250,00 lei + TVA

  • Contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now efectuata de experti contabili

  • Posibilitate de infiintare gratuita de firma Uber, Bolt si Free Now

  • Suntem in Bucuresti

Descriere

Alegeti cu incredere serviciul de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now

Care sunt costurile

Pentru contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now veti avea de achitat in functie de volumul de operatiuni contabile:

Ce servicii sunt incluse

Va recomandam sa aduceti documentele pentru contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now in primele 5 zile ale lunii.

Puteti beneficia de serviciul de salarizare personal impreuna cu cel de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now

Pentru evidenta contabila a salariatilor onorariile pornesc de la 50 de lei/luna si beneficiati de urmatoarele:

Va oferim si infiintarea unei firme noi

Daca doriti sa fiti antreprenor si intr-o alta companie, va ajutam cu infiintarea acesteia:

Contactati-ne si ne vom ocupa cat mai repede de procesul de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now

Informatii introductive pentru serviciile de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now

In calitate de sofer-partener ridesharing, sunteti un contractor independent, nu un angajat al acestor companii. Diferenta este uriasa, mai ales atunci cand vorbim despre taxe si impozite, dar si despre contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now.

Pentru ca sunteti un antreprenor independent care ofera un serviciu, si nu un angajat Uber, Bolt sau Free Now, dumneavoastra sunteti cel care trebuie sa se ocupe de partea de rapoarte de impozitare. Desigur, pentru acest lucru aveti nevoie de servicii de contabilitate pentru firma Uber, Bolt si Free Now, servicii oferite de o companie care sa depuna lunar documentele necesare la institutiile competente si care sa va ajute sa ramaneti in legalitate pe partea de fiscalitate.

Munciti pentru dumneavoastra

Daca va numarati printre miile de soferi care au inceput sa colaboreze cu Uber, Bolt sau Free Now, ar putea fi prima data cand va bucurati de statutul de "propriul sef". Va stabiliti singur orele de munca si luati deciziile importante pentru a imbunatati performanta micii afaceri pe care o detineti.

Colaborarea cu Uber, Bolt sau Free Now vine la pachet cu o serie de beneficii, printre care se numara o flexibilitate mai mare a programului de lucru si venituri suplimentare dintr-o activitate dinamica si deseori placuta.

Partener ridesharing? Alegeti contabilitatea firmei Uber, Bolt si Free Now oferita de o companie specializata din Bucuresti

Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca o astfel de colaborare presupune si o serie de responsabilitati. Cel mai important lucru este sa realizati ca acum functionati cu personalitate juridica si aveti nevoie de un profesionist pe partea de contabilitate care sa va ajute cu tot ce inseamna documente financiare, calcule ale impozitelor, sfaturi pentru deducerea cheltuielilor si depunerea rapoartelor necesare la institutiile de stat.

In cazul in care alegeti sa infiintati un S.R.L. va trebui sa stiti ca exista o obligatie legala de a avea angajat un contabil autorizat sau de a beneficia de serviciile unei companii de contabilitate. Insa, colaborarea cu Urgent Consult, din Bucuresti, va ajuta nu doar sa indepliniti aceasta procedura legala ci si sa va concentrati asupra activitatii care va aduce profit, lasand serviciile de contabilitate in seama companiei noastre din Bucuresti.

Cheltuieli eligibile pentru un colaborator Uber, Bolt si Free Now

Pentru a-si putea indeplini activitatea in siguranta, la standarde de calitate si in mod responsabil, un antreprenor colaborator Uber, Bolt sau Free Now, va avea o serie de achizitii.

Acestea pot fi cheltuieli eligibile care se pot deduce. Toti soferii rideshare suporta anumita costuri continue. Dar, daca acestea sunt legate de afacerea dumneavoastra, ele se pot califica drept cheltuieli deductibile.

Ce sunt deducerile fiscale pentru o companie colaboratoare Uber, Bolt si Free Now?

O deducere fiscala este o cheltuiala pe care o puteti scadea din venitul brut in momentul impozitarii. Deducerile va ajuta sa compensati costurile afacerii prin reducerea venitului impozabil. Pentru a se califica drept cost deductibil, cheltuiala trebuie sa fie una comuna si necesara pentru operatiunile dumneavoastra comerciale.

De exemplu, partenerii Uber, Bolt si Free Now pot solicita deducerea cheltuielilor de combustibil pentru ca la final sa plateasca un impozit mai mic.

Conform legii, veniturile Uber sunt supuse impozitelor, inclusiv impozitului pe venit. Toata lumea doreste sa-si mentina cat mai mult din banii castigati, deci ca sofer Uber, Bolt sau Free Now veti fi automat interesat sa va minimizati datoria fiscala. De aceea, soferii Uber trebuie sa inteleaga cateva aspecte esentiale care tin de impozite si cheltuieli deductibile.

In primul rand, veniturile incasate trebuie declarate. Pentru aceasta, o firma de contabilitate Uber, Bolt si Free Now va va ajuta cu intocmirea documentelor si rapoartelor lunare necesare.

Iata care sunt efectiv cheltuielile eligibile pentru colaboratorii Uber, Bolt si Free Now:

Cheltuieli legate de combustibil

E una din cele mai importante si comune cheltuieli pentru un sofer care a decis sa se alature aplicatiilor de tip Uber pentru a-si creste veniturile suplimentare sau pentru a face o schimbare de job. Evident ca un sofer va cheltui bani pe benzina sau motorina pentru a-si putea desfasura activitatea, aceea de transport persoane.

Aceste cheltuieli legate de combustibil sunt deductibile conform legii, iar o firma de contabilitate pentru colaboratorii Uber va va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie, inclusiv pentru consultanta fiscala.

Achizitii pentru repararea autovehiculului

Masinile au piese consumabile, iar cand se ajunge la finalul duratei lor de viata, veti fi nevoit sa scoateti bani din buzunar pentru a plati cheltuielile legate de reparatiile auto. Trebuie sa stiti ca si aceste cheltuieli se inscriu in lista celor eligibile pentru soferii colaboratori Uber, Bolt, Free Now si alte platforme online de acest gen.

De asemenea, trebuie sa stiti ca sunt eligibile atat costurile cu piesele (cum ar fi pompa de benzina, stergatoare, oglinzi, capete de bara, baterii, becuri, faruri, anvelope, jante etc.) cat si cele aferente manoperei.

Curatarea / intretinerea autoturismului pentru activitatile de tip Uber, Bolt si Free Now

Cand incepeti sa colaborati cu platformele de tip ridesharing, veti constata foarte rapid ca e nevoie sa respectati niste standarde de calitate, pentru a va bucura de recunoasterea clientilor dumneavoastra. Mai exact, fiecare utilizator (client de-al dumneavoastra) are posibilitatea ca la finalul cursei sa va ofere un review pe platforma. Desigur, obiectivul va fi sa primiti doar review-uri foarte bune, pentru ca in caz contrar nu veti mai avea solicitari. Puteti sa va construiti un profil de incredere, care sa atraga interesul potentialilor clienti prin mici detalii legate de starea autovehiculului. Daca masina dumneavoastra este murdara, riscati sa primiti pareri negative publice si un scor mai putin bun la care vor avea acces toti cei care va vor contracta.

Prin urmare, unul din obiectivele de marketing va fi sa va asigurati ca masina pe care o conduceti este intotdeauna intr-o foarte buna stare estetica. Pentru a fi mereu curata si pentru a va asigura ca ofera confort si satisfactie persoanei care apeleaza la serviciile unei firme colaboratoare Uber, Bolt sau Free Now, in mod automat veti avea cheltuieli specializate. Aceste cheltuieli legate de curatarea si intretinerea autoturismului sunt eligibile pentru a se putea deduce inainte de impozitare.

Sigur ca va ganditi in primul rand la taxele pe care le platiti la o spalatorie auto, dar sa stiti ca si bonurile folosite pentru achizitionarea de odorizante auto din supermarket sau din benzinarii, pot fi inregistrate in contabilitate la capitolul cheltuieli deductibile cu intretinerea masinii. Odorizantele auto sunt un detaliu mic, dar care pot crea o impresie placuta oricui se urca in masina dumneavoastra. In loc sa lasati mirosul greu de tigara sa invaluie clientul din prima clipa cand s-a asezat pe bancheta masinii, este mai bine sa fiti precaut si sa oferiti o ambianta de calitate superioara.

Alte cheltuieli cu intretinerea si curatarea autoturismului pot include: taxe la spalatorii auto self-service, lavete microfibra pentru geamuri, polish metale, ceara lichida, burete de aplicare spuma, perie pentru curatat jante, pasta abraziva pentru eliminarea zgarieturilor, gel de protectie anvelope, kit polish pentru faruri, lichid de parbriz, racleta pentru a indeparta gheata de pe geamuri, costurile cu mentenanta si reviziile de rutina.

Taxe de drum si parcare

Rovigneta, taxele de parcare si alte taxe de drum sunt si ele incluse in categoria cheltuielilor deductibile pentru soferii colaboratori Uber, Bolt si Free Now. Daca oferiti servicii tip Uber in afara judetului (ceea ce se poate intampla de multe ori), trebuie sa va asigurati ca aveti Rovigneta valabila. Este legal, transportul ocazional, dintr-o localitate in alta, daca se pleaca din cea in care isi are domiciliul compania de ridesharing. Spre exemplu puteti pleca din Bucuresti spre Contanta pentru a duce un client pe litoral. Conform O.U.G. 49/2019 Art. 13, punctul 4:

Operatorul de transport alternativ are dreptul să efectueze transport alternativ cu autoturismul pentru care s-a emis copia conformă a autorizației pentru transportul alternativ:

a) permanent, în interiorul localității unde își are sediul sau domiciliul sau în regiunea de dezvoltare București-Ilfov, după caz;
b) ocazional, cu plecare din localitatea unde își are sediul sau domiciliul sau din regiunea de dezvoltare București-Ilfov, după caz, spre alte localități.

De asemenea, uneori se poate intampla sa fie nevoie sa achitati taxe de parcare (cum ar fi de exemplu in incinta aeroportului). Pastrati bonurile aferente acestor cheltuieli pentru a le include in dosarul pe care il prezentati lunar firmei de contabilitate Bolt, Free Now si Uber care va ofera contabilitatea, pentru ca aceasta sa poata depune pentru dumneavoastra rapoartele lunare, conform legii.

Asigurare auto

In afara de combustibil, asigurarea este de asemenea o cheltuiala importanta pe care o presupune o masina. Autoturismul pe care il folositi pentru a oferi servicii Uber, Bolt si Free Now trebuie sa aiba asigurare auto valabila.

Puteti sa o cumparati pentru 3 luni, 6 luni sau 1 an, iar apoi sa o reinnoiti periodic. Dar, in afara de asigurarea RCA obligatorie, puteti alege sa platiti o asigurare CASCO, pentru a fi acoperit in caz de accidente auto de orice natura. Prin asigurarea CASCO veti reusi sa acoperiti cheltuielile legate de reparatia unei masini, chiar si in cazul accidentelor care nu sunt acoperite de asigurarea RCA.

Abonament de telefonie mobila

Soferii Uber, Bolt si Free Now folosesc des telefonul pentru a comunica cu clientii. Daca ati inceput sa fiti antreprenor aplicatii ridesharing, part-time sau full-time, puteti sa contractati un abonament de telefonie mobila pe firma, pentru a va deduce cheltuielile cu apelurile efectuate. De asemenea, daca va cumparati un telefon nou sau un suport de telefon pentru masina, acestea pot fi inregistrate in contabilitate ca si cheltuieli deductibile.

Taxe bancare

Va aducem la cunostinta de diverse comisioane pe care trebuie sa le achitati atunci cand incasati, platiti sau transferati sume de bani prin banca. Exista servicii bancare care va pot scuti de anumite comisioane pe o perioada limitata de timp, dar de cele mai multe ori nu le puteti evita si sunt necesare pentru ca institutia financiara sa va ofere servicii de calitate si pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii.

Aceste taxe bancare sunt cheltuieli eligibile si se pot deduce in contabilitate. Urgent Consult din Bucuresti, va va ajuta si consilia, oferindu-va servicii de contabilitate calitative pentru colaboratori Uber, Bolt si Free Now.

Servicii de contabilitate Uber, Bolt, Free Now si alte aplicatii de calatorie

Daca am vorbit de firma de contabilitate, iata o alta cheltuiala eligibila importanta pentru activitatea oricarui sofer Uber, Bolt sau Free Now. Asa cum spuneam la inceput, soferii colaboratori care incaseaza venituri din utilizarea platformelor de ridesharing, nu sunt angajati ai acestora, ci sunt antreprenori particulari. Prin urmare, ei au obligatia de a tine contabilitatea veniturilor incasate si a cheltuielilor efectuate, precum si obligatia de a plati impozite si taxe conform legii.

Desi in unele state se fac eforturi pentru a schimba politica de colaborare cu soferii de ridesharing din punct de vedere contabil si fiscal, in continuare Uber, cea mai mare si cea mai importanta aplicatie de calatorie, ramane ferm pe pozitie vis-a-vis de acest subiect. Astfel, soferii Uber, Bolt, Free Now si alte aplicatii similare din intreaga lume trebuie sa tina o evidenta contabila proprie, ca antreprenori independenti.

Nu toate firmele de contabilitate ofera servicii dedicate pentru colaboratorii Uber, Bolt si Free Now, dar compania noastra va ofera aceste beneficii si va poate ajuta daca aveti nevoie de suport pentru contabilitate lunara. UrgentConsult, cu sediul in Bucuresti, ofera servicii contabile specializate pentru S.R.L.-urile colaboratoare Uber, Bolt si Free Now.

Serviciul se adreseaza soferilor care lucreaza si incaseaza venituri prin platforme tip ridesharing si care au nevoie de rapoarte lunare depuse la institutiile competente ale statului. Cand conduceti pentru Uber, sunteti considerat un "self employed" (angajat independent) sau "contractor independent". Acest lucru inseamna ca, la sfarsitului anului, vi se va cere sa depuneti o declaratie de impozit pe venit pentru a contabiliza veniturile incasate prin activitatea rulata prin platformele de ridesharing.

Costuri aferente sediului social

Pentru a va desfasura activitatea aveti nevoie de un sediu social in orasul respectiv. Reprezintul unul elementele principale care determina ca o firma sa fie considerata cu rezidenta romaneasca. Dovada acestuia se face cu unul din urmatoarele documente:

In cazul in care nu aveti posibilitatea, Urgent Consult va ajuta cu gazduirea sediului social atat in Bucuresti cat si in Ilfov. Totul se desfasoara rapid, printr-o simpla formalitate.

Beneficii ale serviciilor de contabilitate firma Uber, Bolt si Free Now oferite de Urgent Consult, din Bucuresti

Sunt sanse mari sa ganditi ca atunci cand vine se ia in calcul plata impozitelor si depunerea rapoartelor lunare catre institutiile competente, sa fiti sofer Uber/ Bolt/ Free Now este mai complicat decat sa fiti angajatul altei companii si sa primiti un salariu lunar. Cu toate acestea, exista multe alte beneficii pentru care se merita sa conducetii pentru Uber sau alte aplicatii online de calatorie si sa lucrati pe cont propriu.

Daca alegeti sa colaborati cu o firma de contabilitate Uber din Bucuresti, serioasa, puteti uita de stresul si grija „hartiilor”, rapoartelor si documentelor obligatorii de intocmit. La Urgent Consult stim exact cum functioneaza firmele Uber/ Bolt/ Free Now, asa incat va putem asigura ca va vom ajuta sa aveti totul in deplina organizare si sa platiti impozite cat mai mici. Va vom oferi consultanta raspuzandu-va complet ori de cate ori veti intampina o dificultate sau incertitudine care tine de contabilitatea firmei dumneavoastra.

Cand completam declaratiile privind impozitul pe venit pentru soferii Uber, putem solicita tot felul de deduceri diferite, cum ar fi banii cheltuiti pe combustibil, reparatii si intretinere, asigurare autovehicul si alte cheltuieli de tipul celor enumerate mai sus. De asemenea, daca detineti autovehiculul pe care il conduceti, putem include si amortizarea in documentele contabile.

Informatii utile pentru un sofer Uber/ Bolt/ Free Now care lucreaza cu o firma de contabilitate

Exista cateva detalii importante pe care trebuie sa le cunoasteti pentru ca parteneriatul cu firma de contabilitate sa se desfasoare in cele mai bune conditii:

Aveti intrebari suplimentare?

Aveti nevoie de o firma de contabilitate in Bucuresti care sa va ajute sa aveti o activitate cat mai profitabila din colaborarea cu platformele ridesharing?

Contactati Urgent Consult pentru serviciile de contabilitate dedicate firmelor colaboratoare Bolt, Free Now si Uber.

Suntem partenerii ideali ai unei colaborari profitabile si de lunga durata.

Preturile serviciilor contabile pentru firme Uber, Bolt si Free Now in Bucuresti

Pentru o firma fara activitate, tariful este de 70 lei + TVA pe luna. Apoi, in functie de numarul inregistrarilor contabile, tarifele pot diferi astfel: