550,00 lei + TVA

  • Infiintare firma tip societate cu raspundere limitata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare S.R.L. in mod gratuit

  • Suntem in Bucuresti

 lei
Categorie:

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de infiintare S.R.L. – Societate cu raspundere limitata

Care este costul total

Pentru infiintare S.R.L. – Societate cu raspundere limitata veti achita doar:
550 de lei + TVA (onorariu)
128 lei + TVA (taxa Registrul Comertului)
200 de lei + TVA (notariat)

Cat dureaza operatiunea de infiintare S.R.L.

In doar 4 zile lucratoare puteti avea propria societate cu raspundere limitata

De ce acte aveti nevoie

Carte de identitate si documentul din care sa reiasa ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere etc.).

In cazul in care nu aveti unde gazdui sediul social, va putem pune la dispozitie acest serviciu, in baza unui onorariu atractiv.

Va putem oferi si contabilitatea

Suntem un partener de lunga durata si va ajutam si cu serviciile de contabilitate pentru S.R.L., astfel incat sa va concentrati cat mai mult mult asupra activitatii, lasand actele in grija noastra.

Costurile pornesc de la doar 250 de lei + TVA / luna, fiind atractive pentru firmele din Bucuresti.

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de infiintarea S.R.L.-ului dumneavoastra

Cea mai solicitata optiune pentru afaceri este cea de infiintare S.R.L. – Societate cu raspundere limitata

Procesul de infiintare S.R.L. este unul complex ce da multe batai de cap celor care se afla la inceput de drum. Societatea cu raspundere limitata este o forma des aleasa atunci cand un antreprenor doreste sa dezvolte o idee de business. Daca doriti sa va infiintati propria firma, in prima instanta, o sa aveti in vedere toate formele de organizare a companiilor, existente pe piata.

Veti gasi nenumarate optiuni de societati, printre care si posibilitatea de a infiinta o societate cu raspundere limitata. Aceasta poate fi una dintre cele mai simple forme legale de activitate in domeniul antreprenoriatului, atat din punct de vedere al infiintarii, cat si al mentenantei ulterioare. De fapt, cele mai multe firme se constituie sub forma de S.R.L., iar acestea se infiinteaza si functioneaza in baza Legii 31/1990.

Prin specificul activitatii pe care o desfasuram pentru servicii infiintare S.R.L. si contabilitate S.R.L., va punem la dispozitie mai multi specialisti care va pot ajuta sa intelegeti pe deplin care sunt avantajele acestei forme de activitate si in ce masura aceasta se potriveste cu ideea de business pe care doriti sa o cresteti.

Ce este un S.R.L.?

S.R.L.-ul poarta in mod elaborat denumirea de societate cu raspundere limitata a carei conduceri este guvernata de o persoana fizica sau o persoana juridica.

Desigur, procesul de infiintare societate cu raspundere limitata presupune in cazul persoanelor fizice ca acestea sa-si modifice statului exclusiv fizic, in cel juridic, ca urmare a deschiderii si a lansarii unei activitati profesionale in domeniul antreprenoriatului. La infiintare poate participa si un grup de persoane care, au luat decizia de a se asocia. Aceste persoane pot avea nationalitate romana, dar si straina.

Asa cum intuim din denumirea acestei forme de societate, la infiintare S.R.L. si functionarea sa, se are in vedere in mod exclusiv capitalul ce ruleaza in cadrul afacerii si implicatiile efective ale acesteia, fara a afecta statutul de persoana fizica.

Ce aveti nevoie pentru inregistrare S.R.L.?

Pentru infiintare si inregistrare societate cu raspundere limitata, aveti nevoie inainte de toate de un capital, pe care amintim ca il puteti stabili din fonduri proprii si/sau imprumuturi, respectiv din implicatiile economice pe care le acorda partenerii aferenti.

In acelasi timp, compania are nevoie de un sediu de activitate, precum si de un capital social declarat de minim 1 leu, daca este asociat unic. In cazul SRL-urilor cu mai multi asociati, se adauga pentru fiecare in parte cate 1 leu, minim.

Dupa parcurgerea demersurilor necesare pentru inregistrare societate cu raspundere limitata, prin obtinerea documentelor cerute, realizarea dosarului si depunerea sa la Registrul Comertului, va trebui sa stabiliti cu exactitate specializarea personalului. Din punct de vedere legislativ, este necesar sa aveti un contabil care sa va tina gestiunea in partida dubla. Daca aveti nevoie, puteti angaja persoane pentru diverse activitati pe care le veti desfasura pe firma.

Desigur, toate aceste operatiuni pentru infiintare si inregistrare S.R.L vor necesita in mod implicit, timp si costuri.

Nu aveti experienta in infiintare si inregistrare societate cu raspundere limitata si va este teama ca ati putea gresi? Contactati-ne acum in vederea simplificarii si reducerii timpului necesar pentru infiintare S.R.L.!

De ce sa deschideti un S.R.L.?

Un S.R.L. este o alegere excelenta pentru dumneavoastra daca vreti sa intrati in zona antreprenoriatului, aveti o idee de business in care credeti si vreti sa cresteti o afacere.

Unul din avantajele infiintarii unui SRL face referire la taxele si impozitele rezonabile, comparativ cu alte forme de activitate. Sediul unde va functiona S.R.L-ul poate fi un centru sau o unitate bine definita, o locuinta proprie sau inchiriata.

Infiintarea unui S.R.L. poate fi individuala, ceea ce poate fi un avantaj fata de S.A. unde, din punct de vedere legal, este prevazut un minim de 2 actionari. In cazul societatii cu raspundere limitata numarul detinatorilor poate creste pana la 50 si poate include viitorii angajati.

De asemenea, Legea 102/2020 prevede ca puteti fi asociat unic in mai multe companii de acest tip, anuland limitarea care prevedea ca o persoana sa detina in solidar doar o societate cu raspundere limitata.

Putem observa ca S.R.L.-ul poate fi o alegere de succes pentru tinerii antreprenori, pentru dezvoltarea unei afaceri de familie, dar si pentru persoanele juridice care au o reputatie buna in mediul de afaceri.

Avantaje si dezavantaje infiintare S.R.L.

Indiferent de forma societatii pe care doriti sa o infiintati, veti descoperi atat avantaje, cat si dezavantaje, implicit in ceea ce priveste infiintare S.R.L.

Acestea va pot ajuta sa stabiliti mai precis daca S.R.L.-ul este firma de care dumneavoastra aveti nevoie si daca aveti posibilitatea de a va insusi compromisurile aferente.

Avantaje S.R.L.

✔️ Capital social de infiintare redus si accesibil;
✔️ Raspundere limitata in fata legii pentru eventuale prejudicii;
✔️ Exercitarea bunurilor si a drepturilor companiei, nu si a bunurilor private externalizate, in caz de litigii (asa cum se intampla la PFA);
✔️ Potential crescut in atragerea investitorilor datorita beneficiilor multiple si a riscurilor reduse;
✔️ Posibilitate de dezvoltare in cazul unui profit in crestere, fara necesitatea de a schimba forma de societate, in limita stabilita de lege;
✔️ Procedura de infiintare societate cu raspundere limitata este posibila atat de catre persoanele fizice, cat si juridice;
✔️ La deschiderea unui S.R.L. pot participa atat persoane straine, cat si persoane de alta nationalitate, spre deosebire de alte forme de societate ce prevad in mod exclusiv existenta unui sediu pe teritoriu Romaniei si/sau a nationalitatii aferente;
✔️ Posibilitatea de a intreprinde numeroase activitati sau de a schimba domeniul de functionare pe o arie larga. Spre exemplu puteti opta pentru infiintare firma magazin online de piese auto, dar in acelasi timp, sub tutela aceleiasi companii, puteti infiinta si un service auto;
✔️ Poate functiona fara salariati;
✔️ Profitul poate fi repartizat sub forma de devidente;
✔️ Infiintare si intretinere relativ simpla.

Dezavantaje S.R.L.

✖️ Necesitatea obligatorie de angajare a unui contabil sau externalizarea acestui serviciu, pentru a realiza contabilitatea in partida dubla;
✖️ Administare complicata fata de alte forme de societati;
✖️ Afacerea devine platitoare de TVA in cazul depasirii limitei de 300 000 de lei (88 500 de euro - se calculeaza la cursul de 3.4 lei/euro, adica cel de la data aderarii);
✖️ Cheltuielile trebuie atent gestionate, iar profitul nu poate fi folosit in scopuri proprii nejustificabile asa cum este posibil in cazul PFA-urilor unde, persoana fizica autorizata poate gestiona profitul dupa nevoi si bunul plac.

Cunoscand toate aceste beneficii si aspecte contra infiintarii unui S.R.L, puteti cantari mai atent aspectele necesare afacerii dumneavoastra si sa luati mai usor cea mai potrivita decizie.

Daca in continuare aveti o serie de nelamuriri sau temeri legate de infiintare S.R.L., va invitam sa ne contactati si vom fi incantati sa va raspundem.

Oferim servicii de calitate pentru infiintare S.R.L., la preturi accesibile. Personalul nostru are o experienta dovedita in domeniul contabil, astfel incat va poate garanta un bun demers al procedurii de inregistrare societate cu raspundere limitata si zero griji.

Lucruri importante de stiut inainte de infiintarea unui S.R.L.

Pentru ca infiintarea unui S.R.L se poate transforma cu usurinta intr-un proces stufos si anevoios, v-am pregatit o serie de informatii esentiale de avut in vedere.

➤ Firma trebuie sa aiba un nume unic de infiintare fata de cele deja existente pe piata, nume ce poate fi insotit inclusiv de denumirea administratorului afacerii, daca se doreste acest lucru. Spre exemplu, daca optati pentru infiintare agentie imobiliara cu numele Agentia Imobiliara Mihai SRL si exista deja inregistrata Agentie Imobiliara Mihai SRL, vi se va solicita o alta denumire;

➤ Impozitul se plateste trimestrial si este influentat de catre modul de desfasurare al activitatii in raport cu resursa umana. Astfel, el poate fi 16% din profit – atunci cand S.R.L.-ul nu detine niciun angajat, si 1% din venit – in cazul in care firma detine cel putin un salariat cu norma intreaga sau mai multi care depasesc insumat un minim de 40 ore de lucru / saptamana. De asemenea, pentru varianta de impozit pe venit este necesar ca incasarile anuale sa nu depaseasca 500 000 de euro;

➤ Daca realizati un act constitutiv de administrator veti parcurge o activitate neremunerata in timp ce, aveti inclusiv posibilitatea de a manageria intreaga activitate si prin contract de colaborare sau contract de munca, la care veti putea fi remunerat si se va impune plata unor taxe si impozite (CAS, CASS etc.);

➤ Puteti intreprinde activitatea fara angajati, exceptie facand contabilul pe care-l puteti externaliza la fel ca multe activitati, dar puteti angaja un numar nelimitat de persoane;

➤ Aveti sansa de a va inscrie in proiecte pentru a solicita fonduri nerambursabile ce va vor permite dezvoltarea afacerii si/sau initierea ei;

➤ Va puteti angaja in diferite parteneriate drept asociat al unor SRL-uri, sa imparti necesarul economic, dar si castigurile in mod echitabil, conform conventiei, pornind de la un buget individual redus;

➤ S.R.L-ul are conform denumirii sale o raspundere limitata la care, in caz de prejudiciu sau litigii cu necesitatea recuperarii unor implicatii financiare, se are in vedere patrimoniul societatii, nu si cel personal. Insa, este recomandat sa gestionati cu atentie contractele si aspectele economice deoarece, in cazuri exceptionale dovedite conform legii, puteti fi tras la raspunde in functia de administrator, daca se dovedeste ca dumneavoastra sunteti persoana care a comis prejudiciul.

Pentru cine sunt potrivite intreprinderile cu raspundere limitata?

Amintim ca orice persoana, indiferent de statutul acesteia, poate infiinta o societate cu raspundere limitata. Totusi, exista si o exceptie de la aceasta regula.

Persoane care nu depun capitalul minim impus de 1 leu / asociat si, respectiv, persoanele care nu intocmesc dosarul cu intreaga documentatie necesara solicitata prin lege vor fi respinse in mod automat de la infiintare S.R.L.-ului. De asemenea, deschiderea unei astfel de societati cu raspundere limitata nu este posibila in cazul celor condmanati penal pentru delapidare, dare si luare de mita, uz de fals, inselaciune etc.

Prin acest aspect se doreste crearea unui mediu antreprenorial de succes, dar si un mediu sigur si onest, din punct de vedere al competivitatii.

Cat despre domeniul de activitate, S.R.L.-ul poate functiona drept: magazin alimentar, firma cu scopul desfasurarii unei activitati agricole, societate de tip industrial etc.

Apeland la un specialist in domeniul inregistrarii S.R.L. veti putea preveni situatiile anevoioase in care veti fi intors din drum, fiind cu un pas mai aproape de a va indeplini obiectivele de afaceri.

Cat dureaza infiintarea unui S.R.L.?

La nivel teoretic, infiintarea unei firme poate fi finalizata in circa 4 zile. Insa, la modul real, durata poate fi influentata de timpul si implicatiile financiare disponibile in vederea obtinerii documentelor de infiintare, de depunerea acestora la autoritatile competente si, respectiv, de gasirea unor parteneri de incredere prin care puteti externaliza anumite activitati si/sau angajarea de personal.

Astfel, infiintarea unui S.R.L s-ar putea extinde pe parcursul a cateva saptamani sau luni. Acest lucru nu se va intampla insa, in cazul in care alegeti sa colaborati cu un contabil specializat pe infiintare S.R.L. pe care-l puteti gasi cu succes prin intermediul firmei noastre. Astfel, veti economisi timp si costuri importante.

Care sunt documentele necesare pentru serviciile de infiintare S.R.L?

Pentru infiintare societate cu raspundere limitata, aveti nevoie de urmatoarele documente:

Cerere de la Oficiul Registrului Comertului in original, completata in mod corespunzator;

Anexa 1 privind inregistrarea fiscala;

O declaratie pe proprie raspundere, prin intermediul careia atestati ca sunt indeplinite toate conditiile prevazute in cadrul legislativ cu privire la sanatatea si securitatea in munca, cat si in raport cu elementele din jur (de exemplu, siguranta mediului inconjurator);

Dovada rezervarii numelui unic si a emblemei sau acordul cu privire la utilizarea denumirii (ca de exemplu, atunci cand doriti sa deschideti un S.R.L. in regim franciza);

Documentul privind sediul social si dreptul de utilizare al acestuia, respectiv acordul in cazul in care acesta este un bun comun si pentru terte parti (ca de exemplu, cand doriti ca sediul companiei sa fie mediul personal de trai);

Varsamintele si acordul in scris al asociatilor (daca este cazul);

Dovada inscrisa ca nu ati mai fost implicati intr-un parteneriat pe teritoriul Europei;

Cazierul fiscal in original;

In cele mai multe situatii, este necesara inclusiv deschiderea unui cont bancar in care se va realiza circulatia bugetului.

Cum va poate ajuta un contabil in furnizarea si gestionarea unui S.R.L.?

Contabilul este o persoana de incredere care va poate ajuta cu serviciul de infiintare S.R.L., dar si in ceea ce priveste gestionarea documentatiei firmei pe termen lung. Firma de contabilitate se ocupa de verificarile economice, de realizarea si depunerea declaratiilor obligatorii, de statele de plata, de evidenta platilor furnizorilor si clientilor etc..

Aveti posibilitatea de a angaja un contabil dedicat firmei, dar si de a opta pentru externalizare. Serviciile unei companii de contabilitate pot fi o optiune excelenta pentru un SRL aflat la inceput de drum sau in cazul in care doriti sa aveti contract cu un expert contabil. Nu mai trebuie sa aveti un angajat permanent, ci puteti sa achitati in functie de volumul de documente. De aceea, foarte multe S.R.L.-uri aleg sa lucreze cu firme de contabilitate si sa-si externalizeze aceasta arie.

Garantam servicii corecte, complete si accesibile, care vor transforma actiunea de infiintare societate cu raspundere limitata intr-o procedura simpla, rapida, fara stres.

Infiintare S.R.L. in mod gratuit

Atunci cand infiintati o Societate cu raspundere limitata veti resimti un efort financiar si din obtinerea unui sediu social sau a unui punct de lucru, achitia de echipamente etc. Urgent Consult va ofera infiintarea de Societate cu raspundere limitata in mod gratuit pentru a beneficia de un proces mai usor si mai rapid. Print acest serviciu inovativ, compania noastra acopera onorariul aferent inregistrarii.

Veti beneficia de infiintarea Societatii cu raspundere limitata in mod gratuit (fara onorariu, ramanandu-va taxele de notariat si pentru Registrul Comertului) la achitarea in avans a contractului de contabilitate pentru 3 luni. Este un serviciu pentru care oricum ar fi trebuit sa platiti pentru a va desfasura activitatea. Fara costuri ascunse, ci doar o colaborare eficienta cu o companie de incredere: Urgent Consult.