestea, antreprenorul unei I.I. trebuie sa demonstreze ca are pregatire profesionala pentru fiecare din codurile CAEN inscrise in obiectul de activitate.

Apoi, o intreprindere individuala poate atrage maxim 8 salariati cu CIM, in timp ce un PFA poate angaja maxim 3 salariati. Daca intentionati sa angajati oameni pe Intreprinderea Individuala, din nou serviciile noastre de contabilitate I.I. va pot ajuta cu tinerea evidentelor salariale si a altor aspecte contabile ce tin de dinamica angajatilor.

Un lucru interesant ce merita subliniat in cazul contabilitatii II, care este de altfel si un detaliu ce diferentiaza aceasta entitate de alte forme juridice, este ca aceasta se poate tine in forma simpla, in sistem real sau cu norma de venit. Puteti alege sa platiti taxele o data la 3 luni, ca norma de venit ori in sistem real. Noi va putem oferi informatii complete privind cele doua optiuni ca sa puteti alege varianta care se potriveste cel mai bine scopului si activitatii pe care urmeaza sa o desfasurati pe o Intreprindere Individuala.

Contabilitatea unei Intreprinderi Individuale poate parea complicata.

Noi o simplificam pentru dumneavoastra. Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

Alegeti sa lucrati cu noi!

Ce servicii va poate oferi o firma de contabilitate intreprindere individuala?

Daca va intrebati ce servicii poate acoperi o firma de contabilitate, va prezentam mai jos cele mai uzuale lucruri pe care le poate face o astfel de companie pentru o Intreprindere Individuala. In principiu, asa cum intuiti, contabilul se ocupa de evidenta contabila in mod profesionist si centralizeaza documentele si rapoartele critice pentru o buna desfasurare a activitatii.

Servicii oferite de o firma de contabilitate I.I. Bucuresti:

In concluzie, pachetul de servicii oferit de o firma de contabilitate intreprindere individuala este unul consistent si va degreveaza in mod automat de cateva lucruri juridice si fiscale extrem de importante pe care nu le-ati putea realiza pe cont propriu, fara o baza contabila solida.

In anii 2000, tinerea evidentei contabile pentru o intreprindere individuala era mai usoara, motiv pentru care proprietarii hotarau des sa se ocupe ei insisi de aceasta parte. Insa, anii urmatori au adus modificari fiscale importante si astfel intreprinzatorii au inceput sa simta din ce in ce mai mult nevoia de a angaja un profesionist care sa se ocupe de contabilitate si care sa le elibereze timpul pentru a se ocupa de activitatea principala a firmei.

Acesta este si motivul pentru care aproape toate intreprinderile individuale aleg sa lucreze azi cu o firma de contabilitate.

Cat de important este sa aveti ordine si corectitudine in contabilitate?

La fel ca la orice alta forma juridica (SRL, SRL-D, PFA, SA), cand dati startul unei afaceri organizate ca Intreprindere Individuala, contabilitatea este un aspect esential pe care nu trebuie sa-l pierdeti din vedere. Poate ca la inceput (1 – 3 luni) lucrurile vor parea atat de simple incat ati putea crede ca le puteti gestiona pe cont propriu, tinand contabilitatea pentru propria agentie imobiliara sau tinand contabilitatea pentru propriul magazin online.

Dar, o evidenta contabila riguroasa este critica pentru bunul mers al afacerii pe care vrei sa o puneti pe picioare si sa o cresteti. De aceea, pentru a evita orice neplaceri legate de posibile erori in contabilitate, alegeti de la inceput sa lucrati cu o firma cu experienta in contabilitate I.I.

In caz contrar, veti descoperi rapid sa haosul din evidentele contabile atrage dupa el stres, dobanzi, amenzi, penalitati, confuzie, incertitudine si automat intarzieri si inadvertente in activitatea principala a firmei.

De ce aveti nevoie de un contabil daca aveti o I.I.?

Exista mai multe motive pentru care se justifica sa angajati o firma de contabilitate intreprindere individuala daca aveti o Intreprindere Individuala aflata la inceput de drum sau chiar intr-un alt stadiu al dezvoltarii sale. Iata cateva dintre aceste motive:

De ce sa ne alegeti pe noi pentru contabilitate Intreprindere Individuala in Bucuresti?

Exista mai multe motive pentru care se justifica sa angajati o firma de contabilitate intreprindere individuala daca aveti o Intreprindere Individuala aflata la inceput de drum sau chiar intr-un alt stadiu al dezvoltarii sale. Iata cateva dintre aceste motive:

Contactati-ne pentru servicii contabilitate I.I. Bucuresti.

Oferim confidentialitate si ne dedicam fiecarui client in parte, indiferent de dimensiunea business-ului sau.

Ce cheltuieli poate avea o Intreprindere Individuala?

Cheltuielile reprezinta un aspect extrem de important in contabilitate, mai ales prin prisma faptului ca unele din ele sunt deductibile, altele partial-deductibile si altele nedeductibile. Pentru o persoana care nu lucreaza in contabilitate in mod frecvent, incadrarea corecta a cheltuielilor in contabilitate poate genera foarte multa confuzie. De aceea, nu e de mirare ca Internetul este plin cu intrebari referitoare la modul corect in care se incadreaza anumite cheltuieli specifice.

Pentru a scapa din start de acest stres, alegeti doar sa lucrati cu o firma de contabilitate I.I., care va sti exact cum sa incadreze fiecare cheltuiala pe care o antreneaza activitatea dumneavoastra. Si nu doar atat – puteti primi consultanta din partea contabilului pentru a sti dinainte daca o anumita cheltuiala pe care doriti sa o faceti poate fi incadrata ca fiind deductibila sau nu.

Este intotdeauna linistitor sa stii ca poti pune mana pe telefon sau poti trimite un email unui profesionist care stie totul despre activitatea afacerii tale si iti poate raspunde promp si corect. In acest mod,sunteti sigur ca puteti sa luati cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastra si nu de putine ori acestea se vor dovedi generatoare de profit si succes.

Exemplificarea cheltuielilor pe care le poate avea o Intreprindere Individuala

Iata doar cateva tipuri de cheltuieli pe care o I.I. le poate avea la un moment dat. Lista nu este nicidecum completa, pentru ca in realitate pot fi o sumedenie de tipuri de costuri, iar enumerarea lor exhaustiva exista deja in lege.

De ce este atat de importanta inregistrarea corecta a cheltuielilor in contabilitate?

Ceea ce va rugam sa retineti este ca atunci cand alegeti sa colaborati cu o firma de contabilitate I.I., in mod automat nu va mai fi nevoie sa va bateti capul pentru a sti daca o cheltuiala este deductibila, partial deductibila sau nedeductibila.

Contabilii nostri vor face acest lucru pentru dumneavoastra, vor inregistra in mod complet si corect toate cheltuielile pe care le veti face in misiunea de a va desfasura cat mai bine activitatea. In plus, daca veti dori sa ne consultati la un moment dat cu privire la o cheltuiala majora pe care doriti sa o faceti, dar nu sunteti sigur daca se poate deduce, ne puteti contacta si vom fi bucurosi sa va raspundem si sa va consiliem pentru a lua cea mai buna decizie in cunostinta de cauza.

Este important sa stiti ca inregistrarea cheltuielilor in mod corect in contabilitate este critica si nu poate fi facuta la intamplare.

De exemplu, daca o Intreprindere Individuala inregistreaza o cheltuiala nedeductibila ca fiind deductibila, se poate ajunge la scadea impozitului pe profit/ TVA de plata in mod nejustificat, ilegal. In continuare, aceasta eroare de inregistrare duce la necesitatea de recalculare a impozitului si TVA-ului. Desigur, veti plati dobanzi si penalitati, poate chiar amenzi. De aceea, modul de inregistrare a cheltuielilor contabile este cu adevarat critic pentru orice intreprindere individuala.

Tarife contabilitate I.I. Bucuresti

Pentru ca intreprinderea individuala are in general o structura mai simplista, nu are caracter juridic, ci doar legal, pentru ca deseori numarul documentelor si declaratiilor fiscale este mai mic, in mod automat si preturile pentru serviciile contabile vor fi mai mici.

Desigur, acest lucru nu poate fi generalizat, pentru ca exista intreprinderi individuale cu o activitate ampla, care aduc lunar o multime de documente pentru contabilitate.

Prin urmare, la stabilirea tarifelor corecte de contabilitate pentru fiecare intreprindere individuala in parte se va tine cont de dimensiunea afacerii, de numarul de documente si chiar de numarul angajatilor.

Notam in continuare cateva tarife orientative pentru a va face o parere cu privire la ceea ce implica serviciile de contabilitate II in Bucuresti:

Pentru o previzionare cat mai fidela a costurile pentru contabilitatea II, va rugam sa ne contactati si vom raspunde prompt cu o oferta personalizata.

Va garantam ca lucram cu tarife de contabilitate rezonabile si corecte, in acord cu o calitate inalta a serviciilor pe care le oferim fiecarui client in parte, indiferent de dimensiunea afacerii pe care acesta o are.