550,00 lei + TVA

  • Societatea cu raspundere limitata - debutant este infiintata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare gratuita a firmei S.R.L.-D.

  • Suntem in Bucuresti

Categorie:

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de infiintare S.R.L.-D. – Societate cu raspundere limitata – debutant

Care este costul total

Pentru infiintare S.R.L.-D. – Societate cu raspundere limitata – debutant veti achita doar:
550 de lei + TVA (onorariu)
200 de lei + TVA (notariat)

Cat dureaza operatiunea de infiintare S.R.L.-D.

In doar 4 zile lucratoare puteti avea propria societate cu raspundere limitata – debutant

De ce acte aveti nevoie

Carte de identitate si documentul din care sa reiasa ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere etc.).

In cazul in care nu aveti unde gazdui sediul social, va putem pune la dispozitie acest serviciu, in baza unui onorariu atractiv.

Va putem oferi si contabilitatea

Suntem un partener de lunga durata si va ajutam si cu serviciile de contabilitate S.R.L.-D., astfel incat sa va concentrati cat mai mult mult asupra activitatii, lasand actele in grija noastra.

Costurile pornesc de la doar 250 de lei + TVA / luna, fiind atractive pentru firmele din Bucuresti.

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de serviciul de infiintare S.R.L.-D. – Societate cu raspundere limitata – debutant

Servicii infiintare S.R.L.-D. Bucuresti

Daca doriti sa treceti din postura de angajat in cea de detinator al unei companii, puteti lua in calcul serviciile de infiintare S.R.L.-D. O societatea cu raspundere limitata poate fi o optiune excelenta. Insa, trebuie sa acordati o atentie deosebita acestui tip de societate, precum si celorlalte forme de activitati existente, pentru ca fiecare vine cu pachetul sau propriu de particularitati. De exemplu, societatea comerciala se poate imparti in diferite forme, cum ar fi societate cu raspundere limitata (S.R.L.), societate pe actiuni (S.A.), dar si societate cu raspundere limitata – debutant (S.R.L.-D.).

Sunati-ne pentru inregistrare societate cu raspundere limitata – debutant. Echipa noastra va poate consilia cu maxima implicare in vederea alegerii unei forme de activitate corespunzatoare nevoilor dumneavoastra, minimizand implicatiile fizice si economice pe care le poate necesita deschiderea unei firme.

Infiintare societate cu raspundere limitata – debutant. Ce este societatea cu raspundere limitata – debutant?

Societatea cu raspundere limitata-debutand (SRL-D) este o forma profesionala de activitate lansata pe piata relativ recent, spre deosebire de societatile uzuale. Activitatea sa este reglementata de catre Ordonanta de Urgenta nr. 6/2011.

In prezent, atunci cand o persoana doreste sa demareze procesul de infiintare societate cu raspundere limitata – debutant Bucuresti se utilizeaza frecvent denumirea de S.R.L.-D, cunoscut drept acronimul sau prescurtarea acestei forme de activitati.

Societatea cu raspundere limitata – debutant este o forma de societate care vine cu o serie de beneficii prin care se doreste a se incuraja spiritul antreprenorial, inca din stadii incipiente.

In timp ce inregistrarea unui S.R.L obisnuit se poate transforma intr-o provocare pentru cei lipsiti de experienta in mediul antreprenorial si/sau cei tineri, atat din punct de vedere al birocratiei, cat si al costurilor, prin infiintare S.R.L.-D. se ofera o serie de avantaje care pot fi binevenite la inceput de drum.

Aveti o idee pe care o puteti transforma intr-o afacere de succes prin infiintare S.R.L.-D.? Concentrati-va asupra modalitatilor de dezvoltare a afacerii si intreprindeti o activitate profesionala exact asa cum ati planuit, solicitand ajutor echipei noastre de experti contabili. Noi va putem ajuta pentru infiintare S.R.L.-D Bucuresti.

Infiintare societate cu raspundere limitata – debutant – Merita?

Actiunea de infiintare societate cu raspundere limitata – debutant presupune o serie de cunostinte de specialitate, precum si un capital de initiere, la care se adauga costurile de infiintare, drumurile in vederea eliberarii si a realizarii dosarului de inregistrare care urmeaza a fi analizat de institutiile competente si ulterior aprobat sau refuzat.

Unul dintre cele mai neplacute aspecte in infiintarea unei afaceri e sa fiti nevoit sa va intoarceti din drum din cauza actelor necorespunzatoare sau a lipsei unor documente ori din cauza costurilor totale pe care le implica infiintarea firmei.

Posibilitatea de infiintare societate cu raspundere limitata – debutant se adreseaza tinerilor si adultilor care au implinit varsta minima legala de 18 ani. Infiintarea unei astfel de firme aduce o serie de beneficii pentru acestia, precum scutirea de la plata taxelor de inmatriculare datorate la Registrul Comertului de catre cei care aleg sa-si infiinteze un SRL obisnuit.

In anii trecuti, inregistrarea unui S.R.L.-D era limitata pentru persoanele care indeplineau limita maxima de varsta de 35 ani insa, aceasta limita a fost eliminata incepand cu anul 2014.

Sigur, atunci cand va decideti pentru infiintare S.R.L.-D., legea prevede si o serie de limitari ce ar putea fi considerate drept beneficii la inceput de drum. Ca de exemplu, se prevede obligativitatea detinerii a unui numar minim de 2 angajati pe o durata minima de 3 ani, modalitate prin care se acorda inclusiv scutire de la plata CAS-ului.

O afacere in stadiu debutant, in cazul unui incepator, necesita o perioada de acomodare in vederea evitarii unor erori care ar putea duce la declin rapid. Limita maxima de angajati este de maxim 5, iar prin acest aspect practic se vor realiza plati mai reduse, obligativitatea va fi mai mica, spre deosebire de un S.R.L., unde lucrurile sunt mult mai complexe. Cu toate acestea, un S.R.L.-D. poate fi o optiune buna pentru multe domenii de activitate, inclusiv cand luati decizia de infiintare agentie imobiliara sau de infiintare firme pentru magazin online.

Asadar, prin infiintarea societatii cu raspundere limitata – debutant va puteti insusi in mod eficient si cu implicatii relativ minore, toate aspectele necesare pentru a dezvolta pas cu pas o firma mai mare, de succes.

Cine poate solicita serviciile de infiintare S.R.L.-D.?

Reamintim faptul că, societățile cu răspundere limitată pot fi inființate de catre orice antreprenor aflat la inceput de drum care isi doreste sa deschida o afacere cu implicatii relativ reduse, evitand achitarea unor costuri suplimentare precum este taxa de aproximativ 128 lei + TVA la Registrul Comertului.

Bineinteles, societatea poate fi infiintata doar de catre persoanele care respecta intru totul prevederile legale, in vederea obtinerii acordului de functionare, respectiv inregistrarea dosarului conform termenilor legali.

Trebuie sa aveti in vedere totodata si faptul ca exista o serie de limitari in deschiderea unei astfel de societati, acest lucru nefiind permis afacerilor in care se realizeaza:

➡  Intermedieri financiare si asigurari;
➡  Tranzactii de imobile;
➡  Activitati in domeniul jocurilor de noroc
➡  Productie si comert de substante cu regim special, arme albe etc.
➡  Activitati agricole si piscicultura etc.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre activitatile pe care nu le veti putea derula prin intermediul unui S.R.L.-D. Pentru consiliere si pentru a afla mai multe detalii despre infiintarea unui SRL-D, noi va stam la dispozitie. Daca ne contactati, o sa va raspundem la toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveti, iar daca veti decide in continuare ca inregistrarea unei astfel de companii este benefica pentru dumneavoastra, va vom ajuta sa parcurgeti pas cu pas, procedura de infiintare S.R.L.-D.

Nu stiti daca activitatea pe care doriti s-o intreprindeti se poate desfasura prin intermediul S.R.L.-D? Contactati-ne si va vom ajuta cu tot ce tine de infiintare S.R.L.-D. Bucuresti.

Documente necesare pentru infiintare societate cu raspundere limitata – debutant

Pentru infiintare si inregistrare societate cu raspundere limitata – debutant este necesar sa parcurgeti o procedura similara de infiintare cu cea a inregistrarii unui S.R.L. obisnuit. Astfel, veti avea nevoie de urmatoarele documente:

⦿  Copii dupa cartea de identitate a celui care infiinteaza societatea, precum si a asociatului, respectiv a administratorului;
⦿  Propunerea a minim 3 denumiri pentru numele firmei;
⦿  Copie dupa contractul de spatiu in care se va desfasura activitatea companiei. Daca veti lucra doar pe teren (precum in colabrarile cu firmele Uber, Bolt si Free Now), trebuie sa dispuneti doar de un sediu social, iar noi vi-l putem pune la dispozitie;
⦿  Dupa caz, acordul asociatiei de proprietari si/sau al locatarilor, precum si acordul celorlalte persoane care convietuiesc in acelasi spatiu, in cazul in care activitatea companiei se desfasoara intr-un mediu comun in vecinatatea unor spatii de locuit;
⦿  Detinerea si dovada capitalului social impus la S.R.L., de minim 1 leu per asociat;
⦿  Declaratiile pe propria raspundere de la asociati si administratori;
⦿  Specimenele de semnatura a tuturor celor implicati;
⦿  Declaratie pe propria raspundere precum ca, fondatorii, nu au mai detinut calitatea de asociati sau membri in cadrul unei companii.

Avantaje infiintare S.R.L.-D.

S.R.L.-urile debutante sau microintreprinderile de acest tip vin cu o serie de beneficii precum:

  O scutire legata de plata taxelor de inregistrare;
  Primirea de sprijin din partea societatilor competente in vederea unei bune dezvoltari a afacerii;
  Odinioara, un beneficiu era scutirea de la plata contributiilor sociale pentru angajati;
  Posibilitatea de a primi un ajutor financiar nerambursabil de maxim 50% sau cu valoarea de pana la 10.000 euro, prin programul Start-Up Nation, gandit pentru initierea unor noi afaceri de catre noii antreprenori. O astfel de oportunitate va poate ajuta in multe domenii de activitate, cum ar fi, spre exemplu, daca optati pentru infiintarea unui service auto.

Dezavantaje infiintare S.R.L.-D.

O afacere debutanta prin intermediul unui astfel de S.R.L. prezinta si o serie de dezavantaje pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care decideti sa infiintati o microintreprindere. Iata care sunt aceste dezavantaje:

   Necesitatea de a transforma un S.R.L.-D intr-un S.R.L. efectiv la finalizarea a 3 ani de la infiintare, incepand cu ultima zi din an;
   Microintreprinderea va fi desfiintata in cazul in care intreprinzatorul decide sa inchida voluntar compania sau daca firma intra in insolventa ori daca incalca prevederile de infiintare S.R.L.-D (de exemplu, se asociaza cu alt partener sau se descopera o declaratie de fals);
   Daca cifra anuala de afaceri depaseste 500.000 euro, este necesara schimbarea tipului companiei;
   Activitatea unui astfel de S.R.L. este limitata la maxim 5 asociati, spre deosebire de cea a unui S.R.L. uzual;
   Este necesara mentinerea a cel putin doi angajati pentru desfasurarea activitatii firmei si inclusiv mentinerea activitatii pe o perioada minima de 3 ani;
   Sunt limitate activitatile ce pot fi intreprinse din punct de vedere al codurilor CAEN la maxim 5, dar si din punct de vedere al activitatilor ce pot fi derulate;
   Cel putin 50% din profit trebuie reinvestit anual;
   In conditiile pandemice actuale, exista inclusiv dificultati in acordarea unui ajutor prin programul Start UP Nation pentru aceste persoane aflate la inceput de drum, ce vor sa infiinteze o prima afacere prin S.R.L.-D;
   Obligativitatea angajarii unui contabil sau externalizarea acestui serviciu care va necesita o contabilitate complexa, in partida dubla, pentru toate elementele ce tin de gestiunea economica;
   Costurile de care sunt scutiti antreprenorii la inceputul activitatii, respectiv taxa la Registrul Comertului, vor fi suportate ulterior, la infiintarea unui S.R.L. de drept.

Toate aceste dezavantaje pot parea coplesitoare si cu adevarat o limita in ceea ce priveste dorinta dumneavoastra de infiintare societate cu raspundere limitata – debutant si atingerea succesului in afaceri. Insa, amintim ca unele limite pot fi transformate in beneficii din care puteti invata modul de functionare a unei afaceri pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Asadar, inainte de a lua o decizie cu privire la alegerea si inaugurarea unei forme profesionale de activitate in mediul antreprenorial, va recomandam sa luati legatura cu un consilier in materie de afaceri si respectiv, cu privire la activitatea S.R.L.-D.

In acest sens, va punem la dispozitie un specialist care va poate indruma atat catre alegerea si infiintarea unei societati potrivite, adecvata specificului de activitate pe care doriti sa-l desfasurati, cat si cu parcursul acesteia, in vederea asigurarii unei bune mentenante cu privire la fluxul economic, realizarea de rapoarte contabile etc.

Inregistrare S.R.L. versus inregistrare S.R.L.-D.

Intre S.R.L.-D si S.R.L exista o serie de aspecte diferite a caror cunoastere va poate ajuta sa stabiliti care e cea mai buna forma de societate la care puteti apela, chiar daca sunteti la inceput de drum. Ca de exemplu, in cazul unui S.R.L. puteti avea pana la un numar de 50 asociati si administratori, in timp ce, in cazul unui S.R.L.-D maximul admis este de 5 persoane.

Totodata, trebuie sa tineti cont ca, puteti alege oricand sa desfiintati un S.R.L. dupa o perioada minima de functionare de 2 luni, iar pentru infiintarea lui veti plati o serie de taxe relativ modice de care sunteti scutit la infiintare S.R.L.-D., dar pentru care va trebui sa functionati o durata minima de 3 ani, dupa care sa transformati forma de activitate in S.R.L.

Puteti decide sa inchideti un S.R.L.-D, insa veti fi nevoiti sa achitati costurile de care ati fost scutit initial. Inchiderea unei astfel de firme vine ca prin urmare si cu repercursiuni, de exemplu, cu un cazier fiscal ceea ce va duce pe viitor la imposibilitatea de a intreprinde o noua companie sau de a fi actionar.

Sa nu uitam si de limitarile la capitolul activitate unde, S.R.L.-D prevede doar 5 obiective de activitate in cadrul unei firme si o lista limitata in ansamblu, spre deosebire de S.R.L.

Un alt aspect de mentionat e si faptul ca profitul firmei S.R.L.-D trebuie impartit in partea care circula la nivel de companie si reinvestitie in proportie de 50%, profitul fiind injumatatit si cu posibilitatea exclusiva de a fi retras prin dividente.

Iar daca la un S.R.L. obisnuit nu sunteti conditionat de statut sau de faptul ca sunteti actionar sau fost detinator al unei companii, pentru S.R.L.-D se au in vedere doar noii antreprenori.

Probabil va intrebati, cunoscand toate aceste aspecte, daca merita sa investiti timp, energie si bani, in operatiunile de infiintare S.R.L.-D. Nu exista un raspuns universal valabil la aceasta intrebare, fiecare forma de activitate si dorintele fiecarui antreprenor de la parcursul sau profesional fiind diferite de la un caz, la altul. Un profesionist va poate ajuta in mod concret si sigur sa descoperiti precis daca aceasta este o alegere corespunzatoare.

Sunteti in cautarea unui consilier contabil care sa va ajute cu inregistrare S.R.L.-D. Bucuresti? Veti realiza cu ajutorul nostru cat este de simplu sa gestionati o companie de la zero. Punem la dispozitia dumneavoastra servicii complete de inregistrare societate cu raspundere limitata – debutant, la preturi corecte.