550,00 lei + TVA

  • Infiintare firma Uber, Bolt si Free Now de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare firma Uber, Bolt si Free Now in mod gratuit

  • Suntem in Bucuresti

 lei
Categorie:

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de infiintare firma ridesharing: Uber, Bolt si Free Now

Care este costul total

Pentru infiintare firma Uber, Bolt si Free Now veti achita doar:
550 de lei + TVA (onorariu)
128 lei + TVA (taxa Registrul Comertului)
200 de lei + TVA (notariat)

Cat dureaza operatiunea de infiintare firma Uber, Bolt si Free Now

In doar 4 zile lucratoare puteti avea propria societate cu raspundere limitata

De ce acte aveti nevoie

Carte de identitate si documentul din care sa reiasa ca aveti dreptul sa gazduiti sediul social (act de proprietate, contract de inchiriere etc.).

In cazul in care nu aveti unde gazdui sediul social, va putem pune la dispozitie acest serviciu, in baza unui onorariu atractiv.

Va putem oferi si contabilitatea

Suntem un partener de lunga durata si va ajutam si cu serviciile de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now, astfel incat sa va concentrati cat mai mult mult asupra activitatii, lasand actele in grija noastra.

Costurile pornesc de la doar 250 de lei + TVA / luna, fiind atractive pentru firmele din Bucuresti.

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de infiintarea firmei de ridesharing: Uber, Bolt si Free Now

Informatii introductive pentru serviciile de infiintare firma Uber, Bolt si Free Now

Daca doriti sa va suplimentati veniturile sau sa faceti din soferie un loc de munca de 8 ore zilnic, va invitam sa aflati mai multe despre serviciile Urgent Consult, din Bucuresti, de infiintare firma Uber, Bolt si Free Now. Aplicațiile de ridesharing/transport alternativ precum Uber, Bolt si Free Now, au atras foarte multi soferi in ultimii ani.

Puteti avea un loc de munca bine platit, fara sefi, care va ofera si timp liber atunci cand doriti. Companiile Uber, Bolt si Free Now platesc un procent din incasarile totale, deci este un sistem ca in care incaseaza mai bine persoanele mai muncitoare si mai eficiente (cand se lucreaza in perioade cu cereri mari cresc si tarifele). De asemenea exista bonusuri care se acorda pentru un anumit numar de curse efectuate intr-un interval de timp prestabilit.

Pentru a putea lucra in acest domeniu trebuie sa infiintati o firma colaboratoare Uber, Bolt si Free Now ori sa fiti angajat al unei companii care are contract cu marile afaceri in domeniul de ride sharing. In cazul in care va infiintati propria firma va trebui sa achitati un impozit de %3 din incasari. Daca veti fi angajat intr-o firma colaboratoare Uber, Bolt si Free Now va trebui sa achitati un comision de 10-20%, insa va veti concentra exclusiv pe sofat.

Avantajele serviciilor de infiintare firma SRL sau infiintare PFA pentru activitati tip Uber, Bolt si Free Now

In functie de cat timp doriti sa dedicati acestei activitati, de incasarile si cheltuielile estimate si de prioritatile personale, va vor avantaja una din cele doua tipuri de firma: SRL sau PFA. De asemenea, fiind inregistrat ca PFA sau salariat al SRL-ului veti beneficia de avantajele oricarui salariat: inscrierea la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNSAS) sau Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), obtinerea de credit bancar, etc.

Avantajele serviciilor de infiintare firma SRL pentru Uber, Bolt si Free Now

Avantajul serviciilor de infiintare firma SRL pentru Uber, Bolt si Free Now este cota mai mica de impozitare, având însa dezavantajul unor reguli contabile mai stricte. In cazul in care nu aveti minim un salariat cu 8 ore/zi, impozitul pe profit este de 16%. Daca aveti minim un salariat full time in SRL-ul pentru Uber, Bolt si Free Now, impozitul pe venit (indiferent de cheltuieli) este de %1. De precizat ca puteti presta activitatea fara sa fiti angajat al propriului SRL de ridesharing.

Avantajele serviciilor de infiintare a unui PFA pentru Uber, Bolt  si Free Now

Beneficiile unui PFA pentru Uber, Bolt si Free Now sunt diferite – regulile contabile mai simple contra-balansate de impozite mai mari și obligația achitării contribuțiilor sociale (pensie și sănătate) dacă venitul depășește un anumit nivel.

Obligatia serviciilor de infiintare firma SRL sau a unui PFA pentru activitati tip Uber, Bolt si Free Now

O persoana fizica poate efectua maxim 2 curse contra cost, intr-un an. Asa ca, pentru a lucra in acest domeniu, va trebui sa apelati la serviciile de infiintare firma SRL sau infiintare PFA pentru activitati de colaborare cu Uber, Bolt si Free Now. De asemenea trebuie să aveti certificatul de atestare pentru efectuarea transportului de persoane in regim de închiriere.  Va trebui sa tineti cont ca certificatul de atestare pentru transport persoane in regim taxi poate sa fie valabil in acelasi timp cu cel de atestare pentru transport persoane in regim de inchiriere, dar nu il poate inlocui. Deci, dupa serviciile de infiintare firma pentru activitati tip Uber, Bolt si Free Now trebuie neaparat sa obtineti certificatul de atestare pentru transport persoane in regim de inchiriere.

Documente necesare serviciilor de infiintare firma SRL sau infiintare PFA pentru activitati tip Uber, Bolt si Free Now

O data ce aveti infiintat un SRL sau PFA pentru activitati tip Uber, Bolt si Free Now va trebui sa aveti autoturismul pe numele firmei, PFA-ului sau in proprietatea unui asociat din SRL. In felul acesta puteti avea cheltuieli deductibile cu piesele de schimb, asigurarea si rovinieta. Cheltuielile aferente combustibilului sunt deductibile doar in masura kilometrilor care au fost parcursi in scop prestarii serviciilor firmei colaboratoare Uber, Bolt si Free Now.

Documente necesarii serviciilor de infiintare firma SRL pentru a fi colaborator Uber, Bolt si Free Now

Pentru serviciile de infiintare a unei firme SRL colaborator cu Uber, Bolt si Free Now aveti nevoie de urmatoarele:

➡ Copie C.I.
➡ Dovada punerii la dispozitie a unui spatiu pentru sediu social (in caz ca nu aveti, va putem oferi, contra cost, gazduirea sediului social pentru firma dumneavoastra)
➡ Alegerea a minim 3 variante pentru rezervarea numelui firmei la Registrul Comertului

Documente necesarii serviciilor de infiintare PFA pentru a fi colaborator Uber, Bolt si Free Now

Pentru serviciile de infiintare a unui PFA colaborator cu Uber, Bolt si Free Now aveti nevoie de urmatoarele documente:

➡ Copie C.I.
➡ Dovada punerii la dispozitie a unui spatiu pentru sediu social (in caz ca nu aveti, va putem oferi, contra cost, gazduirea sediului social pentru firma dumneavoastra)

Pretul pentru serviciile de infiintare firma Uber, Bolt si Free Now

Pentru infiintarea unei firme colaboratoare Uber, Bolt si Free Now onorariul este de 550 de lei + TVA. Suplimentar, mai sunt de achitat taxa catre Registrul Comertului, care porneste de la 128 lei + TVA, si cea de notariat de 200 de lei + TVA.

Urgent Consult asigura transparenta maxima si evita costurile ascunse, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de infiintarea firmei intr-un timp cat mai scurt si cu un pret optim.

Infiintare firma gratuit pentru a fi colaborator Uber, Bolt si Free Now

Infiintarea unei firme colaboratoare Uber, Bolt si Free Now aduce, de obicei, un cost suplimentar in acest inceput de drum. Stim ca orice noua provocare este dificila, mai ales ca aveti de facut mai multi pasi concomitenti. Pe langa faptul ca trebuie sa aveti puterea de a lucra intr-un domeniu nou sau de a intra intr-o noua colaborare, aveti de efectuat si cateva investitii, care, desi de cele mai multe ori se dovedesc a fi foarte profitabile, pun o presiune financiara intr-un timp foarte scurt. Pentru a va veni in ajutor, echipa Urgent Consult va infiinteaza firma in mod gratuit! In acest mod beneficiati de un imens sprijin pentru a fi colaborator Uber, Bolt si Free Now.

Pur si simplu Urgent Consult acopera onorariul infiintarii firmei colaboratoare Uber, Bolt si Free Now, ramanand sa mai platiti doar taxele notariale si pentru Registrul Comertului. Infiintarea firmei gratuit pentru a fi colaborator Uber, Bolt si Free Now se face la achitarea in avans, pe 3 luni, pentru serviciile de contabilitate. Este o oferta prin care economisiti onorariul de 550 de lei + TVA. Practic, platiti doar pentru serviciile de contabilitate, pentru care oricum ar fi trebuit sa achitati in scopul desfasurarii activitatii. Nu exista costuri ascunse, ci doar o colaborare profitabila si de lunga durata cu un partener de incredere: Urgent Consult.